- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrnobody
tag
válasz
Milka 78 #4050 üzenetére
Viszont nem mindenkinek a soc ereje számít. Én annyira utáltam a GT master-t, hogy földhöz vágtam és vettem egy moto g84-et. Bármit csinálok, 2 napot kibír. Az én felhasználási szokásaimmal 3 naponta kér töltést. A GT master másfél napnál többet nem bírt. Ha nem tartanék az edge 50 neo-tól, akkor a kamerák miatt azt választottam volna.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milka 78 #4140 üzenetére
Hát igen. Elég link lett, nem így ismertem meg amikor a gt master-t vettem. Ha a gt master kimúlik, más márka után nézek (Motorola nem rossz, de az edge 40re meg mindig nem jött meg az Android 14... Kínai hozzáállás ez is). Jók a telói, tartósak, de a link hozzáállásuk nem szimpi.
-
gzoll
aktív tag
válasz
Milka 78 #4094 üzenetére
Nekem Moto Z2 volt legutoljára és annak fűt fát ígértek és végül egyetlen főverzió frissítést kapott és annyi. Pedig moduláris telefon volt, pont az volt a lényege, hogy az átlagosnál tovább tudod használni a battery mod-dal. Nekem ott a Moto elhasalt. Most a OnePlus Nord CE 4 jött ki, az lesz a befutó, bár még húzza a GT Master, és ha nem lenne ilyen satnya az akkuja akkor még évekig jó lenne nekem, de sajnos érzem hogy már nem lesz sokáig társ a mindennapokban.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milka 78 #4092 üzenetére
Nem tetszik a realme hozzáállása a dolgokhoz, kezd link lenni. Kár pedig jó telefonokat csinál. Ha a gt master be adja a kulcsot, lehet a kövi telóm sajnos valamilyen Samsung lesz (A3x, A5x széria, snapdragonal), pedig rühellem, de legalább normális a support, 4-7 év támogatás már. Motorolát is el hagyom, mert ott is bajok vannak a supporttal. Xiaomi-rol meg ne is beszéljünk. A Rom-olgatáshoz meg már nincs türelmem. Ez a 3 gyártó nagyon egy kutya már...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milka 78 #3902 üzenetére
Nekem is csinál ilyeneket. Pl. Mint ha az ujjlenyomat olvasó bealudna, és első érintésre nem oldja fel, hiba, másodikra már igen. Sokszor van ez. Vagy amit te is írsz hogy néha nem ébred fel mozgásra (dupla koppot nem használom de mivel az ujjlenyomat olvasó is hasonlóan mint ha mélyen aludna, nálam is jelentkezne). Megszoktam. Ezenkívül semmi bajom vele. Most van lassan 8 óra sot benne és 30%on vagyok, kíváncsiságból fel tettem az accubattery-t hogy hány%ot ír így erre az akkura, de sejtem 84 körül ahogy szokta. képernyő nincs beégve de én sosem használom full fényerőn.
A Motorolákat én is néztem, tetszenek (van is egy G51 5g), sajnos a soc vissza lépés ehez képest. Mostanában mindenbe a sd 695öt teszik mint régen amikor mindenbe a sd 625 ment. Gyengébb. Meg a vele egy szintű mediatekek is, 7020 stb. De cserébe sok ram van benne, meg nagy akku, friss telo, jól néznek ki. Kinek mi a fontos, alap dolgokra meg ezek a soc-ok is jók lehetnek, de az biztos hogy vissza lépés a 778g-hez képest, kicsit zavaró.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milka 78 #3667 üzenetére
Érdekes nekem nincs semmi kapcsoló mégis működik, mert hívás közben 4G-n marad. Amúgy sehol máshol nem jelzi.
A telekom meg nem működik rajta, aktív a VoLTE a kártyán, de hívásnál levált 2Gre.
A Yettel is máshogy viselkedik, avval meg is jelenik felül a VoLTE felirat, úgy látszik az teljesen támogatott, a Yettel forgalmazta a készüléket is.
A Vodafone meg fura van volte de nem jelzi nincs kapcsoló... -
Vackor1
tag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milka 78 #2962 üzenetére
gmail appban
felül 3 vonal>settings>ott rámegyek az email címemre:
Notifications - All
inbox notifications>sync messages - All
inbox notifications>label notifications - Pipa
inbox notifications>Notify for every message - Pipa
manage labels>inbox (itt is mindet kiválasztottam mint fent a többinél)
manage notifications>Banner - Pipa (itt ez nekem ki volt szedve)bocs hogy angolul írtam, nekem angol az egesz.
Nem tudom pontosan melyikkel jött rendbe de fura módon nekem ezek ki voltak kapcsolva, de működik most. ezután csak 2 mail jött eddig egy befizetés után amit egyből jelzett is, később kiderül marad e így...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milka 78 #2934 üzenetére
Gmail-el nálam is ez van. Időközönként kell csinálnom egy alapra állítást mert beszarik. De ugyanez a helyzet a Facebook messengerrel is, akkor jön meg az üzi ha belépek. Alapra állítás után jó egy 2 napig aztán ugyanaz a probléma. A körömben lévőknek nincs ilyen gondja Xiaomi és Samsung telefonokon. Valamit a realme-ben baxtak el hogy több appal is ezt csinálja. És nálam is kívan lőve minden akku kímélés, és minden engedve van hogy fusson stb.
Régen a Xiaomi-val volt ilyen bajom, most azon jól működik realme-n meg nem. -
BluEyes
őstag
válasz
Milka 78 #2553 üzenetére
Kipróbáltam. Itt is az van, hogy ide-oda kell kapcsolgatni a saját ill. véletlen MAC között. Pár frissítés után elakad, akkor megint át kell állítani. Mondjuk nem a routert kell piszkálni, már ez is több a semminél.
Szóval valamit állítani kell a láncban, ekkor újra felépíti a kapcsolatot a telefon, ami egy ideig jó, majd elakad, ekkor újra kell neki valami változtatás.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Milka 78 #2324 üzenetére
Kicsit jobban megfigyeltem most a hibát. Egymás mellé tettem a nejem és a saját telefonomat. Az enyémen a fullos térerő jel felett ott látszik, hogy "4G". Abban a pillanatban, hogy a nejem telójáról hívom a saját telómat, egyből eltűnik a "4G" felirat, maradnak a kis "térerőjelző vonalak" (de szinte egyből, amint rányomok a hívásra).
Abban a pillanatban, hogy a "hívás" véget ér, már kapom is a nem fogadott hívásról az sms-t és egyből megjelenik a térerőt jelző vonalacskák felett, hogy "2G", majd 5-6 mp múlva, hogy "4G"... -
-
válasz
Milka 78 #1487 üzenetére
SMS Backup+Restore, ezzel ki tudod szedni a híváselőzményeket+sms. Névjegy sima export, képek lement, progikat, meg igen egyesével vissza kell rakni, beállításokat nem lehet. 2-3 óra alatt megvan. Nekem pl ez mindennapos munkámból adódóan
Csak a sajátomra vagyok lusta
-
zedok
őstag
válasz
Milka 78 #1484 üzenetére
Teljes gyalut toltam. Probaltam elotte a feles gyalut amit ajánl. De az nem volt jo semmire. Igy viszont minden van. Meno ez a diszcsik is lezaras utan. :) Szoval ajanlom. Nyilvan nekem konnyu volt mert 3 napja vettem a telot - csak meglepett, hogy volt ilyen funkcio majd eltunt.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milka 78 #1442 üzenetére
Meg egy másik fórum társnak segített egy Factoy reset, meg sokunknak meg FR nélkül is tökéletes (nekem is). Vagy nem ugyan azt az update csomagot kaptuk, vagy valami hardver különbség miatt van. Sokunknak miért tökéletes ugyan azon a modellen ugyan avval a update-al? Valami pedig tuti különböző. Én meg vagyok elégedve az új rendszerrel... 🤔 Az én készülékem 2021.08.12-én gyártott (a dobozán alul található a címkén).
Én nemrég beszúrtam egy képet a készülélem verzió számaival, de a kutya nem foglalkozott vele, pedig akiknek bajuk van a készülékkel update után, és van 5 perce össze hasonlíthatná a saját telojaval a verziókat. Hátha okosabbak leszünk hogy mitől vannak ezek a bajok...
-
-
gya/352
tag
válasz
Milka 78 #826 üzenetére
Nem mélyedtem még bele úgyhogy nem osztanám az észt ebben a témában. Parancssoros eszköz, az Android SDK része, úgyhogy tudni kell mit csinál az ember, mert könnyen hazavághatja vele a telót. BŐvebb infót szerintem az Android szakmai topikban érdemes kérni róla.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest