- iPhone topik
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Kösz mindenkinek!
Galileo: én úgy gondoltam, az a soc-tól függ. Ami ugyanaz, mint a mi8-ban. De sehol nem írták a Poco-hoz, így elkönyveltem, hogy itt nincs, talán mégsen a soc-ban van, talán letiltották. Ezek szerint csak rosszul írják mindenhol?
Fényvadász: közben láttam, hogy a Poco főnök megígérte, a Pie utódját is megkapja a Poco, szóval ez rendben.
DamianB: én még nem láttam amoled-et, de nekem tök elég az ips. Ahogy olvastam, nem több a fényerő, pedig az még olyan dolog lenne, hogy megérne többet nekem, a mostani teló is napfényben nem az igazi. Illetve a szemem. Azaz úgy együtt.
Wallenberg: Igen, 170 és 160 (64 GB), nagyon vad ár. Viszont a Poco 120 és 110 e, az már egészen vállalható ár, mármint a -7 %-kal.
Igazából akkor az nfc hiánya fájna, meg kamera terén gyengébb kissé.
Várom az akciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest