Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #4324 üzenetére
Sajnálom. Ez nem jó hír.
Nekem még bírja valameddig az akku...
De egyre rosszabb...
Nem tudom, mi tévő legyek... Mert ha 7-8K-t is elcseszek erre... És nem lesz jó, nem éri meg.A hátlap... Könnyen lejött? Nem tört el?
A ragasztó jó minőségű? Vissza lehet vele ragasztani?Köszi
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Bl.Gyo. #4314 üzenetére
Pár napja megcsináltam, de az akku nem jó (valószínűleg mert 2021 gyártás, régi). Olyan mint ha a 2 akkubol (mert ugye dual-cell) az egyik nem menne. Sima 10w töltővel hamar feltölti 100ra, és gyorsan esik is. A gyorstöltő nem tudja tölteni, próbálja elkezdeni de nem tudja egyáltalán, majd újra próbálja és így tovább. Ebből gondolom az egyik akku halott.
De mindegy is, én nem szenvedek evvel többet, marad a moto g51 amíg nem találok valami értelmes telót.
Ezt meg így eladom alkatrésznek a régi akkuval együtt.Miért nem gyártanak hozzá mostanában akkut. Mostanában halnak ezek le, most kéne nem az elején amikor még jó mindenkinek. Hogy vegyenek új telót? Hát egyáltalán nem biztos hogy márkán belül marad az illető ezután. Ha friss akku lenne az némi support lenne, jó hozzáállás, és lehet a következő teló is realme lenne így mindenkinek.
A telonak semmi baja nem lenne simán használható, minden jól működik, gyors. Egy szaros akku miatt kell "kidobni" egy jó telót...
Mindegy itt vége a történetnek.
-
fecus
őstag
válasz Bl.Gyo. #4320 üzenetére
Újrahúztam az akucserével együtt.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
evko
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #4309 üzenetére
Köszi.
Mikor lesz a műtét? Vagy már megvolt?
Kíváncsi vagyok, mennyire nehéz vagy nem nehéz a menete...Az utód... Fogalmam sincs nekem sem... Mi lenne a jó.
De olyan telót szeretnék, ami jó fokókat is produkál.--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
evko
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #4294 üzenetére
Mikorra várható, hogy megérkezik?
Kell hozzá új hátlap, vagy ragasztó pluszban?
Rég néztem a videót, már nem emlékszem, mi kell a cseréhez...Honor 200 pro... Az mennyire lehet jó alternatíva? Mondjuk fél év múlva 100K környékén?
Csak, mert a kamera teszteket néztem (nyilván nem lassú telefon) és árban, tudásban talán ez az egyik olyan telefon, ami jó opció lehetne...
Ilyen Motorola edge 50... Abból monduk az ultra. De az nagyon távol áll a 100K-tól.Ki mit gondol?
Én ár/érték arányban nézem és tartom a 100K környékét. Legyen 150K, fél év múlva... De ha 150K-ért nem kapok jobbat kamerában, mint a Honor 200 pro, akkor felejtős, szerintem.
Az engem hidegen hagy, hogy nem jön 85évig frissítés, 2-3 év múlva sajnos elavult lesz a telefon...--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Debilon
addikt
válasz Bl.Gyo. #4302 üzenetére
köszi!
nem is néztem, hogy miféle szerzet ez a moto, azt hittem, hogy hasonló a GT-hez
amúgy az én akkum is kezd gyengülni érzésre, ugyanolyan felhasználás mellett, reggeli 100% estére 35-45% között, ha van más elfoglaltság és nincs idő nyomkodni, akkor 60 % környéké. végéig 90 %-ban lassú töltővel töltve, ha szorított az idő, csak akkor a gyors
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
fecus
őstag
válasz Bl.Gyo. #4284 üzenetére
Linkjeim vannak, de már mind készlethiányra panaszkodik.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
mrnobody
tag
válasz Bl.Gyo. #4279 üzenetére
A GT master-el nem volt tapasztalatom. Egy oneplus 5t-ben cseréltettem szervízben, de pénzkidobás volt. Aztán tanulva a dologból a Moto X4-nél csak gyári aksival voltam hajlandó megrendelni a cserét. Tökéletes lett! Jó kérdés, hogy a GT master-hez lehet-e kapni gyári aksit.
-
lacib
tag
válasz Bl.Gyo. #4188 üzenetére
Nekem is kell töltenem napközben, különben nem bírja ki estig.
Én a melegre fogom, mert melegszik is.
Most látványosan merül, de gyorsan is töltődik.
Több mint 2 éves, szerintem kezdi megadni magát az akku.Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
peti85
senior tag
válasz Bl.Gyo. #4171 üzenetére
Én órán használom (Samsung Watch 5 Pro), de korábban használtam a telefonon is. Most újra kipróbáltam a telefonon. Bekapcsoltam a Google alkalmazás beállításaiban a Google Segéd/Hey Google & Voice Match alatt a Hey Google opciót, illetve a Google Segéd/Lock Screen alatt a Válaszok a lezárási képernyőn opciót is.. Ezzel már működött lezárt képernyőn is a "Hey Google" hangparancs, de a választ csak akkor adta meg, ha feloldottam a telefont. Be kellett állítani a Smart Lock-ot (én az órámra állítottam be) és így már nem kell feloldani sem a telefont.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz Bl.Gyo. #4157 üzenetére
Amikor nem akartam, akkor persze nekem is bekapcsolt néha. Na mindegy, ez a hangerő gombos jobb megoldás, nem tudom miért nem láttam az elején.
Amúgy én továbbra is azt mondom hogy ez a legutolsó frissítés helyretett valamit, mert azóta nem dadog a telefonom továbbra sem. Kopp-kopp-kopp...
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz Bl.Gyo. #4155 üzenetére
Akkor ezt a zseblémpa bekapcsolást VOL- gombbal csak én nem találtam az elején, pedig kerestem. A képernyőn rajzolgatós módszer volt beállítva, de az nem tetszett, sokszor nem reagált rá elsőre.
-
Debilon
addikt
válasz Bl.Gyo. #4118 üzenetére
érdekes, nekem sosem volt fenn ilyesmi a telón, aktív a SIM-en a volte, és nem vált le hívás közben, HD vagy HD+ a hívás, többször küldtem képet egyebeket hívás közben mobilneten
de nekem pl. sosem volt kapcsoló
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Vertigo18
addikt
válasz Bl.Gyo. #4100 üzenetére
Igen, ez a baj nálam, hogy ide belépve (Lezárási képernyő jelszava) azt írja, hogy már a "Ki" lehetőség van bekapcsolva. Ergo Simán fel kellene pöccinteni. Ehelyett mindig, ha megnyomom az oldalán a gombot, már az aktív képernyő fogad, nem a lezárt.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
fecus
őstag
válasz Bl.Gyo. #4096 üzenetére
Tényleg, valaki cseréltett már? Mennyibe került?
-
Milka 78
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #4093 üzenetére
Én lekopogom, de a Moto nekem eddig beválik. A főverzió frissítés az tetű lassú, az Edge 40 egyedül a palettáról még nem kapta meg a 14-et ( szerintem valami frixi lehet), de a biztonsági frissítéseket azt katonásan kapom. Ez utóbbi nekem fontosabb, bugok nincsenek a 14 meg jön amikor jön.
-
-
peti85
senior tag
válasz Bl.Gyo. #4065 üzenetére
Na, ahhoz nagyon nincs kedvem. Nem hiszem el hogy mindenre ez a megoldás. A Huawei-emet 4 évig használtam anélkül hogy lassult volna. Jöttek rá frissítések, az után sem kellett soha FR. Ezt a Realme-t 2022. júliusa óta használom.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #4002 üzenetére
Én is csak azért csaptam le rá, mert az emag akciózta 116-ért annyit meg megért.
A stock android bejön, nagyon fluid, hasonlít a Realme ui-ra, egyszerű, nincs agyon bonyolítva mint a Xiaomi rendszere. A kijelző érezhetően jobb mint a Masteré, jóval nagyobb a fényerő és lemásznak a színek róla. Viszont baromi sérülékeny, azonnal ment rá a Hydrogel. A fényerő szabályozás jól működik, fotóban szerintem jobb, a stereo hangszóró más dimenzió és ebből sikerült bőrös hátuljút szerezni (Masterből fehérem volt) az soc meg azért erősebb, +2gb ram és ugye víz és porálló.
Igazából pont annyival jobb mint amivel drágább. Mondjuk számomra 140-et nem ért volna meg akkor már hozzádobok egy Nord 3-ra ami 170 lett volna csak annyit meg nem akartam kiadni egy telóért.
Mindezek ellenére ha nem ejtem pofára a Mastert én sem cseréltem volna még legalább 1 évig.[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
-
-
-Rolika-
senior tag
válasz Bl.Gyo. #3948 üzenetére
Telekomos a kártya. Nagyon azon vagyok, hogy bringára pattanok és elgurulok kicseréltetni a simet.
Igazából nem ragaszkodom a 11-hez. A lustaságom miatt nem frissítettem soha 12-re és 13.
Ha frissítenék 13-ra, akkor is kellene egy gyári visszaállítás. Meg kellene csinálnom, mert volt olyan éjszaka, hogy 20+%-ot merült.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
gya/352
tag
válasz Bl.Gyo. #3916 üzenetére
Üdv. Nekem is. Tegnap este frissitettem es kesobb az idokep app ezt csinalta de nem rogton hanem orakkal kesobb. Ha jol belegondolok pont csak akkor amikor a signal appot hasznaltam. De az is lehet hogy a kameraval fugg ossze mert azt is hasznaltam eleg sokat a signalon belul. Most megint signaloztam de nem jott elo, viszont ha elinditom az idokep appot osszeomlik mikozben a widget ugy tunik mukodik es frissul is.
-
B2man2
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #3906 üzenetére
Nekem ilyet nem mutatott kb azóta, hogy megvettem 😅
Mondjuk állandó kapcsolat okosóraval, kb napi 8-10 óra Bluetooth fülhalgató használat; mobilnet/gps/wifi mindig aktiv. Sosincs kikapcsolva. Két sim. Pdf felolvasó napi kb. 8 óra. Mobiljáték (Elvenar) napi kb. 2 óra. Szokásos social media nézegetés. Így kibír egy napot. Szerintem ez nem olyan rossz 1.5 éves telótól. Mondjuk az első 8-10%-otmár gyorsan eldobja sajnos... -
senior tag
válasz Bl.Gyo. #3843 üzenetére
Ez a Theme store-os értesítés nekem is állandóan felugrált a frissítés óta...
Aztán valahogy kikapcsoltam az értesítéseket.
Elvileg az egész app letiltható, de nekem nem csinálta meg
Úgyhogy most elővettem az ADB-tadb shell pm uninstall --user 0 com.oplus.themestore
De még tesztelni kell.
Путин, иди нахуй!
-
mpierre
veterán
válasz Bl.Gyo. #3814 üzenetére
Mert az BBK-hoz köthető One UI rész. És ők úgy döntöttek, hogy a GT master ed, realme ui-ra nem adják ki. Törlés adb-ből és mehet fel a gugli files.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Bl.Gyo. #3806 üzenetére
Azért nem teljesen egy időben jelentek meg.
A GT Master idén júliusban töltötte a 2. szülinapját a Realme 8i meg most fogja majd szeptemberben
GT master esetén egyre kevesebb az esély arra hogy fog frissítést kapni, Android 14 meg kész csoda lenne.
egyébként eddig milyen gyakran kapott frissítést?
havonta vagy 3 havonta?
mikor volt az utolsó?[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz Bl.Gyo. #3796 üzenetére
Közben már írtam a tmxnek emailt és azt mondták, hogy küldjem be. Kicsit aggódom mert ennyi negatív véleményt még egy cégről sem olvastam a neten mint róluk. Tegnap vitte el a futár a készüléket... szóval most várakozás van.
Amúgy nagyon be volt égve, már billentyűzet gombok is és pl tiktok kezelőgombok is, meg persze a status bar is. Korábbi amoledes készülékeknél nem volt ilyen problémám, azokat sem használtam kevésbé.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
tomszli11
tag
válasz Bl.Gyo. #3791 üzenetére
Használtan vettem egy sráctól, akinél állítása szerint semmi ilyen nem volt, de ő fél éve már másik készüléket használ. Van rá garancia az Alzába, még februárig.
Ami ugye nagyon érdekes hogy amikor 2 SIM van benne akkor teszi a dolgát, viszont ha akkor letiltom az egyik SIMet akkor a másik se működik. Igen teljesen másik SIMel is ezt csinálja.[ Szerkesztve ]
-
tomszli11
tag
válasz Bl.Gyo. #3789 üzenetére
Sajnos a másik Foglalatba sem jó.
Most azt találtam ki, hogy Túrok otthon egy régi SIM-et és megpróbálom azzal párhuzamosan, hátha úgy esetleg működő képes lehet. Vagy a Telekomba kérek egy új SIM-et, és kettőt használok egyszerre. Mert ugye amikor kettő van benne akkor úgy tűnik minden működik.
Megnéztem a linket és akkor lett beüzemelve amit mondtak is nekem, mert ez használt készülék de előtte használatba volt.
Esetleg egy korábbi android vagy UI visszaállítás segíthetne ezen? Köszi! -
peti85
senior tag
válasz Bl.Gyo. #3776 üzenetére
- más telefonnal működik, és mint írtam, órával is. Telefon hibája, ebben a fórumban is jelezte már más is.
- Voda kártyám van, évek óta ugyan az. Android 12-vel volt VoLTE, A13-al már nem működik. Pixel IMS sem segít rajta nálam. Szolgáltató oldalán aktiválva van, hiszem Android frissítés előtt működött.
- Igen, a másik verzió, hogy képernyőképet készít.Mondom, összességében jó ez a telefon, de vannak hibái. Nem kell védeni, minden készüléknek van valami nyűgje. Én legszívesebben Asus Zenfone 8-9-et vettem volna a mérete miatt, de az ára (nekem nem kéne csúcshardver) és azok fórumaiban jelzett problémák eltántorítottak. Pedig az egy felső kategóriás cumó, felső kategóriás áron, mégis bugzik mint állat. Sajnos ilyen ez a fogyasztói társadalom.
-
peti85
senior tag
válasz Bl.Gyo. #3752 üzenetére
Ugyan ezt a módszert írtam le én is korábban: #3706
Nekem viszont sajnos nem működik Voda kártyával. Pedig előző Android főverzióval működött alapból is a VoLTE.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
törölt tag
válasz Bl.Gyo. #3747 üzenetére
https://github.com/kyujin-cho/pixel-volte-patch/blob/main/README.en.md. Eszerint nekem müködik! A Shizuku-hoz engedélyezni kell a fejlesztői beállításokat utána bemenni a vezeték nélküli hibakeresésre és rá nyomni a párositókódos lehetőségre utána fel jön egy kis ablak oda beírod a kódot és utána visszamész a Shizukura ott rá nyomsz a párositásra utána bemész a Pixel ims és ott bírod bekapcsolni a volte és a wifi hívást! Az fontos hogy a fejlesztői beállitások végén rá kell nyomni arra hogy engedély megfigyelés lettiltása és így fog működni a shizuku!
[ Szerkesztve ]
-
evko
aktív tag
válasz Bl.Gyo. #3623 üzenetére
Nah, szia újra!
Fegyverneken továbbra is rossz. Voltam Tarcalon... Ott meg hasít a 4G... De Fegyvernek, Törökszentmiklós irányába, közelebb a toronyhoz sem javul a helyzet.
Egyébként más kérdés... Ez a teló tudja a volte-t? Honnan tudom, mert itt nincs olyan ikon..?
Köszi
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest