- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Nekem volt még korán, elnézést
Nagyon fura, hogy csak a voda kártyával nem működik. Főleg úgy, hogy a hálózatra azzal is fellép és nincs térerő gond sem. Nem a legjobb megoldás, de esetleg átviheted a vodás számod pl. a Yettelhez (az biztosan működik rajta), ha van rá lehetőséged. Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs mi lehet a gond és hogy egyáltalán mit mondana rá a szerviz.Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
G@ß!
őstag
Nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult az, amit írok.
Adott:
Realme telefon + voda sim
Samsung telefon + yettel sim.Ha a sim kártyákat felcserélem, minden működik. Ha visszacserélem, Realme telefon nem tud hívást indítani, illetve nem tudják felhívni.
Így érthetően fogalmaztam?
-
-
G@ß!
őstag
Többször volt téma, de megoldást nem igazán találtam az én problémámra.
Nem tudok hívást indítani, illetve engem sem tudnak felhívni. Több helyen is próbáltam, mindig volt 4G, és maximális volt a térerő is. Factory resetet csináltam, nem segített.
Vodás kártya, kértem vadiújat, de azzal sem működik.
Van egy céges telefonom + yetteles számom, ha megcserélem a sim kártyákat, akkor mindkét telefon tökéletesen működik.
Mit csinálok vajon rosszul?
-
törölt tag
Sziasztok nektek müködik a Volte a Realme gt master editon-ön a Telekom hálozatán!
-
Benhill
senior tag
válasz Graphics #2889 üzenetére
Nekem is ilyen, én is próbáltam ezeket amiket te, szinten recseg. Nem is azt hogy recseg, hanem inkább pattog vagy hogy mondjam. Én várni akarok valami szoftver updatere mielőtt szervizbe küldöm a telefont és szét kapják.
De ha valaki tud valami én is meghallgatom.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Haliho, lehet kerdeztem mar, vagy volt kérdés.
Van egy ilyen készülék ismerosi korben, és hívás közben dobozhang, recseg a vonal.
Volt már Sim csere, masik kartya, szoftver update
Nem oldotta meg.
Még mielőtt szervizbe küldenem kerdes valaki tud-e ra megoldást. (5G kikapcsolva)
Nekem kellemetlen , mert en ajanlottam a terméket, es szereztem be.
[ Szerkesztve ]
-
gzoll
tag
válasz Atti777 #2883 üzenetére
Ezt nekem is elkezdte csinálni egy ideje de csak a yettel-es sim kártyával, a másik slotban a t-mobile azonnal csatlakozik. Már próbáltam felcserélni a két kártyát, de nekem is ugyanúgy percekig tart, mire fog jelet. Azt hittem az én telefonom kezdi beadni a xiaomi szindrómát (a minden napra egy egzotikus hiba jelenséget), de ezek szerint ez nem egyedi hiba.
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok
Lassan fél éves lesz a telefon meg vagyok vele elégedve. Valamelyik nap kikapcsoltam,és visszakapcsolás után kb 3 perc után lett csak térerő. Valaki kiprobálná mennyi idő múlva lesz térerő? Ez normális ennél a típusnál köszönöm -
oba
addikt
Lehet, hogy ez vagy android 12 vagy Realme (Realme UI) sajátosság. Nem tudok róla, hogy ezen lehetne e változtatni. A fejlesztői beállításokban sem láttam ilyet. A Google azt mondja amúgy, hogy iPhone-on és androidon is szól a csengőhang a fülesben, kivéve néma üzemmódban. Úgyhogy az is lehet, hogy ez a "feature" Poco sajátosság.
Félig off, de egy filléres okos karperec, mondjuk egy Xiaomi Mi Band vagy hasonló megoldás lehet neked. Az rezeg a csuklódon ha hívnak, még néma üzemmódban is, így nem mulasztod el a hívást.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Jail92
újonc
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a tulajdonosok táborához, és eddig remek vételnek tűnik a telefon, de adódott egy probléma: a régi telefonnal (Poco F1) ellentétben itt a fülesen keresztül nem hallom néma üzemmódban, ha hívnak, nem csörög. A Poconál üzemmódtól függetlenül mindig a saját csengőhangján csörgött a füles hívásnál, itt viszont csak akkor szól a fülesben a csengőhang, ha rezgőre vagy hangosra van állítva a telefon (és akkor sem a füles saját csengőhangját hallom, hanem a telefonét, de amúgy ez tök mindegy lenne). Az is furcsa, hogy hangos módban a csengőhang egyszerre szól a telefon hangszóróján és a fülesen keresztül. Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy lehetne ezt a problémát orvosolni? Már úgy érzem, hogy végignéztem az összes beállítási lehetőséget...
Köszi szépen előre is a választ!
-
oba
addikt
A gyári visszaállításon kívül más ötletem nincs már. Csak azok az appok legyenek fent amiket használsz és azoknál is nézd át, hogy melyiknél nélkülözhető pl. a háttérben való futás és szinkronizálás.
-
oba
addikt
válasz bpalee78 #2866 üzenetére
Baromi kellemetlen tud lenni amikor ennyire elhúzódik a dolog, főleg azért mert a szerviz hibázott. De legalább végül jó lett és a füles is valamennyire kárpótol. Összességében azért ez egy pozitív végkimenetelű történet, legalább látjuk, hogy nem dísz garanciánk van.
-
bpalee78
újonc
Sziasztok!
Nagyjából másfél hete oldódott meg a telefonom problémája. Ahogyan azt korábban megosztottam veletek,nem lehetett hívást kezdeményezni,hívást fogadni 30-as hálózaton belül.
Mivel fél éves volt a telefon,garanciában ment a szervizbe javításra. Négy hét után kaptam kézhez,de postafordultával küldtem is vissza,ugyanis a 8/256-os verziójú telefon az alaplapcsere után 6/128-as verziójú lett... A szerviz elismerte a hibát,sűrű elnézést kértek.
Nem kevés idegeskedés,telefonálgatás,emailezés,fogyasztóvédelemmel való "fenyegetés" (bejelentést tettem) után a javítás 57. napján visszakaptam a tökéletesen megjavított telefont. Ami tény,hogy a garanciajegy szerint 30+8 napon belül meg kellett volna hogy javítsák,vagy egy újat kellett volna kapnom,vagy a vásárláskori árát vissza kellett volna kapnom. A határidőig ez nem történt meg az ígéretek ellenére,ezért fordultam a fogyasztóvédelemhez. Végül az 57. napon visszakaptam egy 8/256-os új alaplappal,ajándékként pedig kaptam hozzá egy Samsung Galaxy Buds Live headset-et. Mivel a telefon tökéletes,visszavontam a bejelentést a fogyasztóvédelemnél. Elég bosszantó volt az egész. Ez egy valóban jó telefon,de a fórumokat bújva azért látom,hogy nem egyedi eset ez a fajta meghibásodás. Mindegy,megoldódott egy (vagyis kettő ) alaplapcserével. Remélem most már tartós lesz. A segítő jellegű hozzászólásokat köszi mindenkinek! -
roro27
tag
válasz gingerbalm #2860 üzenetére
Egyszerűen már nem tudom mit hogyan állítsak. Az előző Samsung A20e nonstop GPS-szel és állandó Bluetooth -tal is jobban bírta ehhez már vennem kellett maszatos fülest.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz kubista85 #2863 üzenetére
Nálam is. Ha hosszabb ideig nem nyúlok a telefonhoz ideig ott van aztán hopp fekete képernyő. Este akartam használni órának ha fel kelek lassam az időt, de mindig eltűnt.
Néha előfordul hogy a képernyő lezárása után is pár mp-el eltűnik megmozgatom a telót megjelenik csak az ujjlenyomat olvasó. Van hogy az sem, semmi, és csak oda rakom az ujjam a fekete képernyőre ahol ez szokott lenni, es feloldja a telót.[ Szerkesztve ]
-
kubista85
csendes tag
Nalam eleg nagy problemak vannak a mindig aktiv kijelzovel. Hiaba van ugy beallitva, hogy mindig legyen aktiv, nagyon gyakran kikapcsolodik a kijelzo. Azt mar megfigyeltem, hogy a kikapcsologomb megnyomasa eseten rendben aktivalodik, viszont az esetek 99 szazalekaban automatikusan (kepernyozar ido eleresenel) nem teszi ezt meg.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
Nem tudom mi baja. Sőt, figyelek arra mi fut a háttérben, aminek nem kell az fagyasztva van es kikapcsolva minden ilyen engedély, nincs is tele telepítgetve a teló. Akkukímélő folyamatosan bekapcsolva, 1 sim, wifi, Bluetooth. Akku statisztikában sem látok fura dolgot legalábbis az appoknál, minden normális. Lehet rendszer szinten van valami gebasz, és ha van hozzá erőm meg türelmem akkor ráküldök egy factory resetet, mást nem tudok...
-
kubista85
csendes tag
válasz gingerbalm #2850 üzenetére
Sot, repulogepuzemmodban nullat merul.
-
ginola
addikt
válasz gingerbalm #2850 üzenetére
De. Valahogy nem jött össze a gépelés.
-
Bukk900
őstag
-
roro27
tag
Sziasztok! Ti az akkumulátor üzemidővel hogy vagytok megelégedve? Én sokkal jobbra számítottam azt mondhatni ,hogy ez egy nagy sz.r😤
-
Bl.Gyo.
őstag
Másnál jól viselkedik a Vodafone net a készüléken?
Gyakran van hogy full térerő, 4G+ felirat de nincs adatforgalom majd hirtelen megindul, aztán megint nincs, és így tovább.
A másik ami fura hogy gyakran levált H+ ra. Kikapcsolom a wifit, egy pillanatra 4G+al indul, aztán eltűnik minden adat jelzés és megjelenik a H+, nem vált vissza 4Gre. Ha pl újraindítom akkor 4G-n megy már. Ebből gondolom a telefonnak van baja evvel.[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
válasz Tassadar83 #2835 üzenetére
Korábbi telefonjaim IPS kijelzősek voltak (Honor 8, előtte Acer Cloudmobile), egyik sem a magas fényerőről volt híres, mégsem tapasztaltam semmilyen különbséget fóliával és nélküle. Sőt, egyszer sikerült olyan üvegfóliát vennem (AGC alapanyagból készült), ami kevésbé tükröződött mint a kijelző üvege, így csak előnye volt.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Tassadar83
csendes tag
A fényerő és a színek, kontraszt is láthatóan rosszabb lett az üvegfóliáktól. Amíg kb. 15 ezer Forint volt egy IPS kijelző, addig inkább kicseréltem másfél évente, mint a fóliát hordjam rajta (ugyanígy a hátlappal is).
Nyilván egy 80 ezres OLED kijelző esetén már nagyon más a leányzó fekvése. -
oba
addikt
válasz KaiotEch #2824 üzenetére
Csakhogy ez szépen teljes felületen tapad, nem úgy mint egy üveg. Ennek a telefonnak viszonylag egyenes a kijelzője de a hydrogel fólia az íveseken is megtapad. Üveg esetében ez már jóval macerásabb.
-
zsinyeg
csendes tag
Alkalmazást ha telepítek (pl most Spotify) nem jelenik meg az ikon sehol csak gyorskeresőben tudom indítani.
Valakinek ötlet miért nem jelennek meg az újonnan telepített programok ikonjai és hogyan lehet megjeleníteni? -
Marrone5
csendes tag
Sziasztok. Tropára ment a kijelzőm. Tud valaki egy megbízható forrást ahonnan tudnék rendelni?
-
peti85
senior tag
Ezt én sem értem, mert soha sem volt azzal problémám hogy csökkenne a fényerő (szemmel láthatóan) üvegfólia miatt. Persze mérhetően biztosan, csak olyan mértékben, hogy az nem érzékelhető. Esetleg az lehet, hogy matt üveg volt, ami máshogy töri a fényt, így ott lehetett ez az érzés, de én olyat soha sem használtam. Eddig sokfélét vettem (általában Aliról olcsó kínait), de nem volt bajom egyikkel sem.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
oba
addikt
válasz Tassadar83 #2815 üzenetére
Egy teljesen átlátszó üveglap semmit nem fog vissza a fényerőből.
-
Tassadar83
csendes tag
válasz gingerbalm #2811 üzenetére
Jól tippeltél.
Alsó középkategóriás telefonokat használtam, azért fólia vagy üveg nélkül, mert az amúgy is gyér fényerőt tovább csökkentették volna. Ezeknél a kijelzőcsere nem volt túl nagy történet, ezért nem akartam feljebb menni AMOLED irányba.
Viszont meglett a GT, egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele.
Várom, hogy a halálba lassuljon, mint az előző Poco M3-om pár hét után. :)[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
-
oba
addikt
válasz gingerbalm #2811 üzenetére
De hát az ellen véd egy edzett üveg és egy jó tok.
-
oba
addikt
válasz Tassadar83 #2806 üzenetére
Mi történik nálad a kijelzővel, hogy 1 év után cserélni kell?
-
drr
őstag
Nemrég volt szervizben a telefonom. Elvált a kijelző egy része a készülékháztól. Teljes kijelzőcserét csináltak, lehet csak azért, mert kiszedés közben eltört, ezt nem tudhatom. A lényeg, teljesen új kijelzőt kaptam. A garancia 2 év, szóval szerintem nem lesz gond nálad.
Ja, és volt nálam a szerviz alatt egy A52s... Katasztrófa... Ezerszer jobbá az én kis realme-m[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Ami Amoled az drága, pláne hogy ugy. nem lehet belerakni. Szóval akkor már inkább nézz ips kijelzős telefont, az azért majdnem hogy fele annyi szokott lenni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Tassadar83
csendes tag
Sziasztok,
Szemezek a telefonnal (az említett A52s 5G és Motorola Edge 30 NEO mellett), nálam kifejezetten fontos, hogy a képernyő viszonylag problémamentesen cserélhető legyen (egy év szokott lenni a kijelző túlélési ideje :) ).
Úgy tűnik ebben vérzik el a Realme, alig látok hozzá kijelzőt és ami van, az is nagyon drága.Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
Persie12
aktív tag
válasz RedCactus #2797 üzenetére
Na megvolt a próba. Mobilnetről minden simán működött, akadás, csúszás nélkül. Ami érdekes volt, hogy leteszteltem újra WiFi-n és ott is minden jól működött. Ki érti ezt...
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest