Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
Ha használsz magisk-et, azt pl. gyári frissítés után uninstallálni kell majd újra felrakni. Meg valamiket kapcsolgatni a twrp-ben és a sorrend se mindegy. Plusz ugye vannak alkalmazások amikhez saftey-t mindig be kell állítani. Ezt minden gyári frissítás után meg kell csinálni. Nincs már kedvem ezekkel foglalkozni.
-
guyver
senior tag
system_root / system / recovery_fromboot.p file
Ezt a twrp-ben advanced menü, azon belül file manager.
Gondolkozom custom romon, mert macera minden gyári frissítés után beállítani a magisk-et meg az egyéb dolgokat. Úgyse ragaszkodom a miui-hoz. Custom romon meg ha jön egy frissítés mehet fel és semmit nem kell utólag mókólni.
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudom,én most sem látok reklámokat a telefonon mindent kikapcsoltam amitől bejöhetnének,pár appot meg ki lehet lőni xy appal igaz a gyáriakat csak kényszeríteni lehet,hogy leálljanak de nem hiszem,hogy egy miui fiók bejelentkezéssel ki lehet őket iktatni.Reklámokat max akkor látok ha olyan appot használok amit mondjuk google playből rakok fel és nem fizetek hanem ingyenes verziót rakok fel.
-
Ez egy régi probléma, csak mostanában többet sírnak miatta. Az alap gond , hogy a Bluetooth 2.4 Ghz-en kommunikál, és a Wifi is vagy 2.4 vagy 5 Ghz-en. Mikor a Wifi és a Bluetooth egyszerre be van kapcsolva és mind a kettő a 2.4 Ghz-es frekvenciát használná "összevesznek". 5 Ghz-es wifinél a probléma nem jön elő...
2 megoldás van:
- Használj 5 Ghz-es Wifit otthon (ha nincs vegyél egy olyan Routert, ami ezt tudja)
- Használj Mobilnetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- SUSE Linux
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest