- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
ottoyes #4886 üzenetére
Pont Péntekem volt a Tkommal egy hiba bejegyzési reklamálásom. Azt mondták, hogy Kedden nem volt hibajegyzék felvéve. Én mondtam, hogy pedig vagy 20 percig beszélgettünk és van róla felvételem a telefonon. Rögtön kikelt magából, hogy azt nem használhatom fel nyilvánosan. Mondtam nem is szeretném de ha önök letagadják akkor meg lehet hallgatni. Erre pár perc után jelezte, hogy igen van egy beszélgetésem rögzítve kedden de hiba jegyzék az nincs. Na mondom vissza emlékezve igen gond volt a szerverükkel és nem tudta rögzíteni akkor és e szerint később nem csinálta meg. Na ott voltam 3 napja már TV nélkül és ismételten akarták 72 órára felvenni a hibát. Err mondtam, hogy ugye ez nem komoly. Várjak kérte és kb 2 perc után mondta, hogy SOS-be kiadta a javítást, másnap meg is jelentek. Tehát van haszna a rögzítésnek.
És kaptam 72 óra korlátlan net elérést fájdalom díjként. -
mlakat
csendes tag
válasz
ottoyes #3302 üzenetére
Meg a többi amivel tele van a fórum.. Mindegy sracok nem akarok ezen vitázni.. Én többet nem veszek xiaomitbaz biztos mert így hogy szar drága ha működik akkor még olcsó ha egy évet ki bír az meg csoda.. Ha esetleg valami nokolast tudtok nekem a mikrofon rá egy pü. T had kérjek legyetek szívesek mert lesz vagy egy hónap mire meg jön az alkatrész.
-
Beni2360
félisten
válasz
ottoyes #3112 üzenetére
Nem fizetős de van pro is. Még csak át sem kell nevezni mert a linkre felugrik a névjegyben szereplő személy ha mentve van.
Tárcsázásra meg találtam egy bőrt ami eléggé átalakította a google tárcsázót.
drube dialer + Dialer FlatBlack ahol a szín választás adott. -
Beni2360
félisten
válasz
ottoyes #3100 üzenetére
felraktam a 2020-t de az körülményes, letöröltem és felraktam az első linke n levőt és az szépen rögzíti a ki és be jövő hívásokat csak nem ment hanem tárolja de be lehet úgy állítani, hogy a hívás végén felugorjon egy ablak amiben lehet választani mentésre, törlésre. Az előző LeEco Le 2 telefonom is kezdetek óta fent van és rögzít igaz név nélkül de a felugró ablakban a mentésen kívül névjegyet is hozzá lehet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest