- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Netfone
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
válasz Snowy_owl #399 üzenetére
Nem kell semmit nyitni, csukni max a szoba ajtajat, hogy be tudj menni a szobaba a telefonert.
Persze ez alol mentesulsz ha barlangban laksz.Letoltod a ROM-ot (Redmi Note 8 Pro – EEA Stable ROM V11.0.1.0.PGGEUXM) innen.
Felrakod a telefonra vagy ha a telefonnal toltotted le akkor ott hagyod ahova letoltotted.
Bemesz a Beallitasokba / A telefonrol / Rendszerfrissites.
Parszor ratapicskolsz a MIUI logora, ha jol emlekszem vagy tizszer kell, ekkor felugrik egy uzenet, hogy "mit tudom en, mar nem emlekszem ra".
A jobb felso sarokban raboksz a harom pottyre, a megjeleno menubol kivalasztod, hogy "Frissitocsomag kivalasztasa" es megkeresed a letoltott ROM-ot a telefonon, kivalasztod, majd OK.
Ha jol emlekszem akkor a rendszer felteszi a kerdest, hogy akarod frissiteni.
Itt neked kell eldontened, hogy mennyi ver van a pucadban.
Ha az igent valasztod akkor elkezdi frissiteni a rendszert, kovesd a kijelzon megjeleno utasitasokat.Mielott nekivagsz a frissitesnek vagy legyen legalabb 70-80%-ig feltoltve a telefon vagy legyen tolton.
Egy ideig elmolyol a telefon a frissitessel, addig csinalj magadnak egy kavet.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Snowy_owl
őstag
válasz twollah1976 #398 üzenetére
Az eea rom az az európai régióba szánt rom? Szükséges a felrakáshoz bootloadert nyitni?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
twollah1976
őstag
válasz Snowy_owl #397 üzenetére
Alza-ban vettem es ha jol emlekszem akkor a MIUI 10 global volt rajta, most a MIUI 11 (EEA Stable ROM) van rajta az iCsekk tuti megy, ma fizettem fele.
Akkor van szivas ha rootolt a telefon, emlekeim szerint akkor az OTP Bank program nyavajog, hogy rootolt a telefon.
-
Snowy_owl
őstag
válasz twollah1976 #396 üzenetére
Tehát akkor az gondolom a global lehet, ha hivatalos helyen vetted, már ami infót eddig összekapartam a xaomi telefonok lelki világáról.
-
Snowy_owl
őstag
Akinek ilyen készüléke van, az milyen rommal használja? Otp, icsekk, simple, nfc fizetés simple alkalmazással működik?
Ui.: Senkinek nincs ilyen telefonja, vagy nem használja, vagy nem találtak még ide?
[ Szerkesztve ]
-
icezozo
addikt
-
Azie
őstag
válasz twollah1976 #391 üzenetére
ki is használnám, ha nem azért kértem volna, hogy a vásárlásban segítsen dönteni
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz twollah1976 #389 üzenetére
akkor már csak kéne valaki, aki fotóz vele
-
twollah1976
őstag
Ez a Google Camera verzio (Google Camera 5.1.018.177624777) 100%-ig mukodik es nem mokolt, homebrew itt hibas, ott hibas, lefagyos fos.
Mashonnan nem erdemes szedni, mert a byte meret elterhet.
-
Azie
őstag
válasz twollah1976 #387 üzenetére
ami működik. (landscape mód fotózásra szeretném használni)
-
Azie
őstag
mik a tapasztalatok a gcammal? szuper lenne, ha valaki berakna pár azzal lőtt képet!
-
v-man
őstag
válasz twollah1976 #384 üzenetére
Nekem is csak tegnap jelezte ki, eustock vásárlás.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
dkaroly
csendes tag
Megjött a miui 11
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Snowy_owl
őstag
Nem hsz gyűjtésen vagyok, de folyamatosan jutnak eszembe a dolgok. Van már arra valami bevett szokás, hogy a háttérben levő alkalmazásokat ne lője ki. Akinek esetleg van tapasztalata, és kedve leírhatná, hogy milyen beállításokat kell eszközölni az agresszív taskiller ellen, hogy a későbbiekben az idetévedő is okuljanak belőle.
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Bács vagy Tolna megyében valamelyik boltban látott már valaki ilyen telefont kiállítva?.Szívesen kipróbálnám.
-
Snowy_owl
őstag
Ha Magyarországi forgalomban forgalmazott készüléket vásároltam az gondolom Global verziós? Még nem jött meg de a forgalmazó leírása alapján magyar menüs. Gondolom ha ezzel jön, akkor nem kell rajta semmit sem mókolni, romot cserélgetni, megy szépen, frissül is ahogy kell, és kész. Illetve hallottam olyat is, hogy van eus rom, ez igaz, van értelme cserélni majd?
-
Snowy_owl
őstag
Van aki használ xpro tempered glass üveget? Ilyet rendeltem hozzá, befedi a teljes kijelzőt?
-
Snowy_owl
őstag
válasz meatball77 #373 üzenetére
Nem is fogod szerintem, mert ebben ips kijelző van, a másikban amoled. Az eltérő technológia miatt ips kijelzőn nem éri meg. Most mondok egy számot: always on display olednél óránként 1%-ot harap ki, ipsnél mondjuk 10%ot.
Látom közben jött válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz meatball77 #373 üzenetére
IPS kijelző.. nem lesz AoD.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
meatball77
csendes tag
Én nem találom a Miui 11-ben az always on display funkciót sehol. A note 8 pro lehet hogy nem kapja meg??? Kollégám Mi9T pro-ja megkapta.
-
Snowy_owl
őstag
válasz ferret77 #369 üzenetére
Köszönöm.
Ois valóban nincs? A mobilarénás tesztben a fullhd videó elég stabil, ehhez képest máshol azt írják nincsen benne. Vagy az eis ennyire jó fhdben?Sajnos ois nincs eis van, de az elég jó szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Akik használják a készüléket, azokhoz kérdés, teljesítménye milyen, aksi hogy bírja, GPS jó-e?
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Arrival. Holnap jön. Bár este 11-ig senki nem lesz itt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz twollah1976 #365 üzenetére
Az asszony nem szereti , ha a ház körül lógok..
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Normális választ adtam de látod a Google rengeteget segít ezen.
Nézd el nekem a bunkóságom, rettentő szar napom van, nem szabadna emberek/fórum közelébe keverednem
[ Szerkesztve ]
-
icezozo
addikt
-
A tumi
tag
válasz Viktor0610 #352 üzenetére
Ez az első Xiaomim.... Te kis rosszindulatú!😌😋
-
RoBos
senior tag
-
ferret77
aktív tag
válasz twollah1976 #348 üzenetére
Ott sem.találtam. Gondolom benne van valahol a teló rendszerében, csak kérdés, hogy root nélkül hozzá lehet-e férni valahogy.
-
MODERÁTOR
-
A tumi
tag
válasz twollah1976 #350 üzenetére
Ilyet! Nagyon vagány!
Köszönöm! -
A tumi
tag
Sziasztok! Képernyőfotót hogy tudok készíteni note 8-al? A power gomb+ hangerő le nem csinálja meg!
-
twollah1976
őstag
Anno 2017 elejen amikor vettem a OnePlus 3T-m 6 giga RAM volt benne es szerintem azt se hasznaltam ki.
Van egy Redmi 6-om abban ha jol tudom 3 giga RAM van es boven elfer benne az iGO, a Google Maps, a Hangouts, a fenykepezo, a Google Chrome es a galeria.
-
RoBos
senior tag
válasz MolnárPéter #341 üzenetére
Azt később cáfolta a Xiaomi azt a "hírt", így nem lesz Qualcomm cpu a Note 8 Pro-ba...
Fals infó volt! -
RoBos
senior tag
Jön a Redmi Note 8 Pro 8GB + 256GB-os verziója!
Aki kiszemelte magának ezt a telót, de még nem sürgős a vásárlása, annak lehet érdemes megvárnia ezt a modellt, h ha inkább ezt venné meg mint a 6/128-ast! -
Egy vagon hsz jön mégsem látom. Pár kedvenc emberem írogat.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
twollah1976
őstag
Most vettem eszre az indian Note 8 Pro bemutato videokban, hogy az indiai? indian? Note 8 Pro-ban egy kulon SIM talca is van, igy mehet? a telefonba ket SIM plusz a MicroSD kartya.
Hogy ezen miert sporolt a Xiaomi, Redmi az rejtely,
-
twollah1976
őstag
Engem "nem zavar" a MIUI 11, csak neha maszkalok a beallitasokban, ott talalkozok a felulettel.
Nova Lauchert hasznalok, nekem a MIUI valahogy nem jott be, azt se bantam volna ha Android One programban jelenik meg a Note 8 Pro.
-
Ricardo
titán
válasz twollah1976 #333 üzenetére
Nekem bejön. Vastagabb lett például a főképernyőn az óra rajzolata.
-
Ricardo
titán
válasz twollah1976 #330 üzenetére
Jobb akkukezelés, fejlesztettek az értesítésen, új hangok (a természet hangjai ) dark mód, digitális jólét.......és még pár dolog.
-
twollah1976
őstag
Mit kell nezni az uj 11es Miuiban?
Azt latom, hogy gyorsabb lett.
Ezen kivul?
Az android verzio meg ugyan ugy 9es.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
icezozo
addikt
válasz twollah1976 #295 üzenetére
felraktam a GCam-ot. nos videózásnál tényleg összeomlik viszont a fotózásnál szebb kép lőhető vele , persze rengeteg a beállítási variáció.....
igazából én sem tartom meg...
kipróbáltam és ennyihttp://qwankido.hu/
-
icezozo
addikt
-
MolnárPéter
aktív tag
-
MolnárPéter
aktív tag
Ha most lefoglaljátok és elég gyorsak vagytok, amikor megkapjátok az értesítő mailt, akkor 64 ezerbe kerül nektek is a 8 Pro: [link]
Nem lehetetlen, nekem 11.11 akcióban sikerült. -
twollah1976
őstag
Mit kell nezni az uj 11es Miuiban?
Azt latom, hogy gyorsabb lett.
Ezen kivul?
Az android verzio meg ugyan ugy 9es.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kelzsoca
félisten
válasz Brandynew #313 üzenetére
Üdv!
A Lurdyban lévő Mi Store a gyártó hivatalos partnere nyitotta (authorized reseller) az offline, és online boltot a gyártó előírásai alapján működtetik, a termékek árazását a gyártó határozza meg.
Az Mi Store-ba az árut közvetlenül a Xiaomi szállítja le, illetve a 2 év gyártói jótállás is biztosított a hivatalos csatornán keresztül értékesített készülékekre.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok! Még csak olvasgatom a fórumokat, három telefon van ami szóba jöhet, Redmi Note 8 Pro, Mi 9T Pro, és megvárom a Mi Note 10-et. Addig olvasgatom a hozzászólásokat a fórumokon aztán meglátom.
-
Graphics
Jómunkásember
-
twollah1976
őstag
En az Alzaban vettem a Note 8 Prot.
-
dave_gahan
aktív tag
Ahogy Orgi is írta, a Lurdy-ban lévő Mi Store-ban van kitéve - megfogdosni, kipróbálni meg lehet, de megvenni perpill még nem, a megjelenés után 1 héttel elfogyott (jóval többet kaptak a Mi 9 Lite-ból, pedig a Note 8 Pro-ból is ugyanannyit rendeltek). Kb. 2 hete nem lehet kapni, talán jövőhéten már lesz ismét.
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most érkezett miui11 nemrég jelzett a telefon és frisitettem is !
-
Graphics
Jómunkásember
Az a bolt csak engedélyt kapott, de hogy hivatalos-e...... A piacról szerzik be a Xiaomikat, tehát bárhonnan szinte...
Én tőlük még egy Mi Amplifier-t se vennék de golyóstollat se.
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Nem tudjátok, hogy itthon hol lehet megnézni/kipróbálni ezt a telefont? Az Arénában voltam ma, se a MediaMarktban, se a szolgáltatóknál, se az újonnan nyílt Mi üzletben nem volt. Valaki találkozott már vele élőben, itthoni üzletben?
-
Brandynew
őstag
válasz buek1967 #307 üzenetére
3 napig is bírja, attól függ, mit csinálsz rajta és mennyire van kíméletes hozzá. Pl. mindig kikapcsolod-e a mobilnetet, wifit, gps-t, hotspotot, amikor nem használod, és bezárod-e mindig rendesen a futó appokat + figyelsz arra, hogy mely appok indulnak automatikusan a háttérben.
-
buek1967
tag
Első rendes felöltés után nem annyira rossz a 9 óra SOT.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
Noukoum
veterán
Sokan túlparázzák ezt az MTK processzort
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
RoBos
senior tag
válasz aprokaroka87 #303 üzenetére
Kizártnak tartom, h csak kínai belpiacos verzió lenne az SD730G-s verzióból, ha egyáltalán lesz...
De az is lehet, h más néven fogja majd kiadni ezt a hardware-t SD730-cal, esetleg Redmi 9 series. Meglátjuk![ Szerkesztve ]
-
LuckyDevil68
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest