- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz
dora136 #4260 üzenetére
Köszi!
Igen, erre én is rájöttem, mert a vodás mellé betettem a telekomos simemet is, és feltűnt, hogy így már tudnak hívni a vodáson, illetve én is tudok hívni róla. lyen buzi hibáról még nem halllottam.
Ami viszont érdekes, hogy a vodás sim magában nem működik, a telekomos viszont igen. Gondoltam kicseréltetem a SIM-et, de nem az én nevemen van az előfizu, így nem hajlandóak. Csak hetek múlva tudom odaadni kártyát, hogy cseréljék.
-
-Rolika-
senior tag
válasz
dora136 #4008 üzenetére
Azóta már lecseréltem egy Xiaomi 13T-re és csináltam rajta egy gyári visszaállítást. Viszont kipróbálni még nem tudtam, mert a Xiaomi esimes és nincs SIM kártyám amit bele tudnék tenni. Be kellene egyet szerezni, mert február közepéig még garis és ha nem jó, akkor menne vissza emagnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged