- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
Sziasztok,
tudom, hogy nem ide kellene, de mivel ilyen a telóm ( és HÁTHA teló-gond, bár nem túl valószínű, Wayteq munkatárs is próbálta, neki se ment ) és van kettő Realme Smart Cam 360 típusú kamerám , hátha valaki tudja hol érdeklődjek, mert magyar ügyfélszolgálat már nincs, megszűnt az üzlet, ahol voltak, Wayteq nem tudott segíteni, a service.ph@realme.com -ról mindig ugyanaz automata üzenet jön vissza ( hogy írjam le jobban a problémát , de nagyon örülnek nekem azért ) már ötödszörre.
A probléma: van két ilyen kamerám, egy Pesten, egy Siófokon, évekig teljesen rendben működtek aztán egyszerre mindkettőt "elfelejtett" push értesítést küldeni. A kamok működnek,rögzítik is ha van esemény, el is küldik a képet a telőra, de nem kapok értesítést róla, azaz mindig meg kelleENE nyitni az appot és belenézni, ami elég életszerűtlen , így éppen a lényege veszett el a kameráknak.. Nem volt frissítés, már azokat az engedélyeket is megadtam, amiket nem is kért , töröltem is a kamerákat, újrytelepítettem és változatlan. Minden működik rajta, csak nem küld értesdítést és így nem tudom követni ha valami éppen törtémik ? Tudtok esetleg vmi kapcsolatot, ahol érdemben foglalkozának ezzel?
Előre is köszönöm a reagálásokat, legyen kelleme napotok!
Üdv!
ZsoltMindenkinek legyen szép a napja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házimozi belépő szinten
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest