Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
Sziasztok,
tudom, hogy nem ide kellene, de mivel ilyen a telóm ( és HÁTHA teló-gond, bár nem túl valószínű, Wayteq munkatárs is próbálta, neki se ment ) és van kettő Realme Smart Cam 360 típusú kamerám , hátha valaki tudja hol érdeklődjek, mert magyar ügyfélszolgálat már nincs, megszűnt az üzlet, ahol voltak, Wayteq nem tudott segíteni, a service.ph@realme.com -ról mindig ugyanaz automata üzenet jön vissza ( hogy írjam le jobban a problémát , de nagyon örülnek nekem azért
) már ötödszörre.
A probléma: van két ilyen kamerám, egy Pesten, egy Siófokon, évekig teljesen rendben működtek aztán egyszerre mindkettőt "elfelejtett" push értesítést küldeni. A kamok működnek,rögzítik is ha van esemény, el is küldik a képet a telőra, de nem kapok értesítést róla, azaz mindig meg kelleENE nyitni az appot és belenézni, ami elég életszerűtlen , így éppen a lényege veszett el a kameráknak..Nem volt frissítés, már azokat az engedélyeket is megadtam, amiket nem is kért
, töröltem is a kamerákat, újrytelepítettem és változatlan. Minden működik rajta, csak nem küld értesdítést és így nem tudom követni ha valami éppen törtémik ? Tudtok esetleg vmi kapcsolatot, ahol érdemben foglalkozának ezzel?
Előre is köszönöm a reagálásokat, legyen kelleme napotok!
Üdv!
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmiben sem piacvezető, de mindenben elég jó a Realme középkategóriás telitalálata.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest