Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Igen az enyém is feltűnően kevesebbet bír, hajnalban 100al megyek el délutánra meg 35%korul lesz úgy hogy alig nyomkodtam. Ezelőtt 50-60% vagy több volt délutára, a másik hogy 1%on elmegy még vagy 1 másfél óra képernyő időt ami nem normális. Néztem a feszültséget közbe és 3.4v-3.6v között ugrál ami szintén nem normális. Gondolom ezért hiszi az oprendszer hogy 1%on van de mivel 3.6v is van benne tovább bírja 1%on. Csináltam egy teljes lemerítést, és 100ra töltést, hátha össze szedi magát. Nem így volt. Csináltam egy gyári visszaállítást is, hátha az rendszerben kalkulál rosszul. Az sem segített, ugyan olyan maradt. Úgyhogy el döntöttem, akkut cserélek. Most egy moto g51-et használok már 1 hónapja, a teló félre téve, várom az akkut hozzá amit a napokban rendeltem csak meg. El vagyok a g51-el is nem rohanok.
-
gzoll
aktív tag
Én német amazonon néztem akkut bele, bár nem gyári de van többféle opció és van amelyik ígéretesnek tűnik. Mondjuk arra a gyorstöltést már nem dugnám rá
-
tisn
veterán
nekem sem az igazi mar, egy napot bir. ha ez ala megy, cserelni kell a telot

(en nem girnyozok uj akksival, nem igazan eri meg kolteni egy hasznalt telora) -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
BlueSteel
üzenetére
Na ezért nevetek azon amikor egyesek az akkun izgulnak hogy pl. A gyors töltés tönkre teszi stb., erre jönnek az okoska többiek, hogy akkor pár ezerért veszel bele és kész, nem pénz. Na igen, de addigra már nem lesz hozzá rendes akku 😄, mint most. Na ezért izgulnak egyesek. Telóm jó, nincs baja az akkun kívül. Most ezért dobjak ki egy jó telót mert az akku haldoklik? Miért most szüntette be a gyártását az akkunak amikor ilyen idősen kezdenek meghalni. Pont hogy most kellene gyártani, nem akkor amikor még a model is új még. 😄 Istenem...
-
BlueSteel
tag
válasz
mrnobody
üzenetére
Állítólag nem lehet. Egy jó nevű budapesti gsm boltnál érdeklődtem a csere iránt, a weboldaluk is reklámozta, hogy Realme modellekben cserélnek akkut. Az eladó elmondta hogy már nem tudják vállalni, a gyártó beszüntette a gyári akkumulátor gyártását... Az utángyártottakkal pedig - elmondása szerint - rossz a tapasztalat.
-
mrnobody
tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
A GT master-el nem volt tapasztalatom. Egy oneplus 5t-ben cseréltettem szervízben, de pénzkidobás volt. Aztán tanulva a dologból a Moto X4-nél csak gyári aksival voltam hajlandó megrendelni a cserét. Tökéletes lett! Jó kérdés, hogy a GT master-hez lehet-e kapni gyári aksit.
-
Bl.Gyo.
őstag
Érdemes lehet akkut venni a telefonhoz? Ne túl régiek már, és túl merültek, mert akkor már gatya az is. 8 ezer körül látok akkot + szerszámok és ragasztó 3 ezer. Nem örülnék neki ha feleslegesen veszem meg mert már úgyis gatya mindegyik akku hozzá.
Mik a tapasztalatok? -
mrnobody
tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Viszont nem mindenkinek a soc ereje számít. Én annyira utáltam a GT master-t, hogy földhöz vágtam és vettem egy moto g84-et. Bármit csinálok, 2 napot kibír. Az én felhasználási szokásaimmal 3 naponta kér töltést. A GT master másfél napnál többet nem bírt. Ha nem tartanék az edge 50 neo-tól, akkor a kamerák miatt azt választottam volna.
-
gabbee75
csendes tag
Ha volt valaha huawei készüléked akkor kb ugyan az,csak vissza kell állni rá nekem is 2 év után.Amúgy 2 nap 1 töltés nálam napi 4 óra a képernyő időm kb.Lekerekített kijelzős.Nehezebb üvegfóliát találni rá..Sztereó hang.Infra.Kijelző is másabb.Ja gyorstöltés van 67w vagy100w csak Honor töltővel 10 pár ezerér..Pont feltölti a Super Dart is hosszan van rá egy éjszaka,vagy melóban a 2A-es ellóg a konektoron..
-
BlueSteel
tag
Sziasztok! Van, aki váltott esetleg Oneplus Nord 4-re, vagy Xiaomi 14T-re, s ha igen, mi a tapasztalat? Elég nehéz megtalálni a GT Master utódját, annyira jó telefon.
-
Vackor1
tag
Sziasztok, jövő héttől eladó lesz ( Pest- Siófok között járok általában ) egy 2022.08.29-én itthon, a realme Magyarországnál vásárolt független , hibátlan , karcmentes állapotú, 8/256 , "bőrönd" verzió, ha esetleg valakit érdekel.
Átlátszó és talán másik tok és fólia is van a dobozában, ha egy éven belül ( nyilván nem leejtéses törés/beázás, stb. ) tönkremegy, természetesen visszaveszem. Olyan 50 ezer körül gondolom az árát, de mivel nem értek hozzá, meggyőzhető vagyok ha ez sok..
Üdv! Zsolt -
Vackor1
tag
válasz
doongoo
üzenetére
Köszönöm, az a baj, hogy sehova nem jitok az általam fellelt mail-címekkel, egyik sem reagál érdemben ( az automata válaszokon kívül semmit nem ír ) , se a service.ph@realme.com , sem az apps_link@realme.com, másnak meg nem tudom hova lehetne írni. (((
Még egyszer köszi, legyen szép napod !
Üdv!
Zsolt -
Vackor1
tag
Sziasztok,
tudom, hogy nem ide kellene, de mivel ilyen a telóm ( és HÁTHA teló-gond, bár nem túl valószínű, Wayteq munkatárs is próbálta, neki se ment ) és van kettő Realme Smart Cam 360 típusú kamerám , hátha valaki tudja hol érdeklődjek, mert magyar ügyfélszolgálat már nincs, megszűnt az üzlet, ahol voltak, Wayteq nem tudott segíteni, a service.ph@realme.com -ról mindig ugyanaz automata üzenet jön vissza ( hogy írjam le jobban a problémát , de nagyon örülnek nekem azért
) már ötödszörre.
A probléma: van két ilyen kamerám, egy Pesten, egy Siófokon, évekig teljesen rendben működtek aztán egyszerre mindkettőt "elfelejtett" push értesítést küldeni. A kamok működnek,rögzítik is ha van esemény, el is küldik a képet a telőra, de nem kapok értesítést róla, azaz mindig meg kelleENE nyitni az appot és belenézni, ami elég életszerűtlen , így éppen a lényege veszett el a kameráknak..
Nem volt frissítés, már azokat az engedélyeket is megadtam, amiket nem is kért
, töröltem is a kamerákat, újrytelepítettem és változatlan. Minden működik rajta, csak nem küld értesdítést és így nem tudom követni ha valami éppen törtémik ? Tudtok esetleg vmi kapcsolatot, ahol érdemben foglalkozának ezzel?
Előre is köszönöm a reagálásokat, legyen kelleme napotok!
Üdv!
Zsolt -
evko
aktív tag
Hello.
Videót veszek fel koncerten... A baszus elnyom mindent a videóban.
Van valami progi, amivel ha videót veszek fel, kimarad a basszus,? Azaz hallgatható lesz a felvétel?
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Aki használja a készüléket, annak jól működik a GPS? Korábban már írtam, hogy mi a jelenség (Google maps/ Waze teljesen jól érzékeli a helyzetünket amikor be van kapcsolva a gps viszont amint elindítom az utazást nem követi az útvonalat hanem levan fagyva a kiindulási ponton és csak kilóméterekkel később frissíti magát, majd ott is lefagy) Korábban volt egy frissítés amivel helyre állt, viszont amikor most letöltöttem az új frissítést az megint elrontotta. Másnál mi helyzet ezzel?
-
dora136
csendes tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Én is nagyon kíváncsi lennék mi tud ilyen hibát generálni, de eléggé örültem, amikor sikerült megoldani. Yetteles kártyákat tudtam próbálni, egyik sem működött előtte, kártya cserét azért nem próbáltam, mert ha jól emlékszem nem igen segített másoknak sem, és nem volt kedvem azzal szívni. De remélem nálad megoldja. A két SIM nekem tökéletes megoldás.
-
kis-attila
tag
Szia!
Pont ezt csinálom, szerencsére nálam semmi baja. ( decemberben lesz 3 éves )
Nagy trükk nem volt benne,pont nem érdekelt + én elég keveset " nyomkodom ". Megy,semmi baja,pörög ... ennyi,más pont nem zavar, hétköznapi telefon,ha hívnak,akkor se veszem fel.
Sajnálom,hogy Android 13-nál marad,tudását,lehetőségeit + a hardware-t megnézve többet érdemelt volna.
-
válasz
dora136
üzenetére
Köszi!
Igen, erre én is rájöttem, mert a vodás mellé betettem a telekomos simemet is, és feltűnt, hogy így már tudnak hívni a vodáson, illetve én is tudok hívni róla. lyen buzi hibáról még nem halllottam.
Ami viszont érdekes, hogy a vodás sim magában nem működik, a telekomos viszont igen. Gondoltam kicseréltetem a SIM-et, de nem az én nevemen van az előfizu, így nem hajlandóak. Csak hetek múlva tudom odaadni kártyát, hogy cseréljék. 
-
dora136
csendes tag
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Szia! Nálam ez a probléma néhány frissítés után jött elő elég korán. Elég idegesítő volt, többen jelezték a hibát más fórumokon, factory reset, hálózati beállítások törlése stb megoldásokkal, egy sem segített. Aztán hosszú idő múlva ráakadtam egy olyan tippre, hogy a 2. SIM slotba is tegyek kártyát. A meglévő yetteles fő kártyám mellé a 2. helyre tettem is egy sima Vodafone-os eldobható simet. Azóta minden probléma megszűnt, tökéletesen tudok telefonálni térerő szegény helyeken is. Egy próbát talán megér neked is.
-
Bl.Gyo.
őstag
Én nem cseréltem még de már utána néztem, mert gyanúsan gyorsabban merül pár napja, úgyhogy készülök ha már használhatatlan lesz:
Akku: BLP809 [link]
Ez itt nincs raktáron de mashol is meg lehet találni a típus alapján.
Szerszám és ragasztó: [link]
Az akku fedél meg ragasztva van, hőléfúvót mondanak annak meg olvasztására és leválik. Gondolom hajszárító is megfelelő erre.
YouTubeon van akku cserés videó mit hogyan. -
roro27
tag
Sziasztok! Esetleg cserélt már valaki akkumulátort? A pontos típusa meg van lenne valakinek?
Előre is köszönöm a segítséget! -
kubista85
csendes tag
Azért érdekes, hogy egy ma is az erős középmezőnybe tartozó vassal bíró telefon megragadt Android 13-on, holott lazán bírná az új főverziókat is. Tudom, ilyen a piac-gazdaság.
-
gabbee75
csendes tag
Honorb200 lett a befutó.Más világ.. Nem megyek el örökre keresem a kijelzőmre a megolást.
-
zoyoxy
tag
Kezdőlapon kint voltak fényképes gyorshívók(widget) 1x1-es méretben a családhoz. Legutóbbi újraindítás után üres képet mutattak, betöltés felirattal. Töröltem őket és megpróbáltam visszarakni, de csak 2x2-es van és ugyanúgy nem működik. Gyári launcher. Másoknál is előfordult? Van megoldás?
-
gzoll
aktív tag
Amúgy ha nem kergült volna meg az akkuja akkor én is ma mai napig használnám, mert nagyon kezes kompakt telegon teljesen jó rendszertel. Redmi Note 13 pro 5G-re váltottam és nagyon nem volt jó csere, ezért én is gondolkodom rajta egy ideje hogy cseréltetek akkut a Realme GT-ben és visszapakolom magam arra ezt meg eladom mielőtt az összes hajam kitépem tőle.
-
Nem értek egyet.
Minden kb.: 120eFt körül vettem 3 éve. Az évi 40eFt ha ma kidobom. Most, ha 20e-ért még egy évet teljesít az teljesen korrekt költség. Ha kettőt már tiszta haszon.
Nagyon flottul működik most. Nem játszom, nem facsézok meg a többi szociális izét sem használom rendszeresen. Miért ne menne el még pár évet. A banki és más kényes progik mind működnek.
Júliusi a biztonsági frissítés. -
Cseréltettem aksit a telefonban. 20eFt-volt. Eredeti aksit kértem, de nem tudtam megnézni milyet rak bele. Összekötöttem egy visszaállítással.
Most olyan mintha új lenne még azután is, hogy a legtöbb app-ot visszaraktam.
Teljes mentés és visszaállítás nem volt nehogy a "lassúságot" is visszaállítsam. App-onként mentettem amit lehet és vissza.
Más.
Valahol lehet állítani, hogy a hangerő gomb első megnyomására csak előhozza a csuszkát és rögtön ne állítson rajta egyet. Nem találom. Tudtok segíteni? -
t1
veterán
Szerintem méltó utódja. Kamera szerintem nagyjából hasonló olyan nagy előrelépést nem érzek. Rendszer nagyon stabil és gyors, kijelző patika. Ami nagyon jó az a nagy akksi 2 napot simán tudja hozni. Ami furcsa az a mérete Master inkább egy kezes, itt felejtsd el nyilván valamit valamiért. Én nem bántam meg a vételt.
-
ginola
addikt
Váltott valaki közületek nothing phone 2-re. Amennyiben igen milyen tapasztalatok vannak vele?
-
-
tisn
veterán
válasz
Ereshkigal
üzenetére
elvezd a nyugalmat

-
Üdv!
Ma vettem észre, hogy nem tudok telefonálni, nem csörög ki senkinél sem, és engem sem tudnak felhívni. Ha átteszem a simet a másik foglalatba, ott is ugyanez van. A hálózatra felcsatlakozik, a mobilnet is megy. Van valakinek ötlete?
-
gabbee75
csendes tag
Szokásos részletre venném,a Nothing Phone sajnos nincs aTelekomnál.A Xiaomi meg nem a középkategória.Jónak tünik.Bár a családban volt már Xiaomi redmi a feleségemnek,tesómnak talán 11T,tőle annyit hallottam csak,hogy ez nem egy Huawei kategória a kamerája.Samsungom még nem volt,csak nyomógombos buta széttolós,mit veszíthetek?
-
gabbee75
csendes tag
Sziasztok!Járt már valaki úgy felvált a kijelző ragasztása?A sarkai jobb oldalon sérültek,de attól nem kellene belátnom a telefon belsejébe szerintem.
-
evko
aktív tag
Szia!
Igazából a fotós képesség fontos lenne. Mert a GT master egész jó fotókat lő, árához képest pedig főleg...
Keret... Eredeti áron max 180.000Ft-os telefon.
A Honor 200 tesztek alapján elég jó fotókat lő, és 110K környékén, használt újan meg tudom kb venni. Ezért gondoltam rá, első körben.
Szóval, valami hasonló tudású érdekelhet...
-
peti85
senior tag
Én vettem egy használt Pixel 8-at. Eddig nagyon bejön, de ez más (ár)kategória mint a GT Master volt.
-
Bl.Gyo.
őstag
Ha cserélnék én OnePlus Nord 4-re, de még tökéletes a GT master, csak pénz kidobás lenne egyelőre.
Honor 200 nem rossz van kollégámnak is.
Xiaomi-t meg személy szerint ki nem állhatom tökmindegy melyik modell.Fotós képességeket meg meg lehet neten találni tesztekben, aztán döntesz. Én nem tudom melyik milyen ez a része nem izgat.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Akik cserén gondolkodnak, mire?
Honor 200 milyen választás?
Note 13 pro-nál gondolom jobb... És árban, használtan nagyjából ugyanaz...Vagy ki mit gondol? Nekem a fotó teljesítmény most már fontos lenne!
Üdv mindenkinek.

-
Voltam a szervizben, de azt mondja a fickó, hogy nem tud szerezni eredeti aksit a telefonhoz az utángyártottat meg nem javasolja. Van forrásotok eredeti aksira?
Ahol nincs készleten, de benne van az árulistában ott 18eFt az utolsó ára, mondta. -
gzoll
aktív tag
Valakinek volt már akkumulátor cserélve a telefonjában? Eladom a Redmi Note 13 Pro-t és visszatérek GT Masterre, ha sikerül benne akkut cserélni, és nem robban fel utána. Budapesten egy szervízt találtam valami 28 ezer forintért cserélnek gyári akkumulátort benne. Szóval ha valakinek van tapasztalata az ne tartsa magában.
-
rezy89
tag
Üdv! A napokban vhogy észrevettem, hogy nem az igazi a képfrissítés. 120hz-re van állítva, de biztos voltam benne, hogy csak 60-on fut. Fejlesztői beállításokban bekapcsoltam, hogy kijelezze, és valóban csak 60-on megy, tök mindegy milyen alkalmazást használok. Tud valaki segíteni esetleg, hogy mi lehet a probléma és hogy lehetne orvosolni?
-
Bl.Gyo.
őstag
2 és fél év után is, fényerő háromnegyeden, nincs akku kímélő módban:

Ez a kép majd jól jön eladásnál. 😄
-
Milka 78
nagyúr
Parancsolj. Soha nem volt ilyen olcsó még az Edge 40.
-
evko
aktív tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat.

Most várok..
Várjunk, hátha jön valami jó ajánlat. -
evko
aktív tag
Azért ez durva.
Került hozzám egy Motorola edge 40 Neo vagy mi, jó pár hete... Na, az is egy kaka...🫢
Igazából kipróbáltam és adtam is el.
A kamerája nagyon gagyi, már nem emlékszem, mi alapján állapítottam meg, hogy teljesen használhatatlan számomra.
A sztereó hangszóró tetszett. 😊Köszi az Edge 50 Neo tippet. Remélem, az már jó lesz... Szerintem illene. Mert a gt master nem mai darab és az igazat megvallva 1,5 éve vettem pár hetes használtan 55K-ért... Szóval, ha nem is 55K-ért, de max 120K-ért elvárnék már egy jobb darabot. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem volt frissítés, már azokat az engedélyeket is megadtam, amiket nem is kért
Ami viszont érdekes, hogy a vodás sim magában nem működik, a telekomos viszont igen. Gondoltam kicseréltetem a SIM-et, de nem az én nevemen van az előfizu, így nem hajlandóak. Csak hetek múlva tudom odaadni kártyát, hogy cseréljék.