- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Nem volt bekapcsolva a wifim. Nekem sem indult el onnan. Meg nyitottam a szkenner appot és akkor akar valami felmászni a netre.
Bekapcsoltam a wifi, majd ismét az app és akkor valamire nemlétezőre akart menni de közben a legördülő sávban felugrott egy figyelmeztetés valami vissza állításról. És azóta már indul. -
Pityu.
nagyúr
Nem jobb, mintha szét...szná a füled?
Ebben azt hiszem én vagyok az embered
Nekem ez vált be a legjobban trCameraV5_RN8P_Wyroczen.apk
feltelepíted aztán a config fájlt is betallózod a gcamban ahhoz ia van leírás egyébként az oldalon alul van a config fájl ami kell Configs (Redmi Note 8 Pro,a config fájl beillesztésének itt a leírása nem bonyolult.
Úgy látom egy 8-ast is adtak ki de az még teszt verzió lehet,ezt próbáld amit linkeltem én mondjuk raw ban szoktam fotózni a gcammal a jpeg nem érdekel de jpeg képben is jobb szokott lenni mint a gyári meg színekben is. -
tt_to
tag
Ilyen hibával én is találkoztam már (bár nekem Poco X3 van), ebből gondolom hogy ez nem telofüggő, hanem valami a MIUI rendszerben nem okés. Nálam sim1 telenor, sim2 digi. Olyan is elő szokott fordulni hogy a digi az alapértelmezett netes sim, de valamiért nincsen kapcsolat, ekkor átváltok a telenoros kártyára és van net, majd visszaváltok a digisre és az is meggyógyul és már ott is megy a net, olyan mintha a telefon valamiért egy idő után eldobná, és csak valamilyen fizikai beavatkozás után rázódnak helyre a dolgok. Olyannak tűnik ez a net eldobás mint az erőszakos memóriakezelés, ahol kilövi az appokat egy idő után.... nem jöttem még rá mi lehet a megoldás.
-
-
Brogyi
őstag
A Google szerint Android 10-n nincs, vagy sok esetben nincs ikonja. Valamelyik frissítés alkalmából eltűnt, mert hogy nincs értelme. Azért ha ki akarod próbálni akkor ezt az applikációt feltelepítve látod az AA-t a telón.
[link]
Nekem az apkmirror-ról ment fel.
Sok jó vélemény nincs róla. -
Brogyi
őstag
"Magába az applikációba sem tudok belépni a telón, hogy konfiguráljam, ez állítólag Android 10 óta így van."
Az AA-t újra kell telepítened az apkmirror-ról letölve a legújabbat. A telón csatlakozás nélkül mennie kell.
Ha elindítottad az autót várj türelmesen. Az olajnak úgyis körbe kell érni.Ez után csatlakoztasd. Bluetooth-on keresztül csak a kihangosítás megy. A Waze nem. Esetleg az AA adatait törlöd az is elég.
Az autó software nagyon lassú. Ha rögtön rádugod nem kapcsolódik. Sajnos ilyen odafigyelés mellet engem véletlenszerűen ledob. Valaki még javasolta a GPS Locker nevű applikációt is. Próbálkozz!
Ha már látod az AA-t az autó konzolján akkor próbáld ki a gogli map-ot. Az másképpen reagál. Kíváncsi vagyok mire jutsz. -
kzkz
őstag
Elvileg az indiai rom-ban van csak hívásrögzítés: https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/
De ehhez unlock-olni kell a telefont: https://en.miui.com/unlock/
Azt nem tudom, hogy ez az unlock garivesztéssel jár-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged