Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Az EU rom-ban tuti nincs hívásrögzítés mert amúgy szerintem az itteni törvények szerint nem legális a dolog, megvannak a jogszabályi feltételei annak, hogyan és miért lehet egy hívást rögzíteni (a másik fél tájékoztatása és beleegyezése, a hívás rögzítésének azonosíthatósága, visszakereshetőségének biztosítása, stb stb), plusz a GDPR rendelet is pluszban szabályozza a dolgot, szóval EU rom-ban biztosan nem fogsz hívásrögzítést találni már. Sokan ugye ezért raknak fel Indonéz meg ilyen rom-okat mert ott más a szabályozás (mondjuk az azon nem segít hogy szerintem itthon egy indonéz rom segítségével rögzített hívás max családon belül ér valamit).
Új hozzászólás Aktív témák
ma 6,53 hüvelyk, 4500 mAh, 64 megapixel, infra, jack port, FM-rádió és játékra szakosodott MediaTek SoC – szintet lépett a Redmi széria.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest