- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Sziasztok !
Csatlakoztam a táborhoz.
50000 ft-ért sikerült vennem egy 2,5 hónapos note 8 pro (6/128) telefont. 2 év garisan. 180 km utaztam érte, de így is megérte. Első tapasztalatok, hát ez egy űber brutál gyors telefon ennyi pénzért. Hangszóró lehetne egy kicsit izmosabb, de nem vészes. Gyári felvevő nincs benne, pótolható. Fénykép készítésnél nem tudok a képre időbélyegzőt rakni sajnos. Kár hogy kivették belőle. Előző xiaomiba volt. Amúgy nagyon jó kis telefon.Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
-
snecizero
senior tag
A remény hall meg utoljára.
[Hívás rögzítés ?]Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
djtörök
senior tag
Külföldi oldalak szerint márciusban jön várhatóan az android 10.
-
snecizero
senior tag
válasz gzbotii #2007 üzenetére
Beállítások, itt a keresőbe be írod a következő szöveget: Képernyővezérlési mód. A találatoknál ráklikkelsz a szövegre. Akkor utána a kézmozdulatok gombot kell ki jelölni. Utána nem lesznek navigációs gombok.
Azt nem értem, hogy az előző telefonomnál (Redmi 8A) a callrecorder gond nélkül működött. Ennél meg semelyik sem akar működni ? A processzor lehet a ludas vagy nem értem !
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
snecizero
senior tag
válasz SamiCsillag #2009 üzenetére
Oké, de akkor miért tudok a redmi 8A telefonnal rögzíteni a hívásokat ? Pl bármelyik play áruházban levő programmal tudok felvenni hívásokat. Ennél meg semmi ?!
-
snecizero
senior tag
válasz Nagya21 #2012 üzenetére
gzbotii nem neked. Csak próbálom elmagyarázni ,hogy megértsük a miértjét.
Oké értjük, hogy a google 9 -es tiltotta tiszta sor.
Viszont más programokkal a mi a google play en megtalálható működik a redmi 8A telefonon. Amin 9-es android van !!! Tetszik érteni vagy próbáljam máshogyan magyarázni ?!Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
törölt tag
Hali.
Van valakinek infója, hogy mikor jön erre a telefonra az új Android?
Neten decemberi béta híreket találok. -
Pityu.
nagyúr
válasz perzeus #2016 üzenetére
Na látod ez most nagyon jó kérdés Ha ezt RN7-nél kérdezted volna már vágtam is volna rá melyik.Anno írtam annak az egy portolónak aki erre a telóra portolja a gcamot de választ se tőle se senkitől nem kaptam bizonyos dolgokra.
MGC_6.1_RN8P_Edition_4.6_STABLE.apk (wyroczen, 2020-02-02, configs, changelog) Én ezt használom vagyis most keveset fotózok nem jött még ki a jó idő sok témával de egyenlőre felemásan állok a gcamhoz.Próbáltam konfig sys beillesztését is hát nem tudom még tesztelgetnem kéne csináltam sajátot is saját beállításokkal de az a fura ha csak felrakom alapban a gcamot az élőképpel minden frankó de mihelyst a configsyst betöltöm vagyis az xml fájlt akkor egy két módban az élőkép szaggatni kezd.Szóval majd most meg nézem az ujjabat is 7.3.018Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
snecizero
senior tag
válasz twollah1976 #2015 üzenetére
80000 ft az Extreme digitalba az új ára. 50000 vettem 2,5 hónapos. Apám levitt 3000 ft ért. Nem kérte én adtam. Ritkán találkozunk, viszont egy jót beszélgettünk. Nekem megérte.
-
-
SamiCsillag
senior tag
válasz aprokaroka87 #2023 üzenetére
Csak ez lehet a magyarázat.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz SamiCsillag #2024 üzenetére
Amúgy meg ha minden igaz vissza fog térni a hívás rögzítés ha a Google tárcsázója lesz fent.
Márpedig sanszos hogy Android 10 update esetén már alapból az lesz.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Bandetad66 #2022 üzenetére
Tessék?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
snecizero
senior tag
válasz aprokaroka87 #2023 üzenetére
Nem a sajátja van rajta. Kivárjuk vissza fogják rakni, remélem.
-
margithid
veterán
A pro megéri a felárat a sima Note 8hoz képest?
SOC tekintetében nem rosszabb az MTK mint a Qualcomm? -
kemotox
addikt
válasz margithid #2028 üzenetére
Szerintem full mindegy, régen rányálaztam én is hogy húú a snapi elterjedtebb, biztos jobban optimalizált, stb stb, de végülis youtube, spotify, messenger megy azon is tökéletesen Állítólag ez a SOC jó játékra is nagyon, én nemtom.
Ami lényeges különbség szerintem a RAM meg a kamera. Én a T-n gondolkodtam, de ez alig volt drágább, néhány ronggyal. -
Namelesske
addikt
válasz margithid #2028 üzenetére
Mi elkezdtünk egy kis tartós tesztet haverommal. Ő vett egy 8T-t csak a Snapdragonra esküdve, én meg vettem egy Prot, mert ki akartam próbálni valami újat, meg SOC-tól függetlenül is csalódtam már... úgyhogy kb mindegy volt.
Maga a készülékek egymás mellé pakolva, azért Pro esetében sokkal jobban néz ki a kijelző káva. De sajnos a szebb megjelenés esetlenebb nagyobb készülékházba testesül meg. Nekem személy szerint a Note 8T kényelmesebb az a hajszálnyi különbséget nem igazán látod, de érzed a kezedben. Nekem amiért a Pro-t vettem hogy nem billeg annyira, mert középre került a kamera. A T esetén oldalra került, tehát jobban billeg. A Pro gyári védőtokja rendelkezik USB takaróval, a 8T pedig nem.
Kijelzőben minimálisan jobbnak tűnik a Pro, de széria válogatja és kinek mit érzékel belőle a szeme.
Akkumulátorra kb ugyanazt tudja a két készülék. Igaz a Pro nagyobb akkumulátorral van ellátva, de cserébe a hardver is többet kér.
Kamerában nincs sok különbség a két eszköz között. A ráírt megapixel értékek jelzés értékűek. Mindkettő kategóriájában igen jó képeket lő, a gyári alkalmazással, amit mind ketten jobban preferáltunk a Google Camerához képest a tesztek során. Egyébként Google Camera témában a Snapdragon variáns jobb, hamarabb kapja meg a legújabb verziókat.
Hangszóró a 8T javára billen, még olyan funkció is van benne mint a 800 hz-es hangszóró tisztítás. A nagyobb akkumulátor miatt a Pro egy átlagos Xiaomi hangszórót kapott. Érdekes módon normál használatban nem nagyon hallani sok különbséget. Igaz ezt csak felületesen néztük.
Szoftver támogatás
Jelenleg minimális különbség van a két telefon között. Néha az egyik variáns jár előrébb néha a másik a verziószámokban. Egyikünk sem kapott frissítést még idén, a 11.0.3 MIUI variáns van most kint rájuk az EUXM csatornán, amiben a Google üzenetek és Google telefon alkalmazás van a MIUI appok helyett.
Én körbejártam ezt a telefon felélesztés témát is, az EDL mód fizetős lett a Xiaominál és 20 dollárt kell fizetni egy erre felhatalmazott fiókkal rendelkező cégnek minden téglásított telefon felélesztése után. Mint normál felhasználó ugyanúgy elérhetőek a fastboot romok az MTK variánsra is mint a Snapdragonra, és otthon fel is lehet ezeket rakni. Én személy szerint nem izgulnék, hisz már van hivatalos TWRP is mindkét variánsra és állítólag már készül az Android 10 frissítés is.Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
törölt tag
Senkinek nincs infója hogy mikor jön az új Android?
-
KISDUCK
addikt
válasz Namelesske #2035 üzenetére
Az f@sz@. Holnap megpróbálom megtisztítani és újra "felrakni" + még maradt varázs lötyiből is amit adtak a fóliához.
-
senior tag
üdv,
belépek én is a klubba
utoljára Redmi Note 1-el hasítottam, ez kicsit más, de nagyon bejövős...
-
Pityu.
nagyúr
válasz Namelesske #2031 üzenetére
Hát nem tudom az akksi dolgot,szerintem a sima 8 olyasmi lehet mint az RN7 és a pro-nak bőven jobb a képernyő ideje pl.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Jut eszembe ma bele futottam valamibe,próbáltam wifire csatlakozni de nem tudtam folyton csak ezt írta ki
Eddig még sosem volt olyan,hogy bárhol ne tudtam volna wifire csatlakozni,de itt a kórház wifijére mások telefonja tudott csatlakozni csak az enyém nem. Valaki találkozott már ilyennel,mitől lehetett ez?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Tegnap èn is vettem egy ilyen telót. Kicsit fèltem a règi idők miatt az mtk-tól, de eddig nem tűnik rossz választának
-
margithid
veterán
MTK esetében már nincs az ami régen, hogy nem adnak ki hozzá valamit és azért nem kap majd új androidot?
A nagyobb aksi a Pro felé hajlok, de alapból a sima Redmi 8at se vetem el, abban snapi van és 5k-s aksi.
Meglátom még, jövő héten rendelem, sajna Redmi 9nek még se híre se hamva. Szerintem nyár lesz mire ideér.
Mi9T-n gondolkodom még, állítólag már volt 70k körül áfamentesen, azt annyiért bevállalnám. -
MadGame
senior tag
Van egy alkalmazásom, aminek szinte minden nap jeleznie kéne, de nem teszi, pedig minden engedélyt megadtam neki. A többivel nincs gond.
Ötlet? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz margithid #2047 üzenetére
Nem hinném hogy akadálya lenne egy droid 11-re frissités-nek.
De lehet hogy előbb kapja meg majd a miui 12-t, aztán majd valamikor 2021@Q1-ben az Android 11-et.De egyenlőre még a Droid 10-re is várjatok.
Az meg elvileg jön, gyaníthatóan nagyjából egy időben a Redmi Note 8/ Note 8t telefonokkal -
margithid
veterán
válasz aprokaroka87 #2049 üzenetére
Az mindegy, csak legyen támogatott.
Hosszú távra tervezek vele.
Redmi Note 5 is kapott android 9et.
Nemtudom, hogy most a pro az jobban lesz támogatva, hosszabb ideig mint a sima Note8 és T model?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs