Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dora136
csendes tag
válasz
Ereshkigal #4262 üzenetére
Én is nagyon kíváncsi lennék mi tud ilyen hibát generálni, de eléggé örültem, amikor sikerült megoldani. Yetteles kártyákat tudtam próbálni, egyik sem működött előtte, kártya cserét azért nem próbáltam, mert ha jól emlékszem nem igen segített másoknak sem, és nem volt kedvem azzal szívni. De remélem nálad megoldja. A két SIM nekem tökéletes megoldás.
-
dora136
csendes tag
válasz
Ereshkigal #4232 üzenetére
Szia! Nálam ez a probléma néhány frissítés után jött elő elég korán. Elég idegesítő volt, többen jelezték a hibát más fórumokon, factory reset, hálózati beállítások törlése stb megoldásokkal, egy sem segített. Aztán hosszú idő múlva ráakadtam egy olyan tippre, hogy a 2. SIM slotba is tegyek kártyát. A meglévő yetteles fő kártyám mellé a 2. helyre tettem is egy sima Vodafone-os eldobható simet. Azóta minden probléma megszűnt, tökéletesen tudok telefonálni térerő szegény helyeken is. Egy próbát talán megér neked is.
-
dora136
csendes tag
Szia! Én aktívat tettem bele, 1000 Ft os feltöltőkártyás Vodafone SIM (Auchanben vettük), a fő Yetteles SIM mellé. Megpróbalhatod inaktívval, mondjuk szerintem esélyes, hogy az nem lesz jó, én sajnos nem teszteltem minden lehetőséget, csak örültem a megoldásnak. Néhány hónapja már így működik nekem.
-
dora136
csendes tag
válasz
-Rolika- #3954 üzenetére
Szia! Én egy évig nem tudtam használni a telefont, sajnos a frissítések és a gyári visszaállítás sem oldotta meg a hívás problémákat. A kezdetekkor még néha működött, aztán fokozatosan romlott el míg egyáltalán nem tudtam már hívást indítani és fogadni. Az neten böngészve ráakadtam egy megoldásra, hogy tegyek be SIM kártyát a 2. SIM slotba. Ehhez vettem egy eldobható kártyát, betettem és azóta tökéletesen működik a telefon, az 5G is megjelent azóta. Szerintem egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmiben sem piacvezető, de mindenben elég jó a Realme középkategóriás telitalálata.
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest