- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tubk
csendes tag
válasz
meridaharcos #1892 üzenetére
Nekem 88 000 ért jön 128Gb- os GB től
és nekem is feladták elvileg 20-an
-
-
válasz
Természetesen csak a 64-es.
-
válasz
Bocs az okoskodásért de 64 es ha jól emlékszem pár napig meg volt eu raktáras 90-95 körül volt hogy be raktam kosárba és majdnem megrendeltem.
-
Nem jelzett itt még senki sem, hogy a pár héttel ezelőtti nagyon jó GearBest-es akcióban (82ezer Ft) rendelt telefonját feladták-e már, ezért most én említem, hogy az enyémet feladták.
Pontosan még 21-én feladták, szóval már elvileg bő hete úton van, azóta meg még nem frissült a tracking, de az nem feltétlenül baj.
-
Alonso69
senior tag
-
RaZroX
addikt
válasz
tomboy0013 #1887 üzenetére
Hát ez szomorú... azért köszi!
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Kérhetek valakitől egy linket a gcam-hoz amiben működik a nighsight ?
-
tomboy0013
veterán
válasz
gvereb1 #1882 üzenetére
Minden téren jobb a gcam, az 5mp-est szerintem nem használja de 1 kamerával is jobb portrét csinál mint a sima app. Az előlapival is.
Plusz elérhető a Gcam Night Sight módja is amivel szépen kidolgozott RAW minőséget lehet elérni, pár kommenttel visszább linkeltem képeket amik ezzel a móddal készítettem.
Nappali viszonyok között viszont a gyári kamera is elég jó, tehát azzal sem lesz problémád. Szerintem ebben az arkategoriaban igen erős ajánlat kamera szempontjából is ez a teló, pláne hogy fullos Gcam is telepíthető amivel közel Pixel szintű fotók készíthetők (mondjuk én nappali viszonyok között úgy gondolom simán hozza amit a Pixel 2 és ez igencsak jó). -
gvereb1
csendes tag
Sziasztok, van pár kérdésem a kamerával kapcsolatban
Milyen helyzetekben jobb a google camera, mint a mi camera? Csak az éjszakai mód, vagy nappal is? A gcam csak főkamerát használja, vagy érzékeli az 5mp-set is?
(ma megyek a poco-ért és nem értem miért beszéltetek sokat a gcamról)
-
PioDVD
senior tag
Most nézem, hogy a mi 8-cal szemben itt van sd, az nálam pozitív, főleg, hogy így biztos elég a 64 GB-os verzió is.
Annyi kérdésem lenne, hogy ha jól emlékszem, a Poco 2 féle kijelzővel készül. Ha a rosszabbat fogja ki az ember, mennyire gáz? Mintha körbe bevilágítás rémlene, vagy a notch körül. Hozzáteszem, nem vagyok maximalista, a mostani telefonomon pl. van egy elég nagy világos folt (zte red bull típushiba), de nem zavar, nem "áll rá" a szemem, nem idegesítem magam vele.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
PowerBuldog #1875 üzenetére
Még mindig olyan sokat kell várni a nyitásra?
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
PowerBuldog #1875 üzenetére
Hmm, na ha nagyon unatkozom 😁 (szerintem a két és fél év alatt hozzászoktam hogy a Samsung hardveresen jelez ha unlockolod, Sony Z2t agyon romoltam mert ott is bármikor vissza lehetett csinálni.)
-
Aky
tag
Linus custom romot telepít a pocora, kicsi lineageOS promo
-
Beri
addikt
Ha nem használtál semmi fejegység-átkúró szolúsönt (van olyan megoldás, hogy hívásnak kamuzza a zenét és akkor a fejegység elhiszi neki, hogy csak hazatelefonál mint ítí és hajlandó játszani amit csak akarsz), akkor tényleg a telefon csinál rosszul valamit. Emlékszem, fordokban volt olyan, hogy csak hangutasítással lehetett a zene lejátszását bekapcsolni, nem volt a menüben semmi ilyesmi, hiába kerestem. Aztán a gugli segített. Miután átállítottam a német bérautó nyelvét angolra, meg is értette a villanynéni, hogy mit akarok tőle és játszotta a mötált
-
tomboy0013
veterán
Akit érdekel itt talál pár fotót amit a Google Camera Night Sight módjával készítettem.
-
PioDVD
senior tag
Kösz mindenkinek!
Galileo: én úgy gondoltam, az a soc-tól függ. Ami ugyanaz, mint a mi8-ban. De sehol nem írták a Poco-hoz, így elkönyveltem, hogy itt nincs, talán mégsen a soc-ban van, talán letiltották. Ezek szerint csak rosszul írják mindenhol?
Fényvadász: közben láttam, hogy a Poco főnök megígérte, a Pie utódját is megkapja a Poco, szóval ez rendben.
DamianB: én még nem láttam amoled-et, de nekem tök elég az ips. Ahogy olvastam, nem több a fényerő, pedig az még olyan dolog lenne, hogy megérne többet nekem, a mostani teló is napfényben nem az igazi. Illetve a szemem. Azaz úgy együtt.
Wallenberg: Igen, 170 és 160 (64 GB), nagyon vad ár. Viszont a Poco 120 és 110 e, az már egészen vállalható ár, mármint a -7 %-kal.
Igazából akkor az nfc hiánya fájna, meg kamera terén gyengébb kissé.
Várom az akciókat.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Wallenberg #1864 üzenetére
A MI A2 Android One teló, ne keverd a MIUI-s Xiaomi-kal. A Pie valószínűleg jövő év elején jön Poco-ra, de még nincs biztos infó. De béta programban már lehet használni (én is úgy használom).
-
Wallenberg
senior tag
Jelenleg MIUI 10.06 a legfrissebb a telefonra?
Nálam nem talál újabb frissítést.
Pie mikor jön? Tudja valaki? Úgy hallottam, hogy a Mi A2-re már jön hamarosan vagy oda már ki is jött?
-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
Egy üvegfóliával meg tudna szánni valaki Székesfehérvár - Várpalota viszonylatban ? Sajnos az enyém még késik... Fizetném vagy rendelnék helyette.
-
arni1
aktív tag
Bluetooth-on streamelnék zenét a kocsiba, kapcsolodik, de a zenét csak a telefon hangszóróján hajlandó lejátszani. Minden opció bepipálva a mobilon. Olvastam hogy codec probléma lehet, dev optionsben próbáltam is megváltoztatni, de nem tudom/lehet. Minden más telóval megy a stream. Valaki talált már megoldást?
-
ZsyfKo
senior tag
Nem hinném hogy előnyben lenne támogatás téren, amennyi telefont dob ki a gyártó nem kap tovább támogatást mint a többi, a Poco viszont nyitott a custom romok felé, nekem ez inkább előny. Nekem a Poco ips kijelzője jobban tetszett, a Mi8 GPSel meg voltak gondok rendesen de azt nem tudom hogy orvosolták e.
-
PioDVD
senior tag
válasz
DamianB #1854 üzenetére
Nem, egy 4 eves zte-t. Csak még nem döntöttem, így itt is olvasgatok, aztán gondoltam, szólok az ED-s lehetőségről.
Engem főleg az nfc és a galileo gps húz a mi 8 felé. Az amoled nem mozgat meg, igaz, még nem is láttam. Talán támogatás terén is előnyben lesz a mi 8, mint egyik csúcs telefon.
De, mint írtam, még nem végleges. Ha mi 8 akcióra várva beesik valami igazi combos ajánlat Poco-ra, lehet, inkább ez lesz.
-
ZsyfKo
senior tag
Kezdőképernyőn hogy lehet változó hátteret beállítani?
-
PioDVD
senior tag
válasz
Wallenberg #1847 üzenetére
Én egyelőre a mi 8 felé hajlok és azt nagyon drágán adják, még a kedvezménnyel is drágább, mint máshol. Marad a várakozás, szerencsére nem égető a teló csere, bár jól esne.
-
válasz
Wallenberg #1849 üzenetére
2 év gyártói garancia, vagy 2 év forgalmazói?
-
F-ECT$
titán
válasz
Wallenberg #1838 üzenetére
Itt 5e-rel olcsóbb, igaz csak kék 6/128 van.
Közben látom, hogy tárgytalan.
-
Wallenberg
senior tag
válasz
tomboy0013 #1848 üzenetére
Én úgy jártam, hogy majdnem megvettem a telót.
2 év garanciával akartam megvenni a telefont.
Az MxStore, az Alza és a GlobálGSM között vacilláltam.
Majdnem megrendeltem, mikor megláttam, hogy az Edigital is forgalmazza a telefont.
Néztem is, hogy 2 év gyártói garancia.
Mivel egyik rokonom a múlt hónapban vett tőlük egy Xiaomi Mi A2 Lite telefont 2 év gyártói garanciával, így már tudtuk, hogy azt az Ingram Micro Kft szolgáltatja.
No meg, azóta alaposan szétnéztünk az áruházakban, webáruházakban, műszaki áruházakban stb (Auchan, Edigital, Auchan, Tesco, Xiaomi Shop, MxStore, Globál GSM, Alza stb stb) és a fentebbi infók ezekből származnak.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Wallenberg #1847 üzenetére
Mondjuk én az Alza-nál vettem ahol szintén 2 év gari van de az nem hinném,hogy gyári.
-
Wallenberg
senior tag
válasz
tomboy0013 #1846 üzenetére
Nagyon szívesen!
Én ott vettem a telót, mert nekem megért +5000 Ft-ot a +1 év gyártói garancia!
PioDVD (1844): Én nem vártam meg az akciót, mert viszik a telót, mint a cukrot, mióta elterjedt, hogy ott 2 év gyártói garanciát adnak rá.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Köszi az infót, most már ezt is tudom.
-
PioDVD
senior tag
válasz
Ha valaki ED-ban vesz telót (persze bármit), előtte gyűjtsön infót, ismerősei közt van-e Cetelem hitelkártyás, megfelelően nagy kerettel, mert 7 % kedvezményt adnak még az akciós árból is. Én is várnám a mi 8 akciót náluk
, mert teljes áron még kedvezménnyel is drága sajna.
-
Alonso69
senior tag
válasz
lócitrom #1841 üzenetére
Eléggé érdekes a Xiaomi fejlesztési "politikája"…
Sok készülék , nagyon sok régió,,Miui10…Android Pie, egy maroknyi fejlesztő ,ezért is van csúszás a fejlesztő i és a Stabil Rom között.
A másfél éves Samsung S8+ még mindig a nougat-on van ,mi meg decemberben megkapjuk a Pie-t.
Ez már régóta így van el kell fogadni. -
válasz
lócitrom #1841 üzenetére
Ha nem passzol ,akkor passzold el...
Adott volt a notch, és ennek "előnyei-hátrányai" , tudvalévően, hogy ehhez szoftvert is kell variálni.
Én ha hisztiznék a telefon miatt, akkor keresnék más gyártót, ahol az igényeimnek megfelelő terméket találok.
Lehet nem megoldás. De akkor inkább a megoldásra törekedj, mert bizony itt nem tudunk mindent megoldani
Vészjósló, jó hogy nem egyből temetjük a céget... -
lócitrom
őstag
válasz
Alonso69 #1837 üzenetére
igen, félszemmel próbálom követni, hogy milyen fejlemények várhatóak. de őszintén szólva elég vészjósló az, hogy milyen kis köröm alatti kosz hibák vannak. a telefon meg azért pár hónapja piacon van és leginkább úgy néz ki, mint egy ikea bútor, amit nagyon nem akarnak összeszerelni. úgy legyen, ahogy írod. eddig az EU bevált minden vasamon, nemigen szeretnék nyersebb droidokat használni.
-
válasz
Wallenberg #1839 üzenetére
Helyes, ez eddig nem derült ki
-
Wallenberg
senior tag
válasz
Graphics #1832 üzenetére
2016-ban vettem szintén az egyik Edigital üzletben egy Alcatel telefont. Annak a garanciáját is az Ingram Micro Kft adta.
Az Ingram 2 év garanciát ad a Redmi Note 5 telefonokra is (Auchan, Média Markt).
Ha egy Xiaomi vagy Pocophone telóra azt írják, hogy 1 év gyártói garancia, akkor a garanciát a WayteQ Kft adja. Ha 2 évet írnak garancia időnek, akkor azt az Ingram Micro biztosítja.
-
Wallenberg
senior tag
válasz
tomboy0013 #1833 üzenetére
Edigital
A 2 év gyártói garanciát az Ingram Micro Kft biztosítja.
6/64: kék: 110.000 Ft
6/128: kék és szürke: 120.000 FtAz Edigital 2 év garanciával árulja a Xiaomi Mi A2, Mi A2 Lite, Mi8 és a Pocophone F1 telefonokat is.
Utóbbit viszik, mint a cukrot. Míg ott voltam az üzletben, még egy F1-et eladtak a mellettem lévő másik pénztárnál.
-
-
lócitrom
őstag
válasz
Csápájev #1834 üzenetére
na ez a bajom nekem is, hogy nekem alapesetben nem kell root. nagyon jól ismerem meg tudom mi hogyan mire jó, de kb. gyári állapotban használom az EU kiadást pár apró TWRP-n keresztüli módosítással.
(#1825) tomboy0013
a nincs értesítési ikon, mert minek? című dilemma. ennyire értelmetlenül még gyártó szerintem nem hagyta kihasználatlanul ezt a területet. -
Alonso69
senior tag
válasz
rosszkutya #1829 üzenetére
Szia.
Az Extrém kernel a leggyorsabb Antutuban304000 pont .[link]
De nem működik a wifi benne.
A Sprinx-et használom én is [link]
Simán TWRP- ből (Orange Fox van nekem)lehet telepíteni,nem töröl semmit,nagy különbség nincsen,nem nagyon veszem észre.
A legújabb EU romra már nem is raktam fel,de te azért próbáld ki . -
válasz
Wallenberg #1831 üzenetére
Hajrá.
Reméljük lesz még az a cég 2 év múlva
-
Wallenberg
senior tag
Sikerült nekem is beszerezni egy kék színű Pocophone F1 telefont 2 év hazai, gyártói garanciával.
Most "lakom be".
-
tomboy0013
veterán
Vajon mikor tervezik a heti bétát kiadni amit múlt héten kellett volna?
-
rosszkutya
tag
válasz
Alonso69 #1504 üzenetére
Szia!
Súgj egy kicsit kérlek custom kernel ügyben! Egyrészt, melyiket ajánlod az általad teszteltek közül? Én a Sphinx-el szemezgetek egy ideje, de még nem mertem feldobni. Másrészt, a sebességen kívül milyen különbségeket eredményeznek, amik a hétköznapi használat során is érezhetők? Harmadrészt pedig, wipeolja-e a partíciókat a telepítése, vagy igényli-e?
Custom ROM-okból jó néhányat kipróbáltam (bár a Poco-n eddig még csak a jól bevált EU ROM-ot), de a custom kernelek valahogy eddig kimaradtak.
Válaszodat előre is köszi! -
-
Carline
őstag
válasz
lócitrom #1824 üzenetére
Redmi Note 5-öm van és a rootolást a titanium backup programom használata miatt (is) vártam. Azzal telefonok és romok között is tökéletesen lehet programokat és adatait átvinni.
Vannak olyan alkalmazásain aminek az adatai már az S5 óta megvannak pedig átkerült azóta RN3SE-re, RN4-re, Honor9-re, Mate8-ra is és tökéletes. -
lócitrom
őstag
válasz
Graphics #1823 üzenetére
nem maga az alkalmazás hiányzik, hanem a hozzátartozó adatok. de akkor sem normális, hogy adott egy opció, ami igazából alkalmatlan a feladatra és én látom kárát, holott orrvérzésig van marketingezve milyen fain rendszer ez és én meg csak generációról generációra azt érzem, hogy egyre inkább falhoz vágnám
-
-
lócitrom
őstag
válasz
Graphics #1821 üzenetére
a rendszer-alkalmazások beállításai mennek. a többi nem. sajnos kétségeim vannak a többit illetően. 3S-ről 4X-re még ment gond nélkül. aztán Nougat óta használhatatlan minden offline Xiaomi megoldás. de ha tényleg nem a Xiaomi sara, akkor végképp kiábrándító, hogy nem működő funkciók maradnak bent, ami meg kellene vagy működhetne az nincs. komolyan 3rd party megoldás kell ehhez?
-
-
lócitrom
őstag
próbálom kitapogatni mi működik és mi nem. az előző telefonról történő költözés gyakorlatilag nálam sz@rt nem ér. alkalmazást vagy ahhoz tartozó adatot szinte kivétel nélkül nem tudtam az előző telefonról átköltöztetni. ez így már csak azért és gyászos, mert a MIUI által létrehozott mentések is alig-alig használhatóak. mégis mi a franc ez...? hogy lehet normálisan átköltözni, ha semelyik hivatalos megoldás nem működik kb? felhő van, de az édeskevés, hisz nem minden alkalmazás használ online mentéseket.
valamint ezzel az értesítési területes dilemmával várhatóan lesz valami? vagy híre sincs annak, hogy a Xiaomi kezdeni akar ezzel valamit? elég bosszantó az egész.
-
-
Csápájev
őstag
Nagyon gondolkodom egy ilyen készüléken, összességében elégedettek vagytok vele?
Régi xiaomis vagyok,nem újdonság a miui, igazából egy mi 8 lite -on gondolkodtam eddig,de egyre inkább elvetem az aksija miatt. -
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Valaki Debrecenben meg tudna szánni egy üvegfóliával? Rendeltem már, viszont addig nem akarom fólia nélkül használni. Természetesen kifizetem/visszarendelem.
Előre is köszi!
-
lócitrom
őstag
TWRP hol található? mármint olyan változat, amihez nem kell külön lazyflasher.
-
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
Sajnos ma sem lesz(hivatalos) béta Rom,az F1 valamiért nem kapta meg.
Az EU Rom megjelent,de azt TWRP- ből lehet telepíteni.[link] -
-
lócitrom
őstag
válasz
KaiotEch #1798 üzenetére
de az azért remélem megvan, hogy merőben más kategória a két telefon és hogy a hibák szoftveresek lényegében. ráadásul az A meg J szériás telefonokban semmi újdonság. szinte évek óta ugyanaz a koncepció. nagyon nem lehet elrontani. évek óta ugyanazt a receptet koptatják. de valóban azok bőven teljesítik az átlag céges használatot.
(#1803) Duliee
tehát akkor ez az üveg körben lekerekített és szépen illeszkedik? esetleg le tudnád fényképezni hogy mutat a telefonodon?
-
lócitrom
őstag
igen, sanszosan ugyanarra gondolunk. kutyafuttában átnéztem a telefont. 2018. 09.-es darab, Tianma panel. nem tudom mással adják-e, de fólia miatt egyelőre csak az tűnt fel, hogy fekete kép esetén vagy amikor nem nagy árnyalati eltérés van, akkor körben halványabb. azért merem remélni, hogy ennél nagyobb probléma nem merül fel vele, mert ebben az árkategóriában azért már elég nagy parasztság variálni a minőséggel.
-
ZsyfKo
senior tag
Nem lehet valahol beállítani hogyha nézek valami filmet fülesen akkor ne legyen hangja az értesítéseknek?
-
Aky
tag
Sziasztok! MIUI 10 8.11.15 betan vagyok es azt vettem eszre, hogy a play store ejfelkor updateli az appjaimat pedig az auto update ki van kapcsolva. Valaki talalkozott mar ilyen hibaval? Mi lehet a megoldas? Korabban nem volt ezzel gondom, csak most vettem eszre az elmult par napban.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #1805 üzenetére
Szerkesztési időből kicsúsztam: Települ a 021-es is csak előtte törölnöm kellett a régi verziót.
-
S73V3
tag
Sziasztok!
Gcam portot hogy a legegyszerűbb felrakni? Nem vagyok járatos a mókolásban -
válasz
maistro566 #1801 üzenetére
A keret azért van, mert a 2,5D-s kerekítés miatt a szélen nem feküdne fel rendesen. Ezt hivatott úgymond eltakarni
-
-
maistro566
csendes tag
Üdv!
Napokban meg jött a Pocom, brutál jó telefon.Egyből egy kérdéssel indítanék fóliával kapcsolatosan.Nézegettem több helyen is és nem igazán tudok eligazodni rajtuk, hogy pl mi értelme azoknak a típusú üvegfóliáknak melyek nem teljesen átlátszóak hanem a notchnál feketék.Ezek miért jobbak vagy milyen előnyei vannak, illetve tudnátok pár tutira bevált üvegfóliát linkelni ami nem néz ki hülyén?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest