- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
Ha használsz magisk-et, azt pl. gyári frissítés után uninstallálni kell majd újra felrakni. Meg valamiket kapcsolgatni a twrp-ben és a sorrend se mindegy. Plusz ugye vannak alkalmazások amikhez saftey-t mindig be kell állítani. Ezt minden gyári frissítás után meg kell csinálni. Nincs már kedvem ezekkel foglalkozni.
-
guyver
senior tag
system_root / system / recovery_fromboot.p file
Ezt a twrp-ben advanced menü, azon belül file manager.
Gondolkozom custom romon, mert macera minden gyári frissítés után beállítani a magisk-et meg az egyéb dolgokat. Úgyse ragaszkodom a miui-hoz. Custom romon meg ha jön egy frissítés mehet fel és semmit nem kell utólag mókólni.
-
Pityu.
nagyúr
Nem tudom,én most sem látok reklámokat a telefonon mindent kikapcsoltam amitől bejöhetnének,pár appot meg ki lehet lőni xy appal igaz a gyáriakat csak kényszeríteni lehet,hogy leálljanak de nem hiszem,hogy egy miui fiók bejelentkezéssel ki lehet őket iktatni.Reklámokat max akkor látok ha olyan appot használok amit mondjuk google playből rakok fel és nem fizetek hanem ingyenes verziót rakok fel.
-
Ez egy régi probléma, csak mostanában többet sírnak miatta. Az alap gond , hogy a Bluetooth 2.4 Ghz-en kommunikál, és a Wifi is vagy 2.4 vagy 5 Ghz-en. Mikor a Wifi és a Bluetooth egyszerre be van kapcsolva és mind a kettő a 2.4 Ghz-es frekvenciát használná "összevesznek". 5 Ghz-es wifinél a probléma nem jön elő...
2 megoldás van:
- Használj 5 Ghz-es Wifit otthon (ha nincs vegyél egy olyan Routert, ami ezt tudja)
- Használj Mobilnetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest