- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabbee75
csendes tag
Szokásos részletre venném,a Nothing Phone sajnos nincs aTelekomnál.A Xiaomi meg nem a középkategória.Jónak tünik.Bár a családban volt már Xiaomi redmi a feleségemnek,tesómnak talán 11T,tőle annyit hallottam csak,hogy ez nem egy Huawei kategória a kamerája.Samsungom még nem volt,csak nyomógombos buta széttolós,mit veszíthetek?
-
Bl.Gyo.
őstag
Lehet az az óra sokat kommunikál a telóval, és azért. Nekem mi band 5-el van folyamatos kapcsolatban és úgy ennyi.
Nekem egy jó szériából lehet a készülék mert mai napig semmi panaszom rá pedig a kezdetektől nyúzom rendesen, sose volt szervizben sem. Semmi itt megírt panaszt nem produkált, akku jó még mindig, stb.
Mondjuk vigyázok rá, pl. nem ezt használom navigációra, nem nyomkodom töltés közben, nem esik le, stb.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Mondjuk én 60hzen, és fél fényerőn használom állandóan gondolom ezért van 8 óra sot meg nálam máig is, de be van a bt (okos karkötő folyamatosan), néha 2 sim megy, Gps be (bár ez akkor számít ha azt használja is valami, ha nem olyan mint ha ki lenne kapcsolva). Facebook fent, sokat pörgetem is, meg egyéb üzenet küldök, web böngészés...
Itt egy májusi bejegyzésem [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
gzoll
tag
Szerintem ma már a csere készülék az nem téma, annyi személyes adatot tárolunk a telefonon, hogy én se szívesen jelentkeznék be egy olyan telefonon, ami isten tudja kinél volt előtte és ki mit buherált rajta... A szolgáltatóknak is macera volt régen ezekkel foglalkozni, pucolgatni minden ember után... Meg ma már minden háztartásban van egy doboznyi minimum 1 maximum 10 éves telefon, pár hétre csak van valami, ami még használható
-
oba
addikt
Hát ez nem néz ki jól. Erre való a garancia, kétlem, hogy erre ne terjedne ki.
De egyébként miért is számítsunk mi is erre? Sehol nem számoltak még be ilyesmiről, külföldi oldalakon/fórumokon sem. Meglepő lenne ha tömeges jelenség lenne.Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest