- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
palimre #4775 üzenetére
Ja és még valami arról a hsz.ról.
A mai napig nem tudom mi okozta viszont tudom mi oldotta meg a problémát. Egy cache törlés oldotta meg a dolgot viszont nem tudom melyik alkalmazásé mert egyszerre tudtam cache ürítést csinálni. Ha tippelnem kellene akkor azt mondanám a böngésző szedett össze valamit amit neked is javallanék. Látod ha rootolt lett volna akkor lehet nagyobb problémát is okozott volna a dolog de így simán ki tudtam tessékelni egy cache ürítéssel. Érdemes rendszeresen üríteni mondjuk hetente. -
AliasB
senior tag
válasz
palimre #4775 üzenetére
Szia.
A tippem az lenne a dologgal kapcsolatban, hogy elég sok alkalmazás leállt egyszerre beleértve az android rendszerhez tartozó rendszer alkalmazásokat is. Ezért lehetett, hogy amikor elindultakak újra akkor a bekapcsoláskor megjelenő üzenetet is láttad. A Data Counter Widgeten szintén nem látsz adatokat egy kis ideig amíg el nem indul újra leállás után.
Nem kell tartanod semmitől szerintem mert csak besokallt a készülék és megtelt a ram amiért szinte mindent leállított.
Védelmi intézkedést annyit tudnál tenni, hogy a root jogot visszavonod mert akkor az esetleges káros alkalmazások sem kaphatnak root jogot. Nekem nincs rootolva ezért nincs is vírusirtóm. Amúgy nem tudom valóban érnek-e valamit vagy csak a ramot és a cpu-t zabálják.
A helyedbe visszazárnám és azt az avastot leszedném.
Mivel ez ugye samsung topic itt nem találsz a visszazárásról infot -
szemesi69
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Videós, mozgóképes topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest