Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz kubista85 #3541 üzenetére
Vegyél Pixel telefont. Igaz ott sem jönnek naponta, de ennél gyakrabban érkeznek azért a biztonsági frissítések. Egyébként meg ésszel kell működni a neten, mert az emberi butaság ellen semmilyen biztonsági frissítés sem segít. Értem ez alatt, hogy nem kattintunk semmilyen gyanús linkre, nem nyitunk meg gyanús emailt, nem töltünk le tömegével ismeretlen és haszontalan appokat. Sokan túlságosan rá vannak pörögve erre a biztonsági frissítés dologra. Nem a szoftverinfónál kell állandóan nézegetni ezt az adatot hanem józan paraszti ésszel használni a telefont és nem lesz gond.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
peti85
senior tag
válasz kubista85 #3533 üzenetére
Szerintem a teló egyik legjobb pontja a gyors ujjlenyomat olvasó. Mivel nem egy fizikailag behatárolt helyre kell helyezni az ujjat (mint minden képernyő alá helyezett megoldásnál), ezért néha van hogy nem jó helyre teszem, de alapvetően nagyon gyorsan felold és jó hatékonysággal. A korábbi Honor 8 sem volt gyorsabb a hátlapi megoldással.
Nekem kínai üvegfólia van rajta, semmivel sem rosszabb így a hatásfoka tapasztalataim szerint,HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Csápájev
őstag
válasz kubista85 #3119 üzenetére
Elvileg hivatalos,hogy lesz.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz kubista85 #2863 üzenetére
Nálam is. Ha hosszabb ideig nem nyúlok a telefonhoz ideig ott van aztán hopp fekete képernyő. Este akartam használni órának ha fel kelek lassam az időt, de mindig eltűnt.
Néha előfordul hogy a képernyő lezárása után is pár mp-el eltűnik megmozgatom a telót megjelenik csak az ujjlenyomat olvasó. Van hogy az sem, semmi, és csak oda rakom az ujjam a fekete képernyőre ahol ez szokott lenni, es feloldja a telót.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz kubista85 #2755 üzenetére
Igen. Nem rezgő motor van benne hanem más megoldás amivel halk és nem is olyan erős. De én meghallom a rezgést ha hosszabban van. Messengernél pl. csak egy rövid pöttyintés na azt nem hallom. Masik telómon jó volt. Zsebben meg esélytelen megérezni bármelyiket is, csak nekem nem lényeg mert okos karkötőt viselek arra jön minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony