- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Én nem emlékszem hogy nálam csinált volna ilyet valaha... De mondjuk ha te még ma is GT Mastert használod, elképzelhető hogy már elhasználódott, nem olyan jó a hűtése, jobban melegszik az akku, stb stb. Nekem már másfél éve van fiókban ha nem több, lehet ma már az enyém is így melegedne
-
Nem értek egyet.
Minden kb.: 120eFt körül vettem 3 éve. Az évi 40eFt ha ma kidobom. Most, ha 20e-ért még egy évet teljesít az teljesen korrekt költség. Ha kettőt már tiszta haszon.
Nagyon flottul működik most. Nem játszom, nem facsézok meg a többi szociális izét sem használom rendszeresen. Miért ne menne el még pár évet. A banki és más kényes progik mind működnek.
Júliusi a biztonsági frissítés. -
szellat
csendes tag
Nekem sem működött android 12-re frissítés óta, gyári beállításokra reseteltem google szinkronizáció nélkül, akkor ment rendben, majd ha elvégeztem utólag a szinkronizációt megint nem működött.
Észrevettem emellé a relatíve gyors merülést (vagy már bebeszélem magamnak idegességemben), meg az indokolatlan zsebben melegedést (?), de ahogy nézem a realme hivatalos bug reportos oldalát, nem én vagyok az egyedüli... -
-
Köszönöm szépen mindenkinek a segítőkészségét!
Én is fehéren vacilláltam sokáig, lehet azt kellett volna, de mivel céges vásárlás volt vissza sem küldhetem. A szürke gumi tok amúgy igen randa, mert az hidegfehér. Bár úgyis lesz tok rajta, csak nem tudom még milyen. Átlátszót néztem aliról, de valós képeken elég ocsmány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest