Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Volt olyan is, de a beállítások menüvel is baj van. Azon segít valami a Factory reseten kívül?
-
-
Rosszalkodik nálam a helymeghatározási beállítás. A rendszer a legfrissebb és időjárásnál is többször feldobálja hogy adja meg a jogosultságot, amit meg is adtam és a beállításokban is állandóan csak gps-re ugrik vissza telefon annak ellenére hogy átteszem mindig nagyon pontosra. Van hogy beállítás közben is kijelölöm a nagyon pontost egy 0,1 másodperce aktiválja majd visszaugrik csak gps-re. Valaki tapasztalt hasonlót?
Más hiba vagy tulajdonság: megint nem hozzáférhetőek a témák nekem magyar régióba, pedig múltkor update után elérhető volt. Ismét régiót kell váltanom ha témát szeretnék letölteni.
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Tapasztalat alapján is kb 14GB kell a rendszernek a tárhelyből? -
Snowy_owl
őstag
Én meg viccelődtem.
Gcam problémán kívül másról nem lehetett hallani/tapasztalni. Ezen kívül már máshol a topikban le lett írva, hogy a Mediatek miatt nem igazán várható, hogy lesz akkora támogatottsága felhasználói részről, mint egy Snapdragonos készüléknek. Ez alatt a custom romok, twrp, root, és téglából való visszahozatal megléte, nem megléte értendő. Viszont ha nem is fontosak neked előbbiek, és inkább vagy a hivatalos vonalon, akkor szerintem nem kérdés. Ismételgetni tudom amit már leírtak a topikban, ez már nem az a Mediatek, mint ami régen volt. Fogyasztási, melegedési problémákon rengeteget reszeltek, és meg is látszik, érződik, továbbá a napokban esett szó arról is, hogy bizony ott van a chipset a felső-közép kategóriában. A programkompatibilitásra kitérve, eddig ilyen gondom nem volt, és itt sem olvasni róla hogy bárkinek ezzel lett volna baja. Ez a készülék most bestbuy, nagyon jó ár/érték arányban mozog. De ha eddig is ezen a vonalon voltál jó eséllyel nem fogsz csalódni.
És hogy még kicsit felszopjam a készüléket, ha szeretsz fotózni, akkor különösen jó választás. Én ennyi részletet még telefontól nem láttam. Azóta vágytam erre, mióta láttam a logouton a Panasonic DMC-CM1 készülék tesztjét, csak az a készülék nem futott be.
-
Snowy_owl
őstag
Belém még nem kötöttek se utcán, se discoba, amiatt hogy Mediatek pörög a telefonomba. Szerencsére másoktól sem hallottam ilyet, ilyen szempontból nem kell aggódni, meg lehet venni. Olyat sem hallottam még, hogy valakibe az asszony kötött bele emiatt. Viszont azt hallottam, hogy ha ellopják a telefont, akkor ilyesmivel nem foglalkoznak a tolvajok, csak viszik ami mozgatható. Remélem segítettem.
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék Note 8 Pro tulajdonosoktól, hogy gyakorlati tapasztalatok alapján van-e valami hátrány, hogy nem Snapdragon-os a telefon?
Egy Note 5 Pro-t szeretnék lecserélni, de a sok évvel ezelőtti tapasztalatok miatt kicsit idegenkedem a MediaTek-től.
GCam nem igazán érdekel, esetleg EU rom telepítés a jövőben.Előre is köszönöm a válaszokat

85ezret megér egy 128-as verzió 2 év hivatalos garanciával?
-
válasz
Szabolcs22
üzenetére
Hát de mondjuk a jegyzeteket nem biztos,hogy google fiókra tudom menteni az meg van sok,amit a Micloud szépen vissza is rak,mondjuk telefonszámokat azt menti a Micloud is meg a google fiók is mert most szívás lenne ha csak a Micloud mentette volna.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Na majd meg látjuk
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én még csak nem régóta vagyok itt,és ugye összefoglalót még pl senki sem írt
akkor még egy dolog a google fiók az sms-eket is tudja menteni,vagy csak a telefonkönyvet meg a hívás listát?Gondolom a jegyzeteket nem lehet google fiókra menteni max manuálisan. -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Olyat nem lehet,hogy APKMirror-ról felrakom a miui tárcsózót meg sms-t is?Mert igaz a jegyzetek fontosak de ha csak azt mentem a Micloudba akkor a +fiók feleslegesen terheli a telefont.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor még egy kérdés,nekem pl az sms-ek meg a névjegyek pl fent vannak Miclud-ban ezek a nem miui-s cuccok vissza tudják szinkronizálni?Vagy csak google fiókból?Mert a jegyzetek tárolásán kívül akkor felesleges lesz a Micloud.
-
aprokaroka87
nagyúr
Mert Nincs benne hívás rőgzités funkció, így maradt a google féle megoldás.
Bár olyan pletykát keringenek, hogy hamarosan a google féle is tudja majd ismét.
Ugyebár a Gdpr miatt eléggé beszívta a Google és az User is.
Viszont az hogy a miui "tárcsázoból" miért nem a hívás rögzitést szedték ki, rejtély

sms-nél nem tudom az okot, bár lehet hogy rendszer szinten kapcsolódnia kell a tárcsázohoz.
-
Jól látom képeken,hogy a xiaomi redmi note 8 pron-n google-os lesz a tárcsázó meg az sms?Ha igen akkor miért nem volt jó a miui-s?
-
Namelesske
addikt
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Hát nekem 2-3 éve fent van minden Xiaomi telefonon előre telepítve, és igazából nem gondoltam hogy másnak újdonság.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez már annyira fityma csattogtatás,hogy hétköznapi életben észre sem lehet venni melyik milyen gyors meg erős.bár ha valaki számolja a tized másodperceket,mi mennyi idő alatt nyílik meg vagy indul el meg hardcorba játszik meg egyéb kemény munkákat végez a telefonnal elhiszem,hogy annyira számít a fasz méregetés
Annyiras értelmetlen a világ,hogy ennyi féle processzor meg annyi féle ez meg az,elég lenne csak párféle de az emberek már csak ilyenek,még akkor is az újdonság,ha nem nagyon tér el egyik a másiktól. -
novinyul
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Teljesítményre sem rossz. A snapi 835-845 között van félúton, ráadásul jobb a fogyasztás is.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
novinyul
üzenetére
Igen, viszont teljesitmény alapján a 730g inkább közép kategóriás SOC, nem pedig felső-közép kategória.
Ha jól sejtem a 765/765g fogja majd váltani, ami inkább már valóban felső-közép kategória.
Mint ahogy Mediateknél is ott lesz a Dimensity 800, ami az 1000-es alá lesz pozicionálva.
Ettől persze a 730g se egy rossz soc, csak tervezéskor nem a teljesítmény-re hajtottak.
-
novinyul
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Amit már a Note10 pro topikban megbeszéltünk, a nagyfelbontású (108Mpx) kamera miatt a 855+ és a 865 megjelenéséig csak ez volt elérhető. Xiaomi is kényszer pályán mozgott emiatt. Mondjuk rosszat nem lehet mondani a 730G-ről
-
Nagya21
addikt
válasz
Namelesske
üzenetére
Hali!!
Most azzal csinálom, az éjjel végzett volna a képekkel, de a hüjewej lemerült (user error) most újrakezdtem.
Kicsit nehezen találnak egymásra, de ha megvan stabilan csinálja.
Üdv Nagya -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Bandetad66
üzenetére
Azért az túlzás, de tény hogy jól sikerűlt a chipset.
-
válasz
Bandetad66
üzenetére
Na a kijelző idő az ha az RN7-hez képest bőven jobb lesz már örülök,viszont még én is a gcam port dologgal nem állok teljesen békességben csak reménykedem mókolgatják erre is,mert a neten már láttam dolgokat.
-
Bandetad66
csendes tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Note 8 prot használva mondhatom..
Nem melegszik..sehogy..
És brutál kijelző időket produkált...Vígan elhasználom két napot. -
válasz
Roland861010
üzenetére
Na nekem az RN7-en nem sokszor láttam ilyet az olyan 5-6-max nagyon max 7 óra de inkább 5 és 6,5 óra között egyszer kétszer azért döntöttem vele rekordot egyszer vagy kétszer volt jó hosszú képernyő idő azóta se tudom hogy meg vagy kétszer 4 napos tétlenségi idő vagyis az egyik kicsit túl is ment de általában 2,5 nap körül volt,de nem értettem sokszor mi .hogy van most akkor.Hol az volt neki jó,hogy nyomkodtam hol az ,hogy nem nyomkodtam.
-
válasz
Szabolcs22
üzenetére
Azért app is lehet szar pl optimalizálás ilyesmi,de próbáld meg a factory restet.
-
Szabolcs22
tag
Egyre többször kezdem érezni hogy még megakad a telefon. Most is kétszer ment vissza a böngészőbe az egy oldal helyett.
Többször az is előfordult hogy lefagyott és fél perc volt mire a gyári launcher újra betöltött az ikonokkal együtt. Még az is lehet hogy újraindult, bár pin kódot nem kért, csak a képernyőzár kódot.
Ez most például a mi share-nél fordult elő.
Át akartak másik készülékről küldeni valamit, de amint rámentem a fogadásra, lefagyott. Többszöri visszára kilépett. Bezártam, kihúztam a memóriából, újra megnyit, fehér kép. Ezt még háromszor eljátszottam a mi share-el, utána fogta magát és produkálta a launcher újra betöltését vagy a telefon újra indulását.
Valaki hasonló problémát észlelt? Más alkalmazásoknál esetleg?
Vagy ez lenne esetleg az a lassulás, (bár ez konkrétan kifagyás) amit egyik fórum társ írt, hogy kell egy factory reset a frissítés telepítése után? Mert én már ezt nem értem és lassan ott vagyok hogy felidegesít és vissza fogom vinni a telefont hogy kezdjenek vele valamit, mert ez nem normális.
Persze maximum egy resetelés után, kipróbálva.
Valaki valami választ tapasztalatot osszon még meg, mert egyszer oké, kétszer oké bizonyos app hibák miatt, dehogy már sokadjára előjött más alkalmazásnál is, akkor már nem hiszem el hogy az appok a hibásak... -
gs20
tag
válasz
Cranberries
üzenetére
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Szerintem ha egyszer még ebben az életben meg jön a telefon kitesztelem a fóliával ront e vagy sem
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
Namelesske
üzenetére
Köszi! Ezt a share me-t én is kipróbálom. Hogy eddig miért nem mondtad?

-
válasz
twollah1976
üzenetére
Sehogy csak vicceltem,szerinted szét verek egy négyezer forintos fóliát?
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Kalapáccsal
-
Snowy_owl
őstag
Alapvetően megbarátkoztam a miuival, az agresszív memóriakezelést lehet kezelni, igazából nem lövöldöz ki semmit a memóriából amit nem akarok, és ez jó, nagyon jó.
De az mi a jófrancért van, hogy a böngésző bár nem záródik be, de a lapokat azért szinte mindig újratölti mikor átváltok? Ugyan ez van chromeba, de az itt emlegetett kiwi browserben is. Az látszik, hogy az app az fut, de az oldalt minek tölti újra? Erre van megoldás?
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Csatlakozom a klubbhoz egy 64gb-os pearl white egységgel.
Huawey Note 20 líte-t vált.
A költözést lezavarta a két készülék egymás közt, de sztem a fényképek etc nem ment át, az majd kézzel.
(ebböl a szempontból sztem a one+7t pró a mi8-ról való költözést jobban megcsinálta, az átrakott mindent.)
A teló a Zasszonyé.
Üdv Nagya
Ja igen egy ilyet képernyővédőt rendeltem a szomszédbú:
[link] -
válasz
Cranberries
üzenetére
Jónak tűnik csak az a baj,hogy csak illusztráció,lehet jó lehet nem.Mondom tavaly rendeltem egy boltból egy képen tök frankón kinéző üveget egy bolttól RN7-re de mikor megjött nem is pont olyan volt meg kicsi is volt.Sőt a kivágás kinézete hasonló volt ahhoz amit te linkeltél csak kicsit másabb volt közben az RN7-nek egy szabályos csepp alakja van a kameránál.Szóval látatlanban nehéz vásárolni.
-
Namelesske
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
A BMS rendszer szándékosan felfűti vagy 39 fokra az akkut gyors töltés során, folyamatosan monitorozza a hőmérsékletet és ahhoz mérten állítja az áramerősséget. Ameddig nem megy 45 fok fölé tartósan nem lesz baja.
-
válasz
Cranberries
üzenetére
A múltkor ez engem is érdekelt volna,bár még most is gondolkodom.A leg kérdésesebb mindig a méretpontosság lehet a nonamébb üvegfóliáknál szerintem.Anno rendeltem RN7 re egy üveg fóliát valami 800Ft egy boltól de nem is olyan volt mint a képen meg a méret pontosság sem volt jó.Az a baj a boltok nem nagyon adnak felvilágosítást csak annyit,hogy kiraknak egy képet ami csak jelképes,ezért vacillál az ember a kevés info végett melyik lenne jó.Én ezért veszem a nillkint mindig mert azt tudom,hogy jó,csak most fura mert amit vettem nincs kamera kivágás,ettől még jó minőség meg létezik ilyen csak nem tudom mit befolyásolhat esetleg a kamerán.
-
Cranberries
aktív tag
Kijelzővédő üveget szeretnék venni. Melyiket ajánljátok? Ja, itthonról.
Erről vélemények? [link] -
De kurva sokáig tart egy telefon kiszállítása ki van írva elérhető 1-5 munkanap aztán majd jövő hét szerda állítólag
nem értem,hogy van ez ha raktáron van.Még 5 nap várakozás 
-
válasz
Snowy_owl
üzenetére
Ha viszont nem lesz jó ez egy drága négyezer feletti játék lesz.Gondolkodtam más üvegben is de egyik boltnak hiába írtam milyen üveg az nem kaptam semmi infót.Meg az a baj a boltok is csak kiraknak valami képet meg egy általános semmit mondó leírás te meg vedd meg az üveget és vagy jó vagy nem jó.Egyszer már jártam úgy,hogy nem volt jó a nillkin meg mindig jó volt.
Mondjuk gondolkodom is mert én a kamerára szoktam kamera védő fóliát is rakni hátulra azzal még probléma nem volt minőségben,szóval lehet hasonló lenne az első kamera is,bár az első kamerát ritkábban használom. -
Snowy_owl
őstag
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
más is tapasztalt olyat, hogy töltés közben melegszik a telefon? Nem mondom hogy forró, de meglehetősen meleg. Ez mennyire normális? Egyébként üzemidővel nincs gond, és semmilyen más anomáliát nem vettem észre.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Gabesz201
üzenetére
OTP simplet használok, ujjlenyomat védelem a készüléken, az alábbi tapasztalatokat tudom mondani:
Lidl - feloldom a kijelzőt, amikor kell odatartom, fizetés sikeres. 5000 felett is
Penny - mint a lidlben, kijelző felold, 5k felett is megy kérdés nélkül
cba - odatartom, csippan, majd jelzi a terminál csippanással, hogy nem sikerült. Ilyenkor belépek a simplébe, majd rámegyek hogy bankkártyáim, majd rányomok a bankkártyámra, és akkor érintem, és olyankor sikerül.Amit biztosan érdemes beállítani, azok ezek, akármilyen appal is fizetsz:

Máshol is fizettem, ruhaboltban, egyéb helyeken, azt hiszem simán ment szinte mindenhol, egyedül a cba-s post terminálnál rinyál.
Az biztos, hogy az egyéb engedélyek bepipálása, vagy éppen nem bepipálása tud furcsa dolgokat produkálni. Total commander lan plugin pl. Total fent, lan plugin fent. Új szervert hoznék létre, fel is jön az ablak, nevet megadom, rendben gomb. Utána persze semmilyen ablak nem jön fel. Aztán rábökök a szerkesztésre, nem történik semmi. Nagy nehezen sikerült kieszelni, hogy mivel lehet a gond. Total commander alkalmazástulajdonságoknál, engedélyeknél, egyéb engedélyeknél bepipáltam mindent, ugyan így tettem a tcm lan pluginnel is, és lám, tudtam újat hozzáadni normálisan, illetve a már meglévőt is tudtam szépen szerkeszteni.

-
Gabesz201
csendes tag
sziasztok!
Ti vettetek észre bármilyen változást az utóbbi időben (pár napban) az érintéses fizetéssel kapcsolatosan? Pár napja azt írják a pos terminálok, hogy ellenőrizze a telefon kijelzőjét....
Ujjlenyomattal oldom fel a telefont, odatartom a terminálhoz, csippan, ekkor elveszem és azt mondja hogy ellenőrizzem a telefon kijelzőjét.. mintha megerősítést várna vagy ilyesmi, de természetesen nem jelenik meg semmi..
Tapasztalt ilyesmit valaki?
HCE pénztárcát használok, ahogy itt a forumban korábban ajánlották, és így múködött is eddig jól..
előre is köszönöm
üdv
Gabesz -
válasz
Cranberries
üzenetére
-
gepardlacee
tag
Tiszteletem! Nem tudom, hogy A Redmi Note 8 Pro problémája, vagy a MIUI-é, de tapasztal már más is, hogy a helymeghatározás néha meghülyül? Waze-nél még jó, mert ott nem bökködi az ember a kijelzőt, nem vált át másik programba. Viszont egy sport trackernél, például Endomondo-nál nagyon instabil az egész, néha százméterekre helyez a térképen, majd hirtelen megtalálja a rendes pozíciót és nyilván ezt is "megtett távolság"-ként értelmezi. Így lesz egy egyenes túraútból cikkcakk. Mi lehet itt a probléma? Nézegettem ilyen energiatakarékos dolgot, de egyelőre semmi érdemleges megoldás nem született.
-
Szabolcs22
tag
válasz
Snowy_owl
üzenetére
Nekem lenovo p2 volt/van és ott kérdezte meg és simán átvitte az adatokat. Sms,híváslista stb. De igen ha jól emlékszem ezt a google ajánlotta fel.
SamiCsillag:
De viszont mindenképp mentsd le az előző készülékről is az adatokat,ami kellhet, ha netán mégse működne a dolog!
Én előző telefonoknál ezt használtam és bevált: [link]
De már rég nem haszáltam, nem tudom kell e root vagy ilyesmi, de szerintem nem. Illetve egy pc is kell hozzá, de leírnak értelmesen mindent!
Az smsekhez és a híváslistához plusz még ezt is használtam, biztos ami biztos!
[link] -
Snowy_owl
őstag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Én úgy tudom alkalmazásadatok átvitelére más márkájú telefonra, nincs lehetőség, csak ha van root. Huawei és huawei között működhet azt tudom, mivel a huawei backup alkalmazás le tudja menteni emlékeim szerint az alkalmazások adatait, viszont a huawei backup appját én a redmin8prora nem tudtam telepíteni. Szerintem tedd fel az appokat egyesével.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
Szabolcs22
üzenetére
Xiaomi volt az előző telefon is? Mert akkor így van, tudom, mert a feleségemnek egy Mi5-se volt, de kb egy hónapja vettem neki egy Mi 9 T Pro-t és itt is volt kínálva a lehetőség, amint bejelentkezett a google-be, de nekem nem lett ilyen felajánlva.
-
Szabolcs22
tag
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Mikor először bekapcsoltam a 8prot, volt olyan opció hogy átviszi az adatokat, mikor végre bekapcsolt a telefon,akkor elkezdte letölteni az összes alkalmazást, természetesen minden beállítás megmaradt és emlékezett, de az olyan alkalmazások mint pl a bankosok, ott újra be kellett jelentkezni.
Persze azért volt így is mit állítgatni! -
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok! Szeretnék egy Honor V9-ről átköltözni RN8Pro-ra. Viszont béna vagyok hozzá. Van a Redmin átköltöztetés, de a Honoron nem találok ilyet. Pár napja kaptam egy tippet, hogy próbáljam google drive-on, de azt hiába nézegetem, azt se tudom hogy kezdjek hozzá. Próbáltam már appot is (nem jut eszembe a neve), de ez a Honort ugyan támogatta, a Redmit nem. Nem a névjegyekkel, vagy fotókkal, esetleg jelszavakkal lesz gondom, hanem az appokkal. De lehet az lesz a vége, hogy egyesével letöltögetem... Ha valaki tud egy értelmes és főleg egyszerű megoldást az ne tartsa magában! Köszönöm!
-
Látott már valaki ilyen üveget,hogy nincs kivágva a kamera helye?Igaz márkás cucc mert nillkin de nekem ez fura szerintetek nem lesz hátránya?Bár ha úgy nézzük ugye a kamera előtt így is úgy is van egy üveg rész mert ugye a képernyő gorilla glass borítása.

Most a teljesen külön micro sd kártya részre gondolsz külön fiókban mint az indiaiaknál vagy ha mondjuk egy sim egy micro sd a fiókba és úgy is lassú?
-
gs20
tag
Sima redmi note8-ban is van 2sim+sd kártya hely. Irigylem is a páromtól. Nekem a note8 pro-ban aliexpresses szalagkábeles adapterrel van kivezetve az egyik SIM, így lehetett csak megoldani a 2 SIM melletti sd kártya használatot. A kinti SIM helye a tokba bele lett vágva, így semmi nem látszik belőle, teljesen jól használható. Sajnos előtte a redmi note4-nél is csak ez a megoldás volt.
-
Cranberries
aktív tag
Úgy tűnik lesz újra hívásrögzítés androidon.
[link] -
válasz
Brandynew
üzenetére
Lehet,de nekem eddig is elég volt 64gb,nem töltök le filmet meg zenéket,nem videózok vagy ha csinálok is videót az max pár perces,nincs fent max egy két járék azok is leginkább alapabb játékok pár mega nem giga méretűek,netezek,néha megnézem a leveleimet meg leginkább pár app van fent bár van fent felesleges app is néha,nem tudom miért tartom de még akkor is olyan 42-43gb szabad helyem volt és ezt úgy,hogy képek is vannak a telefonon.
-
Brandynew
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Én is így vagyok vele.
-
Namelesske
addikt
Felqurtam magam.
Default SIM for text messages? [link]
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Erre gondolsz gondolom

Ők nagy piacot tesznek ki azért kapnak mindig külön dolgokat.De az sd kártyát lehet csak tárhelynek is használni.Nekem RN7-ben 64gb volt most az RN8 pro-ban is 64gb lett volna pénzem 128gb re is,de az már nagyon sok volt annyiért és RN7 ben is elvoltam a 64gb-n mert gépre is ki szoktam rakni a képeket játszani meg nem igazán játszok telefonon.
-
Brandynew
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Amúgy ha valaki a maximális teljesítményt akarja, nem tesz a mobilba külön SD-t, hanem akkora tárhellyel veszi, ami elég. Az SD válaszideje, sebessége soha nem lesz olyan, mint a belső ROM-é, akkor sem, ha a leggyorsabb SD kártyát veszi meg, ami a piacon kapható.
-
twollah1976
őstag
Az indiai Redmi Note 8 Pro verzioban kulon fiok van a MicroSD-nek.
Neztem ahogy az indian ficko a TeCso-n indianul mutogatja a telefont es mondom itt vmi nem kerek, miert van annak a telefonnak kulon MicroSD slotja?
Elneztem a videot?
Nem!
Tenyleg kulon MicroSD slotja van az indian Redmi Note 8 Pro-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor még egy dolog a google fiók az sms-eket is tudja menteni,vagy csak a telefonkönyvet meg a hívás listát?Gondolom a jegyzeteket nem lehet google fiókra menteni max manuálisan.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem értem,hogy van ez ha raktáron van.Még 5 nap várakozás