- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
-
kzkz
őstag
Jól működik mindkettő.
Tegnap jött egy MIUI frissítés rá (MIUI Global 12.5.2), azóta nem működik a kézmozdulatokkal történő visszalépés, home, és alkalmazáslista irányítás, csak az alsó gombos. HIába állítom be kézmozdulatokra, nem működik, így vissza kell váltani a gombos kezelésre
Másnál is jelentkezik ez a hiba? Szerk: már látom másnak is van vele gond, én is Nova-t használok. A Revolut se indul, megpróbálom újratelepíteni.
-
gzoll
aktív tag
Ez érdekes mert nálam is kb két hónapja a telefonon rettenetesen fos lett a wifi. A házban minden eszközöm jól látja, a tableten szépen megy minden tölt azonnal, de ez a telefon csak homokórázik meg 240p-be szenvedi le a youtubeot... Nem tudom mi lett vele de úgy vagyok vele megvárom a 12.5 frissítést, ha az se teszi helyre, akkor taka lesz ennek a telefonnak :-/
Mobilnetről minden száguld tehát nem "az appok vannak beragadva", hanem egyértelműen a wifivel van gondja. 🤷♂️ -
twollah1976
őstag
Nem lehet, hogy a kornyekeden le van terhelve a Digi halozata?
Nekem ilyen sebesseget produkal a telefon teljesen veletlenszeru helyeken az orszagban amerre jartam.
Ha ugy nezzuk akkor ajandek lonak ne nezd a fogat, a halozat teszteles es kiepites alatt van,
nekem ingyen (ingye) meg a szar is izlikegy forintot se kell fizetned az ingyen netert. -
Toth_Jani
őstag
Én OTP-s vagyok használtam ma is a Simple fizetést , nem rohant utánam a vagyonőr.
A Simple alkalmazás beállításainál engedted az NFC elérést ? Kézzel kell az alkalmazásoknál megcsinálni mert telepítéskor nem aktiválja.
És a Bankkártyát is aktiválni kell, a telefonszára küldött kóddal vagy a számla kivonaton lévővel. -
Croft-21
őstag
Nekem ugyan még Nokiàm van, de nekem se működik az NFC + Simple.
Megnéztem a leírást, ott az utolsó pontban ezt írja: Állítsd be, hogy a Simple legyen az elsődleges fizetési alkalmazás. Ezt az alkalmazás felkínálja, de a telefon beállításaiban az "Érintéssel való fizetés" menüben is be tudod állítani.
Ezt hol kell beállítani? Se a telefon beállításaiban nem találtam, se a Simple-ben. Utóbbiban olyan van, hogy "legyen ez az elsődleges kártyám". Ez lenne az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged