Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Debilon #4336 üzenetére
Hát nehéz mert gyagyi telók vannak ebben az árban amiben a gt master volt anno (90 ezer). A jók 160-tol kezdődnek sajnos. De pofám leszakad hogy egy majdnem alsó kategóriás 3-4 éves soc-al 100 körül adják a telókat. Meg divat lett a régi soc-okat át nevezni mint ha valami új fejlesztés lenne, annyira szánalmas amiket ma művelnek.
Csomó telo 100 körül is sd695-el vagy 6 gen 1-el van ami azon a szinten van mint most a moto g51-emben a sd 480+ ami már 2021es model.
Elvagyok a moto-val meg simán, kíváncsi leszek mi lesz márciusban, akkor jön pár új modell normálisabb gyártóktól, árakra vagyok kíváncsi meg hogy ezek hatására az egyel régebbi modellek mennyire esnek vissza, hátha akkor lesz valami értelmes. Most még semmi... -
madagaszkar
tag
válasz
Debilon #4336 üzenetére
Hello!
Az én GT Masterem is jövő hónapban lesz 3 éves . Jelenleg még ezt produkálja. Gondolkozok és is a váltáson, de ilyen 100.000-120.000 Ft körüli áron nem találok hasonlót, vagy ami helyettesíthetné. Gondolkoztam a Samsung Galaxy A25 - A35 vonalon, de a gyorstöltés nagyon hiányozna és ott nincs tok, fólia, töltő ezek még további költségek.
Esetleg még a most megjelenő Redmi Note 14 Pro-t megvárom hátha az jó vétel lenne. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Debilon #4301 üzenetére
Ugyanolyan gyors (amire én használom), és az akku sokkal jobb ugye, 5000es. De viszont gyengébb prociban, meg 4gb ram, 64 tárhely. Alap telefon, de nekem bejön ez is így, tetszik hogy nagy 6.8as a kijelző meg jobban szeretem hogy IPS, szerintem szebb a képe meg felbontása is. Evvel megy az nfc-s fizetés jegy automatáknál is és jobb a mobilnet kezelése meg a wifije. Nem mai modell, Android 12-ön megállt a dolog.
Másodlagos telefon volt, de most elsődleges és nekem bejön.
De azért a gt master-t helyre akarom hozni és azt használni ha sikerül. Ha nem marad ez amíg valami értelmes teló kijön, eddig gyalázat mind, régi soc-al, átnevezett régi telok uj modellként árulva sajnos minden gyártó ezt csinálja most. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Debilon #4117 üzenetére
Nekem trükk nélkül nem ment. Hívás közben G-re váltott a térerőnél. A trükk (shizuku és pixel ims appok) után 4G-n maradt szépen azaz aktív a volte ezzel a net is. Egy idő után eltűnt a kapcsoló is, de meg maradt a volte. Alapjáraton nem ment vele, de ezt régebben csináltam meg, lehet ma már trükközés nélkül is menne.
-
evko
aktív tag
válasz
Debilon #4103 üzenetére
Ez a kérdés engem is érdekel.
Egyébként jutott hozzám egy Motorola edge 40 Neo. Hát, megy is tovább. 🫢
Ez persze Neo, de ... A GT master kamerája sokkal jobb... Érdekes.Nekem a kijelző sem tetszett, de lehet csak hozzá kellene szokni, vagy a felbontás különbség lehet az oka...
Nem tudom, de megy tovább.A GT master még mindig nagyon jó teló.
Nyilván szeretnék jobb fotós telót, de ez a teló mondjuk 40K-ért ezt tudja, 100K-ért ha veszek, a legtöbb még ezt sem tudja...
200K meg sok.. csak ezért.... -
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Debilon #3672 üzenetére
Az a HD felirat is fura mert nekem akkor is írta amikor még nem is volt aktív a kártyán a volte egyáltalán, és már 3G sem volt.
Nem tudok kiigazodni mikor mi van, ezek a kijelzések félre vezetőek.
De az biztos hogy ha nem vált le 4Gről akkor működik ha le vált akkor nem. -
Anakin007
aktív tag
válasz
Debilon #2439 üzenetére
Simple-t még nem tettem fel, de most hogy említetted a fizetést, megnéztem a Revolut-ot. Ott sem működik, meg sem jelenik az ujjlenyomat ikon, mint a másik kettőnél sem.
De mint már írtam feljebb, arc és biometrikus azonosítás alapból engedélyezve van az appokban, akkor kell hack-elni, ha nem akarod az újdonságokat használni.Szerintem ez bukta, ezek szerint nem valami RealMe-s konfigurálás a ludas, hanem mélyebb, rendszer-szintű hiányosság/bug....
-
tomeek1986
csendes tag
Igen, nem ért ki. Enyhén lekerekített szélű. Ezért fogom lehet ezt megrendelni: https://www.sunnysoft.hu/zbozi/113PTA-166/tactical-glass-shield-5d-sklo-pro-realme-gt-master-cerna.html
A leírásba ez egy kicsit elbizonytalanított (a szöveg vége): "az 5D szemüveg teljesen lefedi a kijelző teljes elülső részét, beleértve a lekerekített sarkokat is, és előfordulhat, hogy a telefon nem 100%-ban kompatibilis bizonyos típusú hátlapokkal vagy tokkal" -
szimla65
aktív tag
Ezt nem látom, ha elsőnek beállított az idő és lepipázom akkor kész az ébresztés minden további állítás nélkül,ha az idő beállítás után nem pipálok és úgy lépek a napok kiválasztásához akkor vissza lépés után semmi nincs.Olyan mintha akarnék hozzá kezdeni a beállítás hoz.
-
szimla65
aktív tag
Köszi a gyors választ,így csináltam de miután a vissza nyíllal vissza akartam lépni a csengőhangot beállítani addigra az egyszeri ébresztés volt beállítva.Többször próbáltam és mindig ilyen lett.
Eddig csak Xiaomi telóim voltak.Mikor elkezdtem be üzemelni akkor láttam,hogy kevés a töltöttség gyorsan rádugtam egy Xiaomi powerbankot és szépen töltött,igaz nem gyorsan (nem tudom mennyivel nem néztem).Minden telómhoz volt gyors töltő,de mindegyiknél bontatlanul ker7lt eladásra.
-
Serval
friss újonc
Konkrétan én sem hiszem, hogy hardver gond és így/vagy színfüggő lenne, inkább szoftveres problémára gyanakszom, és mivel bármit el tudok képzelni, de tényleg bármit
, így azt is, hogy a fekete példányok szoftveres paraméterezése eltér a többi színtől valamiért.
Bár szerintem a gyártói folyamatok elvileg, ezt nem teszik lehetővé, de ugye az ördög sohasem alszik...Espi38:
Ez jó hír, ha emlékszem erről már az előzőekben volt már szó, hogy más szettel is veszi a töltést csak lassan.
A kérdés az, h mondjuk 2-3 óra alatt feltölthető-e a telefon ebben a felállásban mondjuk egy 5V/2A töltővel?
Az lenne a természetes, mert akkor így opció lenne az alternatív töltési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest