- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiZo1990
aktív tag
-
bostone
addikt
válasz
lócitrom #5921 üzenetére
Az oldal szerint: no devices.
Tehát, ezek szerint új felhaszálót nem akadályozok a használatba vételben a mi fiókommal?Google fiókkal jártam pórul néhány alkalommal, amikor én voltam az új tulajdonos és zárolva találtam a készüléket. Az első alkalommal nem is értettem mi van.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
lócitrom #5851 üzenetére
Igen bátran kijelentettem mert az összes telegram csoport amiben vagyok pár hete ezzel volt tele. Gondoltam kezelhetem tényként és azóta semmi más írás nem volt ebben az ügyben. De jó hogy nem karóba húzol ez miatt. Annyit is írhattál volna hogy ez nem így van és kész,
-
-
Toth_Jani
őstag
válasz
lócitrom #5829 üzenetére
Tény hogy sokat nem ér ez olyan mint egy hagyományos asztali gépnél a ház külsejére ragasztanám proci hűtő ventilátorát, míg a borda a helyén van, a Kínai minden marhaságot képes kitalálni.
De egy nagy előnye van, az ember nem fogja maximálisan tenyérbe a mobilt, így a tenyerünkből az a 32-35 fok legalább nem melegíti a készüléket. -
Trailblazer
veterán
-
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
lócitrom #5599 üzenetére
Igen fastboot telepítés volt. Na igen ezért lett elegem a miuiból, nem tartana semmibe hogy megcsinálják rendesen a szoftvert, de régen is ez volt a baj a Xiaomi telókkal, vagy nekünk másak az igényeink mert van két ismerősöm is aki Poco tulaj és ők jól el vannak a gyári szoftverrel, vagy az a baj hogy nem raktam fel Custom romot hogy tudják hogyan kellene egy rendszernek normálisan működnie. Amúgy én ezért szeretem a Crdroidot mert nagyon jól össze van rakva és nagyon jó fejlesztők és telegram csoport van mögötte, folyamatosan fejlesztik a romot hogy minél jobb legyen.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
lócitrom #5596 üzenetére
Ezt a twrp-t használom amióta nyitva a bootloader, de mindegy vissza raktam a Crdroidot, így pár hónap Cr után borzalmas számomra a miui, mondjuk lehet EU miui más lenne de ez a globál... Ki lő mindent a háttérben, nem jelenik meg kB semmi zár képernyőn, 20 menüben kell minden szart engedélyezni hogy valami rendesen működjön, vicc komolyan, legalábbis én most ezt érzem.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
lócitrom #5574 üzenetére
Siker. Gyári kábel, egy laptop ami még sosem látta a telefont vagy bármilyen telefonos drivert: felismerte a fastboot és így már a mi unlock is.
Ami az érdekes, hogy ezen kívül semmit nem kellett csinálni.
Meg van minden partíció rendesen. Fent a TWRP, betöltött a ROM is minden tovbbi nélkül.
Úgyhogy csak a bootloader zárással volt gond. -
-
lócitrom
őstag
válasz
lócitrom #5375 üzenetére
az EEA az, amit GDPR-hoz igazítanak. alapvetően az EU-s jogszabályokhoz alakított változata a global-nak.
(#5386) Toth_Jani
a Nokia nem azért vérzett el, mert nem lovagolta meg robotot, mint a gyártók többsége. hanem mert eleve Elop célzottan került be és annyira riogatta a vezetőséget azzal, hogy az általuk készített rendszer szart sem ér, hogy azt végül kikukázták, őt meg megválasztották. ha az akkori projektet nem fejezik be ma valószínűleg lenne egy olyan gyártó, akinek ha nem is rohadt nagy részesedéssel, de van egy natív Linux rendszere telefonra, ami teljesítményben kiröhögi a zöld robotot. bár ha a hátszél is meglenne lehet, hogy a Google ma izzadna. csak ugye átlag user, aki nem fogott kezében mást csak maximum Symbian rendszerű Nokia-t az azt hiszi, hogy ez arról szólt, hogy milyen zseni volt az, aki bezzeg Androidra váltott.
-
Bóti
senior tag
válasz
lócitrom #5395 üzenetére
Az értesítések teljesen jók. Annyi hibájuk van, hogy használok 3 appot, amik állandó, nem törölhető értesítést küldenek. Azokat néha törli, de maga az app fut a háttérben, az egyik egy akksi monitorozó app, és csökken a százalék, ugyanis a statusbar ikont meghagyja, de az értesítést valahogy törli... Csak azt nem értem, hogy akkor hogy marad ott a statusbar ikon?! Mert elvileg az csak akkor van, ha van aktív értesítés is..
De ezen kívül minden megjön, úgy szabod testre, ahogy szeretnéd, zárképernyőn is látszanak.
Mindenképp tegyél egy próbát vele szerintem. :) -
Balzak83
senior tag
válasz
lócitrom #5334 üzenetére
Erre egy magyarázat van, ha sok a telefonod, a te termékeddel van tele a szolgáltatók kínálata. Mindegy, hogy jó, vagy rossz, fogja a helyet a többiek elől, és pontosan ez a cél. Apple, Samsung, Huawei, le van fedve a szolgáltatói piac, ami az össz. eladások 70%-a. Ennyi.
-
Bóti
senior tag
válasz
lócitrom #5340 üzenetére
Persze, minden be van állítva, amit kért. Indulhat automatikusan, indíthatja más alkalmazás, MIUI optimalizáció kikapcsolva, lockolva a memóriába (már a 7.5 óta miui-t használok, van benne rutinom
). Itt nem arról van szó, hogy a háttérben leáll, hanem hogy épp az az aktív alkalmazás, azt látom a kijelzőn, és egyszercsak bezáródik, és mivel a fejlesztői beállításokban bekapcsoltam, hogy az összes ANR (Application Not Responding)-t mutassa, ki is írja, hogy "A MiFit alkalmazás váratlanul leállt." (vagy valami hasonló szart), és tudom küldeni a hibajelentést (amit meg is tettem jópárszor).
Úgy gondolom, hogy szoftveres, igen, mert az előző MiFit verzióval semmi baja nem volt, és igen, töröltem cache-t meg adatokat is már (tegnap frissítettem, mert az volt a leírásban, hogy "Bug fixes and improvements"... Well, thank you so much)....
-
hacki87
senior tag
válasz
lócitrom #5207 üzenetére
Telekom multi SIM van azaz 1 telefon szám két kártyával. Apunál van a fő kártya mobil korlátlan +15gb net + magenta duplázó. Nekem csak 2gb netem van ezért kértem egy duonet kártyát az ő számához, ehhez kaptam helyette multi simet. Ami azt jelenti hogyha őt hívják nálam is csörög. Ezt nem akarom. De amikor beállítottam a tiltólistát akkor nála se jelzett az ő telefonja , hogy keresték volna.
A tiltólistanal ranyomtam mindenféle hívásra azaz bejövő kimenő ismert és ismeretlen számra.
-
kinder93
aktív tag
válasz
lócitrom #4982 üzenetére
Hát szerintem különböző sávok közül nem sokat tud összekapcsolni a telefon. Márpedig Magyarországon mindegyik szolgáltató inter-band CA-t használ, és nem intra-band CA-t. Előbbi ugye a sávok közötti utóbbi pedig hogy ugyanazon sávon belül kapcsol össze. Inter-banc CA-t nem tudom milyen esetekben támogat a mobil de ezek szerint a hazai eseteket nem.
Angliában simán volt az EE meg az O2 hálózatán 4G+ kijelzés -
-
Balzak83
senior tag
válasz
lócitrom #4894 üzenetére
Nagyon csábítóak az idei telefonok, a k20 pro is szinte kihagyhatatlan ajánlat lesz, de ezek 1 év múlva ilyenkor már elavult technikának fognak tűnni az új 5g telefonok mellett. Idén szerintem annak ajánlott váltani akinek nagyok kell telefon, vagy nagyon nem tudja elkölteni másra a pénzét. A poco egy baromi jó ajánlat, ennyiért más értelmes vételt nem nagyon találni.
@TóthJani: ezt most még lehetetlen megmondani, pl a Digi is felforgathatja év végéig a szolgáltatói piacot. Marokszám hordják ki tőlük a sim kartyákat, erre lépniük kell a többieknek is. Ott a UPC is, próbáltam az előfizetésüket, egyáltalán nem rossz ajánlat, és alig lassab egy T-nél. Ráadásul viszi őket a Voda, ami tovább erősíti a helyzetüket.
-
Balzak83
senior tag
válasz
lócitrom #4859 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a kicsi "óccó" webshopok miatt kellett megemelni a várakozási időt, mert átvették a telefont készletre, nyitották, megszerkesztették, aztán kiszórták. A Xiaomi meg fogta a fejét, mert mentek vissza garanciában a telefonok a besült frissítések miatt.
-
arni1
aktív tag
válasz
lócitrom #4848 üzenetére
Nem is állitottam, hogy igénytelen vagy
Fóliás volt végig, a probléma ott kezdődött, hogy BP költözés után kocsi helyett tömegközlekedést használom 90%-ban, és ott elkezdtem fülest használni a telefonhoz, na ekkor jött ki a probléma. Fóliával illetve nélküle is ugyanaz a probléma. Szóval nem tudom kikerülni, továbbá ne nekem kelljen már alkalmazkodni a telefonhoz.
@ (#4849) fery02: Nem is szeretnék meggyőzni senkit, lehet, hogy én vagyok az aki túlságosan problémázik ezen.
A wayteq részéről pedig láthatták volna, ha beadok egy karcmentes, bevilágitás nélküli telefont, gondolhatták volna, hogy nem jó kedvemből teszem. Átvételkor hozzátették, hogy ha továbbra is jelentkezik a probléma, akkor hozzam vissza. Mondtam, hogy ide köszönöm, de nem, inkább eladom a telefont.
-
arni1
aktív tag
válasz
lócitrom #4838 üzenetére
Tehát ha több telefonnál jelentkezik, akkor ne rugózzak rajta mert jól van az úgy. Engem zavar, visszakaptam a telefont, ugyanúgy csinálja gépelés esetén, kábellel ugyanúgy jelentkezik. De náluk nem volt probléma a hosszú teszt alatt, ami egy hét intervallum alatt 5 óra kijelzőidőt jelentett. Mindegy, eladom, ha lesz alternativája.
Szuper kis telefon, de baromi bosszantó ez a dolog.
-
arni1
aktív tag
válasz
lócitrom #4836 üzenetére
akkor miért van az, hogy más kapacitiv eszköz a környezetemben nem csinálja se ugyanazzal a kábellel, se másikkal. (samsung a7(illetve ez csinálta nagy nehezen 10 másodperc konstans érintés után beütött egy karaktert), huawei p10 pro, ipad 2018, iphone 8+). Továbbá itt a fórumtársak jelezték , hogy nekik sem csinálja. Értem, hogy valamennyire normális, de az hogy ha zenét hallgatok és hozzáér a kábel, ezáltal kilép/random karaktert üt/rábök valmire a kijelzőn az eléggé bosszantó. Nem két telefonom volt eddig, egyik sem csinált ilyet.
-
Balzak83
senior tag
válasz
lócitrom #4815 üzenetére
Alkalmazási rétegben (layer 5-7) egyszerűbb megoldani, mint maszkolni egy külső protokollhívást. Egyébként, ha jól emlékszem, Kínának még nem kellett magyarázkodnia adatkezelési botrányban, az USA-ban ellenben vannak erre példák. Ami nem jelenti azt, hogy ők nem csinálják. Mindenki csinálja.
-
-
agabe
addikt
válasz
lócitrom #4730 üzenetére
Hat ez van Telenornal.
Most mar bekapcsoltak, es majd aktivalodik. Azt mondtak 72 oranal sokkal hamarabb szokott.
Probaltam most, hogy mi a helyzet, ha a szolgaltato ellenorzes be van kapcsolva a *#*#86583#*#* koddal, akkor meg szurke a csuszka azaz nem tudom bekapcsolni, ha ki van kapcsolva az ellenorzes akkor e tudom kapcsolni, es ki is irja, hogy HD hang, de csomo szolgaltato (14xx) szamat hivva olyankor azon a szamon elofizeto nem kapcsolhato.
Ha ki van kapcsolva a VoLTE akkor azokat siman tudom hivni.
Probaltam egy telekomos ugyfelszolgalat normal mobilszamat is, azt bekapcsolt allapotban tudta hivni, HD hang kijelzese is van olyankor (bar az automata hangja ugyanolyan borzalmas), es a net sebesseg is normalis LTE volt jo alacsony pinggel (speedtest-el merve) ahogy lennei kellene altalanossagban.
Lehet, hogy meg nem aktiv a kartyamon a feloldas, csak neha megis mukodik ?
Igaz meg nem telt el tul sok ido, de azert az fura, hogy raeroszakoltatva van amivel mukodik, es van amivel nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest