- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
Ez bizony eredetinek tűnik. 🙂
Le volt ragasztva a márka jelzés, nem tudom miért. De alatta ott a realme logo, és nem tűnik gagyinak/utángyártottnak.
2021. Szeptember-i gyártás. Ha nem merült túl magába a 3 év alatt, akkor valószínű jó lesz, és kihúz a teló megint 3 évet vele. 😄
-
Bl.Gyo.
őstag
Ma jött meg a boxba az akku, kíváncsi leszek mennyire lesz közel a gyárhoz. A szerszámok a szét -, és összerakáshoz még nem.
Szerszámok pár db csavarhúzó, tapadó korong, és amivel biztonságosan le lehet választani a hátlapot, valaki erre plasztik kártyát használ. Nem fontosak ezek a szerszámok, otthoni dolgokkal is meg lehet csinálni, de inkább vettem 500ftert (+B7000 ragasztó 100ml, 2000ft)és ezekkel csinálom.
Ha nem töröd el a hátlapot közben, akkor nem kell hátlap.
B7000 nevű ragasztó kell hozzá, meg valami amivel fel tudod eléggé melegíteni a hátlapját. Erre én hajszárítót próbálok használni. De keress rá youtubeon, van ilyen videó: Realme gt master battery replaceSima honor 200 is jó teló, kollégának van egy. A pro mégjobb, amelyikre van pénzed. Persze később ezek olcsóbbak lesznek de aránylag új modellek kell idő ahoz még.
Amit én nézegettem esetleg utódnak az a oneplus nord 4, OnePlus 12r, és talán a Google pixel 8a, vagy majd márciusiban a 9a ami jön. De a tensor chip miatt ami egy Samsung exynos inkább le tettem róluk. A leg szimpibb a nord 4, hosszú támogatás és elvileg valamilyen más akku technológiát használnak benne, ami sokkal tartósabb mint a sima li-ion. 200 körül lehet kapni, de láttam 160ert is akcióban. Mással nincs tapasztalatom, ezeket bújtam csak.
Kamera engem nem izgat, nem tudom melyik mit produkál.
100 környékén nincs teló számomra ami megéri az árát, 3 éves soc-ot használnak bennük át nevezve, vagy még azt sem.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Igen az enyém is feltűnően kevesebbet bír, hajnalban 100al megyek el délutánra meg 35%korul lesz úgy hogy alig nyomkodtam. Ezelőtt 50-60% vagy több volt délutára, a másik hogy 1%on elmegy még vagy 1 másfél óra képernyő időt ami nem normális. Néztem a feszültséget közbe és 3.4v-3.6v között ugrál ami szintén nem normális. Gondolom ezért hiszi az oprendszer hogy 1%on van de mivel 3.6v is van benne tovább bírja 1%on. Csináltam egy teljes lemerítést, és 100ra töltést, hátha össze szedi magát. Nem így volt. Csináltam egy gyári visszaállítást is, hátha az rendszerben kalkulál rosszul. Az sem segített, ugyan olyan maradt. Úgyhogy el döntöttem, akkut cserélek. Most egy moto g51-et használok már 1 hónapja, a teló félre téve, várom az akkut hozzá amit a napokban rendeltem csak meg. El vagyok a g51-el is nem rohanok.
[ Szerkesztve ]
-
gabbee75
csendes tag
Ha volt valaha huawei készüléked akkor kb ugyan az,csak vissza kell állni rá nekem is 2 év után.Amúgy 2 nap 1 töltés nálam napi 4 óra a képernyő időm kb.Lekerekített kijelzős.Nehezebb üvegfóliát találni rá..Sztereó hang.Infra.Kijelző is másabb.Ja gyorstöltés van 67w vagy100w csak Honor töltővel 10 pár ezerér..Pont feltölti a Super Dart is hosszan van rá egy éjszaka,vagy melóban a 2A-es ellóg a konektoron..
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Ha cserélnék én OnePlus Nord 4-re, de még tökéletes a GT master, csak pénz kidobás lenne egyelőre.
Honor 200 nem rossz van kollégámnak is.
Xiaomi-t meg személy szerint ki nem állhatom tökmindegy melyik modell.Fotós képességeket meg meg lehet neten találni tesztekben, aztán döntesz. Én nem tudom melyik milyen ez a része nem izgat.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Parancsolj. Soha nem volt ilyen olcsó még az Edge 40.
-
gzoll
tag
Én is gondolkodtam hogy erre cserélek, de az ívelt kijelző végül nekem nem tetszett élőben... Gondolkodtam a Nothing 2a -n, de az nem tetszik, a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G meg amúgy jó lenne de nekem már volt Xiaomi és kiidegelt a sok kínai szemét a telefonon, plusz ennek megint nincs közelség érzékelője, azzal meg már szívtam eleget. Baromi tanácstalan vagyok mire váltsak, mert szeretem a GT-t de az akkumulátora az nagyon gatya már. Realme kínálatban meg nemigen van középen semmi, vannak az ilyen 70ezer alatti telefonok, meg a 200e közeliek.
-
Bl.Gyo.
őstag
Én ezt az oldalt mentettem el: [link]
érdemes néha megnyitni és ránézni az árra mert néha 115 ezer, és akkor lecsapni rá.
Én megtartom a gt mastert ameddig bírja, tökéletes, és nincs a piacon készülék még amire megérné lecserélni. Szerintem felesleges úgy telót venni hogy a jelenlegivel meg van az ember elégedve, és az új se lenne sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
A hasonló rendszer miatt érdemes ránézni a Oneplus Nord 3-ra, nem kiemelkedő semmiben, de mégis jól sikerült darab. Alzán néha felbukkan egy-egy felbontott darab jóval jutányosabb áron, mint az új.
A piac beárazza, sajnos nem sokan ismerik a Realme márkát. Egyébként nagyon hasonló tudású, de nyilván mindenben kicsit jobb a Samsung A52S. Volt mindkettő, de mégis jobban bejött a GT master.
A hangszóró recsegése javítható szervizben. -
Bl.Gyo.
őstag
Hát Fegyvernek-en egyszem B20as és egyszem B28as adó van és azok is a város szélén, lehet le van terhelve vagy túl messze van. Hajnalban is rossz? Esetleg közel tudsz menni a toronyhoz (ott a térképen hol van), és úgy megnézni mi a helyzet (persze ha arra jársz)?
Még mindig az a 4G - E között ugrálás? Lehet akkor ott nem jó valami a toronnyal... de ha más teloval meg jó... hát akkor nem tudom. 🤔 Esetleg cseréltess SIM kártyát hátha megoldja!!
Esetleg kerdezz rá a Vodafone fórumán hátha van valakinek ötlete: [link][ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Oh Vodafone. Nekem is csinál olyat hogy pl. el megyek lejön wifi -ről és le vált egyből edge-re, pedig ott a 4G torony két utcára, meg az itthoni netem routeben is Voda (mobil) az nem csinál ilyet.
Nem mindig de sokszor van ez, utána pár perc és vissza megy 4G-re, és utána fixen van. Írtam erről a voda topicjában de nem tudták és másnak nincs ilyen baja nem láttam panaszt erre. Szerintem a teló és Voda nem igazán szeretik egymást. De egy gyári beállítást azért meg csinálhatsz hátha. -
Bl.Gyo.
őstag
Igen, nem egy hátlapi olvasó gyorsasága és pontossága van, de elfogadható nekem. Kicsit koszos az ujjam már nem megy. Nekem nem olyan rossz nem zavaró de az biztos hogy nem egy normál olvasó szint. Neked meg lehet segít egy gyári visszaállítás, próbát megér.
Még a fólia is bele szólhat, ha nem gyári van rajta vagy esetleg túl karcos azon a részen.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Hát pont a gt master egy nagyon jól árazott és jó tudású készülék (én újonan 90ért vettem, mostanában 120 körül van), és nem igazán van ellenfele evvel a felszereltséggel ebben az árban. Vagy drágábban hasonló tudású, vagy ilyen áron valami komprumisszummal, pl. nincs amoled vagy gyengébb soc, stb. Körbe kell nézni azon az áron amit kiadnál mit lehet kapni, és neked mi kell.
Mi a gond az kijelzős ujjlenyomat olvasóval?[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Nekem sincs bajom az ujjlenyomat olvasóval. A gyári fóliával sem volt problémám. Amikor tettem rá egy másik, hidrogél fóliát akkor viszont törölni kellett a régit és újra felvinni, mert nem volt tökéletes. Újra felvittem és azóta újra hibátlan. Pontosan kövesd az utasításokat amikor regisztrálod az ujjlenyomatot. Nem tudom, hogy engedi -e, de ha igen akkor egy ujjat többször is rögzíthetsz, hátha segít nálad valamit.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Bl.Gyo.
őstag
Nekem is hasonló, gyári fóliával. Kell neki pici idő mire felold, de meg lehet szokni. És Néha nekem se veszi be, ha éppen pl. koszos az ujjam, mintával kell feloldanom akkor. Ez ilyen. Nem tudom hogy esetleg más fajta fólia javíthat e ezen. De nekem nem probléma.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest