- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Napokban vásárolnék egy GT Master-t és egy olyan kérdésem lenne, hogy vannak-e típushibái a készüléknek vagy bármi olyan amire érdemes odafigyelnem? Előre is köszönöm ! -
tomszli11
tag
Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni, hogy barátnőmnek vettem egy új realme-t át raktam a sim kártyát. Mobilnet van, hívást nem tud indítani és fogadni sem. Azt mondja, hogy nem elérhető, a hívás indításánál ki sem cseng. Köszi előre is.
-
tomszli11
tag
válasz tomszli11 #3784 üzenetére
Valakinél előfordult már hasonló?
Adott egy Alzás Realme GT Master készülék, amit Telekomos SIM kártyával szeretnék használni. Amikor egy SIM-et rakok bele akkor nem tudok róla hívást indítani, viszont amikor 2 SIMet használok akkor tudok minden gond nélkül mind 2 SIMről indítani hívást.
Azért nem opció hogy mind 2 SIMet használjam, mert páromé a telefon és Ő egy kártyával szeretné használni. Ahogy elindítom a hívást nem cseng ki. Ha ezt a telefont hívom másik készülékről akkor azt mondja be, hogy a hívott szám nem elérhető. A mobilnet teljesen jól megy róla. -
tomszli11
tag
válasz Bl.Gyo. #3789 üzenetére
Sajnos a másik Foglalatba sem jó.
Most azt találtam ki, hogy Túrok otthon egy régi SIM-et és megpróbálom azzal párhuzamosan, hátha úgy esetleg működő képes lehet. Vagy a Telekomba kérek egy új SIM-et, és kettőt használok egyszerre. Mert ugye amikor kettő van benne akkor úgy tűnik minden működik.
Megnéztem a linket és akkor lett beüzemelve amit mondtak is nekem, mert ez használt készülék de előtte használatba volt.
Esetleg egy korábbi android vagy UI visszaállítás segíthetne ezen? Köszi! -
tomszli11
tag
válasz Bl.Gyo. #3791 üzenetére
Használtan vettem egy sráctól, akinél állítása szerint semmi ilyen nem volt, de ő fél éve már másik készüléket használ. Van rá garancia az Alzába, még februárig.
Ami ugye nagyon érdekes hogy amikor 2 SIM van benne akkor teszi a dolgát, viszont ha akkor letiltom az egyik SIMet akkor a másik se működik. Igen teljesen másik SIMel is ezt csinálja.[ Szerkesztve ]
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
GPS gondok akadtak a készülékkel.
Google maps/ Waze teljesen jól érzékeli a helyzetünket amikor be van kapcsolva a gps viszont amint elindítanám az utazást nem követi az útvonalat hanem levan fagyva és nem történik vele semmi.
A Waze ráadásul el se indul hanem írja, hogy: Pozíció lekérése folyamatban, majd később, Nincs GPS - a hozzávetőleges pozíciód látható.
Olyan mintha valami barlangba próbálna jelet fogni, holott kint vagyok a szabad ég alatt és egy másik készülék teljesen jól talál jelet.
Valakinek volt már ilyen?
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lefrissíteni a telefont? Nekem is megjött a korábban (#3910) említett frissítés, viszont nagyon rossz tapasztalataim vannak a frissítésekkel. Korábban a SIM kártya használatát szúrták el a frissítéssel, legutóbb pedig a GPS lassul le vagy nem találja a helyét a legutóbbi frissítés óta. Másnál ezek egyáltalán jelentkeztek? Vagy a frissítés javított bármit is? Köszi! -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Aki használja a készüléket, annak jól működik a GPS? Korábban már írtam, hogy mi a jelenség (Google maps/ Waze teljesen jól érzékeli a helyzetünket amikor be van kapcsolva a gps viszont amint elindítom az utazást nem követi az útvonalat hanem levan fagyva a kiindulási ponton és csak kilóméterekkel később frissíti magát, majd ott is lefagy) Korábban volt egy frissítés amivel helyre állt, viszont amikor most letöltöttem az új frissítést az megint elrontotta. Másnál mi helyzet ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest