- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Szerintem is rossz design az, ha azért kell tokba rakni mert csúszik. Csak sajnos ezzel mit lehet kezdeni? Szinte mind ilyen manapság, sajnos. Mondjuk most annyira nem panaszkodom, kijelző nem karcolodik, ezt megoldották, illetve találtam olyan tokot, ami tényleg jó, nem ront az élményen. Persze jobb lenne, ha egyáltalán nem kéne tok rá.
-
-
TomPack
őstag
Én teljesen egyetértek veled! Teljesen csupaszon szeretem használni a telóimat, most épp egy Mate 10 Pro-t. Így minőségi a fogása, tapintása, tokban tök vastag lesz. Valahol ezért fizettek a mérnökcsapatnak.
Ha karcolódik, akkor karcolódjon. Semmi sem örökéletű, én sem vagyok az. Legalább élvezzem ami megadatott, ha már úgyis egy vakációzó hulla vagyok. -
-
NGA
addikt
Képzeld, van aki az új autóba is üléshuzatot rak, a tabletjét is tokban hordja, meg a telefonját is. Vannak akiknek fontos, hogy vigyázzanak a dolgaikra. Én még nem vettem az ipadra tokot, mert nem találtam nekem tetszőt, de a melóhelyemen is egy papírlapra rakom le, hogy ne karcolódjon. Ugyanígy tettem a telefonommal is. Amikor az előző ipadomat lecseréltem, a vevő nem is alkudott, mikor meglátta a karcmentes állapotát
-
De azért el tudod fogadni, hogy valaki tokba teszi a telefonját?
Nem annyira szimpatikus jelenség emiatt lenézni más embereket, és fóliázó távirányítós emberkékhez hasonlítani őket....
Nyilván nem sértegetni akarsz másokat.
Megértettük, hogy ez a telefon nem neked van. Engedd el akkor.
-
dave_gahan
aktív tag
Most komolyan, ha Te képes vagy mindössze a hátlapon ennyit hisztizni, miközben nem veszed észre, hogy ilyen áron milyen hardvert kapsz (nem csak a proci kiváló benne), akkor tényleg nem neked való a teló, de kb. sohasem fogsz egyetlen készülékkel sem elégedett lenni, főleg ha az ár/érték arány is számít.
Az NFC hiánya és a műanyag hátlapon kívül milyen kompromisszumokat kell kötni az F1-nél?A kijelző és a kamera is, nem hogy nem gyenge, hanem az átlagtól sokkal jobb!
Ki nem szarja le a hátlapot, ha néhány másodperc után úgyis tokba teszem?Egyébként meg annyira nem "puruttya", h ilyen ár/érték mellett ne lehessen legyinteni rá...
Inkább örülni kellene az új gyártóknak, végre nem csak gagyit tesznek le az asztalra és 1-2 éve a középkategória is vérprofi, nem használhatatlan fos, mint korábban...
Ahogy erősödik a konkurencia, a túlárazott flagship gyártók talán észbe kapnak, hiszen nagyon elszaladt velük a ló...
Végezetül a teszt alábbi részéhez:
"Annyira jó a pocós összkép, hogy felvetődhet: hogy a fenébe nem veszít a Xiaomi pénzt minden eladott készüléken? A választ mi sem tudjuk, de simán lehet, hogy egyszerűen bevállalja a negatív nyereséget, csak hogy fiatal vásárlóbázisát bővítse. Ez a taktika az évek múlásával ugyanis tetemesen kamatozhat, lásd a tömegeket a Mi Store megnyitóján, és a nagyok éppen a következő generáció megszólításában rugalmatlanok."
Nem csak, hogy rugalmatlanok, hanem idióták is. A Xiaomiról pedig ugyan ne gondoljuk már, hogy "bevállalja a negatív nyereséget", lóf@aszt, simán keresnek az F1-en is, lazán beintenek vele, hogy így is lehet. Könnyen elképzelhető, hogy ha a Xiaomi ezzel is akaszt, akkor milyen gigantikus árrés van a flagshipeken...nagyon kíváncsi lennék minden gyártó éves flagaship eladására, remélhetőleg lejtőn vannak, v. lesznek...
Alig fejlődtek vmit a csúcskészülékek évről évre, az áraik viszont minimum a 2x-esére nőttek...
-
-
novinyul
veterán
Valamelyik szombaton bejöhetsz a boltba(MI Store) az èn telefonomat nyomkodhatod szèt nyugodtan. De hogy sem melegedni, sem a kijelző betekintési szögeivel nem lesz bajod az biztos. De mèg azt a k.rva hátlapot is megnyomorgathatod, de az sem fog szètesni, pedig már 3 hete aktív szolgálatban van.
-
joey04
titán
Sebességtesztek (nem Bencs Márk) alapján nem fossa össze magát, a kamerája meglepően jó, főleg elnézve, hogy mennyire gyenge volt eddig ezen a területen a Xiaomi, és a kijelzője is sokkal szebb. A telepért valóban kár. Persze, az sem tökéletes, nem véletlen kerül "csak" 150k-ba.
-
-
Akkor körbeértünk, nem neked szánták, ezzel viszont neked kell megbarátkoznod.
@dingdongkng: Nem kell megvenned. Másik topicban elégedett tulajokkal van tele a topic.
Biztos szar a készülék, csak nem annyira mint amennyire leírtad. A hasonlatod is sánta.
Bóvli műanyag, persze pár éve, amikor minden az volt, akkor ez így hangzott volna: Matt, kellemes felületű műanyag ház...
Sokat változott a világ. Az baj ,ha én nem érzem úgy átb.szva, mint ahogy Te leírod?
-
Szuper a hátlap, ha fémből van, az első koppanásig, utána lehet vinni karosszérialakatoshoz
Főleg úgy, hogy ezek kb annyi fémet látnak, mint a melegszendvics alatt lévő alufólia.
Műanyagra van ráfuttatva egy hajszálvékony fémlapocska. Fémmel borított műanyag hátlap, így okés a kifejezés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged