Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Amúgy ha nem kergült volna meg az akkuja akkor én is ma mai napig használnám, mert nagyon kezes kompakt telegon teljesen jó rendszertel. Redmi Note 13 pro 5G-re váltottam és nagyon nem volt jó csere, ezért én is gondolkodom rajta egy ideje hogy cseréltetek akkut a Realme GT-ben és visszapakolom magam arra ezt meg eladom mielőtt az összes hajam kitépem tőle.
-
Bl.Gyo.
őstag
Engem is baromira idegesít hogy minden háttérben futásra engedélyezett appnál szól, és mindíg... Igen tudom hogy fut én állítottam úgy be, hagyjon már békén. Szerintem direkt csinálták így hogy ne lehessen kikapcsolni, hogy miért nem tudom. Legalább tennének bele olyan beállítást hogy bizonyos appoknál ki lehessen kapcsolni ezt a figyelést, hamár az egészet nem engedi.
-
Bl.Gyo.
őstag
Az "akkumulátor" értesítéseit kell kikapcsolni, ezt eléred gyorsan ha erre hosszan nyomsz és értesítések kikapcsolása, vagy az alkalmazások között megkeresve.
Nekem is folyton feldobalt mindent, idegesítő, igen tudom hogy a Messenger fut a háttérben stb én állítottam be úgy. De már nem jön semmi a fent leírt módszer után.Mi bandaget ne optimalizálja pont ez a baja hogy fut a háttérben és ezért baszogat. Ami fut arra mindig dob ilyeneket... 😒
-
-
oba
addikt
Nem minden app támogatja. Nézd meg pl a Facebook appban, vagy Chromeban a görgetést. Vagy magában a rendszerben ahogy görgetsz. Látszik a különbség eléggé. Én sem játszom. Kép nézegetése közben természetesen nem látszik a különbség mivel akkor semmilyen tartalom nem mozog a kijelzőn.
-
gya/352
tag
Ha vigyázni akarsz rá, akkor tartsd be azokat az általános szabályokat ami bármilyen li-ion akku használatára igaz.
- lehetőleg kerüld a teljes lemerítést
- lehetőleg kerüld a 100%-ra feltöltést
- kerüld a teljesen feltöltött állapotban a hosszú ideig töltőn hagyást
- kerüld a túlhevülést
- lehetőleg alacsony teljesítménnyel töltsd -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest