Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Eléggé agyalok azon, hogy 1-3 hónapon belül veszek egy ilyen telefont.Mivel ez lenne az első Amoled-es telefonom, ezért nyilván nem tudom mire számíthatok majd.
Szóval Dc dimming-et támogatja? :) -
Milka 78
nagyúr
Ma én is ráengedtem a 12-es frissítést a telóra. A vicc, hogy az én aod-m megmaradt, zéró hibával frissült (ellentétbe a melóhelyi és a nejem telójával), örök rejtély marad, meg amúgy is a c7-es frissítés javította ez a hibát.
Nem volt visszaállítás, ennek ellenére minden flottul működik, frissít.
Az újlenyomatolvasó veszett gyors lett és chrome alatt a görgetés simább lett pedig 11 alatt is 120hz-en volt
Egyedül a merülésre leszek kíváncsi, de eddig meglepően pozitív a véleményem a frissítést jelenlegi állapotáról.
-
gzoll
aktív tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Az Android Auto szét lett kapkodva két külön appba. Ha a kocsid tudja az Android Auto-t akkor valszeg csak kábelen veszi, de nekem olyan kocsim volt ami 10 éves és csak Bluetooth volt benne, ott le kellett szednem az Android Auto for phone screen vagy micsodát, és beállítottam, hogy ha ehhez a bluetoothoz kapcsolódik akkor automatikusan induljon el, és így ment.
Szerintem az elmúlt egy két évben kijött kocsik már tudják vezeték nélkül is amúgy de nem ástam bele magam mert nem érintett -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ADB-vel kinyírható, még nem kerestem meg a nevét.

#2089 aprokaroka87: Nekem amúgy nincs ilyenem. Viszont sokkal jobban zavar 2 dolog, fent, amit írtam, hogy AndroidAuto nem megy vez. nélkül. Érdekes, olyan, mintha nem is applikációként lenne fent nekünk, hanem valami service-ként, és csak USB rádugásánál választható ki.
Másik: BT-n való telefonálásnál, mikor bontják a vonalat másnál sincs semmi "vége hang"? Síri csend, f@sz sem tudja, hogy most letették a másik oldalon, vagy csak nem szólnak bele, rá kell nézni a telóra.
#2090 gzoll: Tudja az autó konkrétan az AA-t, 3 éves.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gingerbalm
üzenetére
Oké, csak van olyan hogy nincs kint az ikon, de az alkalmazás meg létezik :)
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Play áruház frissítette ezt az appot és akkor került ki az ikon. Ikont se lehet törölni, de ezt megoldom az alkalmazások elrejtése funkcióval, és eltűnik. De nem zavar ha nem merít.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
nem ragaszkodom hozzá
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gingerbalm
üzenetére
Ha úgy írod be a Play Áruházba hogy hangerősítő Google, akkor lehet meg fog jelenni, és csak megnyitást enged. :)
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
és tényleg a kisegítő lehetőségek közt van, külön be kell kapcsolni, nekem nincs bekapcsolva
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Most néztem meg, pl Realme 6 esetén nincs kint az inditó ikon az app listában, viszont a kisegítő lehetőségekben ott van egy olyan opció hogy hangerősítő.
Szóval simán lehet hogy másnál is fent van, csak valami miatt nem kerül ki az inditó ikon mindenkinek.Adb-n keresztül valószínűleg le lehet tiltani, ha zavar :)
Le töltöttem most Redmi note 7-re, ott viszont ki kerül az ikon :)
-
Bl.Gyo.
őstag
fura. se törölni se tiltani nem lehet, mint ha egy rom-ba integrált app lenne, mint pl. a netflix. új meg esetleg egy rendszer frissítéssel kerülhet bele...
majd lehet nektek is megjelenik. -
Skacok a teló nem tudja vezeték nélkül az AndroidAuto-t? Az opció be van kapcsolva.

-
gingerbalm
aktív tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Végre ide is megérkezett.
-
littlelion21
addikt
Az imént jött egy frissítés, az időjárás widget jelentem észhez tért
-
zson
csendes tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Nekem a Redmi Note 5 Pro IPS-sel sem volt nagy bajom, de egymás mellé rakva, a GT Master-en sokkal telítettebbek a színek, élénk beállításon. Egy Samsung A52s van a családban, hozza ugyanazt a szintet (az is 120Hz AMOLED).
@tisn: a fényerő napsütésben nem sokkal nagyobb, mint a Note 5 Pro-n volt, aminek IPS-ek között szerintem elég jó a fényereje. Azért arra kíváncsi lennék, vannak-e olyan telefonok, amiknek verőfényes napsütésben (nem árnyékban) is nagyon jól látható a kijelzője.
-
tisn
veterán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
miért van az hogy a régi redmi note 7 IPS kijelzőjét kellemesebbnek, nagyobb felbontásúnak, és szebbnek látom, mint a realme gt master amoled kijelzőjét? azt hittem gyönyörű lesz a képe, de a redmi note 7 után nem ájultam el tőle. többre számítottam azért.
en azt hittem a note 5 utan vegre latni fogom napsutesben is a kepernyot.
szinten pofara estem.amugy jo telo.
-
Bl.Gyo.
őstag
"Lehet nem ártana összehasonlítanod egy másik gt masterrel egymás mellé rakni mindkettőt ugyanazzal a beállítássa"
erre gondoltam én is, hátha valahol bemutató teremben ki van állítva egy és akkor avval...
amúgy szervíz... evvel szerintem nem veszik be mert nekik jó a kijelző és jó a készülék kész. amúgy meg elvagyok evvel is nem vágok eret, és inkább megtartom ezt így mint végig kínlódjam az egész cirkuszt. esetleg szét is szednék, kijelző csere, ki tudja hogy rakják össze vagy mit csesznek még el közbe... áh nem játszom el.
de először kell egy másik gt master összehasonlítani...
-
gzoll
aktív tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Nekem nincs vele bajom, volt már AMOLED telefonom a moto Z2Play, ahhoz képest is sokkal jobb, annak valahogy volt egy nagykn bántó "vibrálása" (nem vibrált de nem tudom szebben megfogalmazni).
Az előző telefonom a Xiaomi Redmi Note 8 Pro volt, na ahhoz képest ez a gt master kijelzőügyileg is egy teljesen más galaxis.
Lehet nem ártana összehasonlítanod egy másik gt masterrel egymás mellé rakni mindkettőt ugyanazzal a beállítással, mert aztán lehet nálad kaka maga a panel, és akkor szervíz -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
gingerbalm
üzenetére
azt is próbáltam, meleggel ronda sárgás lett az egész, hideggel meg kék, de az egész kijelző megjelenítése nem lett jobb. de még próbálgatom kínomban...
nem kellett volna bekapcsolnom a Samu J5öt, mert most zavar ez a dolog
, hogy miért ilyen más... -
gingerbalm
aktív tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Még a színhőmérsékleten variálhatsz. Nekem is ezen van, mint neked, hogy pro meg ragyogó, csak én a melegebbre húztam a színhőmérsékleti csúszkát, ami neked alapon van itt a képen. Egy próbát megér. Nekem ez a beállítás nyugtatta meg a szemem, és így van most már hetek óta.
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem Pro-ra van téve. A fenti minta képeken a Pro szebb mint az élénk. Váltogattam az élénk és Pro között sok különbség nincs, a Pro-ragyogo kombóval hajszálnyit szebb. Ezelőtt játszadoztam ezekkel a beállításokkal, de semmi haszna nem volt.
De valahogy maga a kijelző mint egy gyengébb IPS kijelző. Lehet nekem van selejtes kijelzőm, és más készülékben tényleg szép. A Samsung J5 kijelzője tényleg nagyon szép, gt master nem. Átlagos.
Elvagyok vele, de ebbem a készülékben egy J5 szintű kijelzőre számítottam minimum csak nagyobb méretben és felbontással. -
oba
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Rakd élénkre a kijelző színmódot a beállításokban, lehet amiatt látod rosszabbnak. Esetleg a nagyobb felbontás/dpi arány miatt kisebb az UI és emiatt érzed rosszabbnak. Személy szerint én teljesen elégedett vagyok a kijelzővel, amit egyébként a Samsungtól vett a Realme a GT Masterhez (is).
-
Bl.Gyo.
őstag
miért van az hogy a régi redmi note 7 IPS kijelzőjét kellemesebbnek, nagyobb felbontásúnak, és szebbnek látom, mint a realme gt master amoled kijelzőjét? azt hittem gyönyörű lesz a képe, de a redmi note 7 után nem ájultam el tőle. többre számítottam azért.
van egy amoled-es samsung j5-öm, na annak tényleg szép a képe sokkal, bármelyiknél. -
Debilon
addikt
válasz
Krisztianby
üzenetére
erre írtam, amit
_Dumber_ is, ha maradsz mobilneten hívás közben akkor megy, ha nem, akkor nem -
Krisztianby
tag
Mobilnetnél a 4g megjelenik ám hívás után eltűnik.
Akkor nincs volte :)
/All
Köszönöm a tippeket. -
_Dumber_
őstag
válasz
Krisztianby
üzenetére
Ha van 4G elérésed akkor azt kijelzi.
Hívj fel valakit, és ha hívás közben is jelzi a 4G-t, akkor működik. -
Debilon
addikt
válasz
Krisztianby
üzenetére
értelek, de ha működik és nem dob le az adatkapcsolatról, nem tökmindegy, hogy kijelzi-e?
-
gabeunit
tag
Sziasztok,
Előre felkészülve a jövőre.
Mivel elég vastag a gyári kábele, és nem hiszem, hogy a sima mezei kábel tudja a töltést. Szeretnék vásárolni kábelt tartalékba. Tudtok nekem linket küldeni, mert én nem nagyon találtam hozzá való kábelt.
Előre is köszönöm. -
Debilon
addikt
válasz
Krisztianby
üzenetére
Ha hívás közben van mobilneted akkor kapcsolotol függetlenül működik a volte, nálam is így működik voda kártyával
-
rigoberto
őstag
válasz
Krisztianby
üzenetére
Én is Telekomos vagyok, náluk off-os, az biztos.
Az üf szolgálatukkal is egyeztettem erről, nem tudják ennél a típusnál aktiválni. -
Bukk900
őstag
válasz
Krisztianby
üzenetére
Beállítások - mobilhálózat - szolgáltató nevére kattintva jön elő a volte kapcsoló.
-
zson
csendes tag
válasz
Krisztianby
üzenetére
-
rigoberto
őstag
válasz
Krisztianby
üzenetére
Nincs benne VoLTE.
Majd egy frissítés talán azt is elhozza.. -
Krisztianby
tag
Sziasztok.
Hülye kérdés de a voltenak val külön menüpontra a telefonban? Nem találom. -
Skacok, hol is lehet kikapcsolni, hogy ha beállítok egy hátteret, akkor igazítsa hozzá az egész téma színét?
-
gabeunit
tag
Sziasztok,
Pénteken vásároltam a mediamarktban a készüléket.
Beüzemelés után rögtön jött a frissítés.
Erre frissített: 2022.05.07 RMX 3363_11_A.13
Utána néztem , ez egy májusi csomag Android 11 és ui2. Ez újabb verzió mégis a régi Android...
Ez a szoftver változat nem Global, hanem Indiai...
Szerintetek szedjek le egy globalt és telepítsem fel azt vagy várjam, hogy megjöjjön az indiai változatra a frissítés??
Valakinek frissült már erről a verzióról?
Köszi. -
H-Mano
tag
Üdv!
Tudom, nem hardver kérdés, de érdekelne a véleményetek.
Rádióadók hallgatásához ill. autós navigációra milyen applikációkat ajánlanátok? -
fcbarca
őstag
Sziasztok. Érdemes frissíteni android 12-re? Nem lesz lassabb?
-
Krisztianby
tag
válasz
gingerbalm
üzenetére
Igen. Családban több xiaomi telefon van. Pocox3,note11,mi litte11, etc.. összesnek valahogy megvolt a mély tartománya és olyan 40% erőteljesebben szólnak. Ennek sincs rossz hangzása csak olyan erőtlen számomra.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Krisztianby
üzenetére
A Real Sound technológia beállításait próbálgattad?
-
Krisztianby
tag
Belaktam a telefont. 1 nap használat után azt mondom egyedül a hangszóró minőségével van problémám. Egyszerűen nincs dinamikája. Azon kívül mindennel meg vagyok elégedve.
-
gabeunit
tag
Sziasztok,
Sikeresen vásároltam egy szürke 256os modellt.
Rögtön frissítés várt, de sajnos az Android 12 és a 3as verzió elmaradt.
Hogyan kéne feldobni rá az új rendszert? -
oba
addikt
válasz
Krisztianby
üzenetére
Ennél a képnél elvileg ha nem visszát hanem home-ot "nyomsz" akkor meg kéne maradnia az új launchernek
-
Bl.Gyo.
őstag
egy kérdés. a készülék led fényerősségét nem lehet maxra húzni elemlámpánál? gyenge a fénye azt hittem a led benne gagyi és ennyit tud, de ha vakuval fotózok akkor sokkal erősebbet is tud.
-
oba
addikt
válasz
Krisztianby
üzenetére
Telepítesz egy tetszőleges launchert és nem fogod látni.
-
válasz
Krisztianby
üzenetére
ADB-vel ki lehet, menüből szerintem nincs rá lehetőség.
adb shell pm uninstall --user 0 com.google.android.googlequicksearchbox
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
Krisztianby
üzenetére
Például így: [link]
Sajnos teljesen nem tünteti el, csak üresíti.
-
Krisztianby
tag
A bal oldalon levo google cuccot ki lehet valahogy kapcsolni? Mi mixnel volt ra lehetoseg.
-
Bl.Gyo.
őstag
Gabeunit
Úgy tudom az Android 13-at még megkapja, de ez még idő, a 12-t nemrég kapta meg. Biztonsági frissítés a 13-as fő verzió után még szerintem biztos egy ideig tartani fog.
Azt nem tudom hogy hivatalosan ez hogy fog menni, mit tervez a gyártó, talán neten utána lehet nézni, vagy valaki itt jobban tudja. -
gingerbalm
aktív tag
A készüléked valami más vonalon mozog a 11-es android miatt, és a verziódnak A.13 a vége. Itt többünknek a beüzemelés után feldobta a 12-est, C.05-ös végződéssel áprilisban, aztán pár hete jött rá a C.06-os, az baltázta el az időjárás widgetet. Én most itt tartok, a C.06-nál, várom a C.07-et.

-
gabeunit
tag
Sziasztok,
Két készülék vásárlásán gondolkozok.
Xiaomi 11lite 5g NE, valamint a Realme Gt master edition -ön.
A kérdésem itt a következő, erre a készülékre a gyártó mennyi fő verzió frissítést garantál, illetve meddig megy a biztonsági frissítése?
Előre is köszönöm. -
H-Mano
tag
Szia!
Mint írtam, nálam is volt azonnal egy frissítés (és persze újraindítás is,sőt később egy régióváltást is próbáltam utólag), de a "Szoftverfrissítés"-nél nem ajánl fel újabbat:realme UI 2.0 Android 11 Official versions Version up to date 2022.05.07 RMX 3363_11_A.13
Ezt a C06 ill. C07-et hol találom? -
Allyra
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy hogy lehet kikapcsolni, hogy ha egyszerre nyomom meg a hangerő fel és a bekapcsoló gombokat, akkor levegye a csengőhangot és a riasztási hangot? Már egy csomószor megnyomtam véletlenül (oké, még szokni kell, hogy a bekapcs és a hangerőszabályzó nem egy oldalon van
) -
válasz
gingerbalm
üzenetére
Igen, RMX3363_11_C.07, 6x MB volt
-
rigoberto
őstag
válasz
Krisztianby
üzenetére
Amúgy is gyors a teló, de a mix 2s után olyan lesz mint a villám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Anime filmek és sorozatok
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezért kérdeztem beállítások közt is mert semmi nem utal arra hogy nálam menne.