- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
melodie
tag
válasz
Csápájev #3839 üzenetére
Igen! Volt Poco F1-em és most Meizu 16th-val vagyok! Mindkettő remek telefon, de a meizu nekem jobb,mert kisebb, nincs szenzorsziget,nagyon menő az ujjlenyomat olvasó és gyors, pontos! igazi csúcstechnológia! A szofteres támogatás hiánya viszont sajnálatos, ezen nincs mit szépíteni! Ebben a Xiaomi sokkal jobb!
Én a Meizu 16th-ra voksolok... -
JSaN
addikt
válasz
Csápájev #3321 üzenetére
Am en nem ertem ezt az IPS utalatot es amoled imadatot itt a legtobb embertol.
En nekem fel se tunt hogy mi van, nem is erdekel, nem ertem mi az ami miatt az IPS kijelzo olyan szar lenne. Nekem semmi bajom, sot tetszik az alapabb szinekkel mint az amoled tul tolt collorfull staturalt szinei. Fenyerot is fixen belottem 50% es ugy van 1 honapja, es tokeletes.A fenti kerdezonek, en meg vagyok elegedve vele, semmi hiba vagy rendellenesseg nem volt 1 honap alatt. Mondjuk en nem is mokolom, ahogy van gyarilag ugy hasznalom, gyors jo kis telefon.
-
V@ns
aktív tag
válasz
Csápájev #2783 üzenetére
Globál repost: köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Ha lenne módom a Honorral párhuzamosan lőnék pár fotót, már csak a hecc kedvéért is.
Tudom mi az OISMeg nem mondom, hova böktem, egyáltalán böktem-e vagy automatán csak kattintottam.
Mondtam én, hogy lehet, hogy irreális, csitítsatok nyugodtan.Köszi még egyszer!
-
V@ns
aktív tag
válasz
Csápájev #2762 üzenetére
Itt a kép.
A Queen logó és környéke az, ami nem tetszik, mert szabad szemmel nincs így elmosódva ott a borító.
Csitítsatok le nyugodtan, ha nincs igazam, vagy irreális elvárásaim vannak.
Régen volt OIS-es telefonom, nem vagyok tisztában velük, hogy valós használat közben ma milyen képet lőnek. (Állványról mindenki szépet fotóz...)Aryon87
Oké, ez Pocophone, de akkor mondd meg, hogy hol van ez az adat, mert engem is érdekel. -
-
bostone
addikt
válasz
Csápájev #2593 üzenetére
Valószínű, hogy rossz darabot fogtál ki.
Ez előfordul, amikor az éjszakai műszak lassabban veszi fel az ütemet és a lemaradást be kell hozni: felgyorsítják az ütemet a szalagon, rövidítenek a ciklusidőn. Ilyen esetekben a minőségbiztosítási munkatársat elküldik kávézni, vagy összeverik a wc-ben, miközben lecsomagolják a selejtet.Személy szerint rendkívül érzékeny vagyok a kijelző érzéketlenségre, eddig még nem tapasztaltam a saját mobilomon az általad említett tünetet.
Ahogy legtöbb józan polgártárs, mi is lemondunk volna az f1 nyújtotta előnyökről, ha a hiba a készülékünkben van és visszakérjük a pénzünket.
Ne feledd, ötmilliárd légy nem tévedhet. -
-
-
PioDVD
senior tag
válasz
Csápájev #2572 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz, nálam az más (rosszabb), amikor egy nagyot "suhintok" a képernyőn, hogy sokat görgessen. Amúgy más baj nincs, illetve még inkább túl érzékeny, sokszor, mikor app-ot indítanék, jobbra húzást érzékel. Nyilván kicsit jobbra (is) csúszik az ujjam picit.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Csápájev #2471 üzenetére
Szoftveresen orvosolták az új bétában.
Innen letölthető, nem kell bootloader nyitás meg semmi. Menüből telepíthető, csak minden adatot töröl.(#2473) Csápájev: Mint említettem teszteltem a programot amit linkeltél és nem áll fenn a dolog az új bétával. Akármilyen gyorsan nyomkodom a kijelzőt minden érintést érzékel.
Egyszerűen csak használni kell a MIUI fórum app-ot és ott megtalálhatóak az új szoftverekkel kapcsolatos javítások. De nem értem ezekre hogy nem lelsz rá a sok károgó YouTube videós kommentek között.
-
Csápájev
őstag
válasz
Csápájev #2466 üzenetére
Nos sajnos a probléma hard reset után is fenáll
Youtubeon utánanézve rengetegen jelzik a hibát és más témájú videókon,a menü görgetésekor is látszik,hogy elég érzéketlen a kijelző.
Nem akarok vitát generálni,de nekem úgy tűnik ez a hiba minden telefonon jelen van.
Max van akit annyira nem zavar.a video alatt egy rakás kommentben jelzik
-
tomboy0013
veterán
válasz
Csápájev #2464 üzenetére
Nem tudok róla hogy lehetne ilyet állítani. Nekem semmi ilyen gondja nincs, nem érzékelt egyszer sem rosszabbul mint bármelyik ez előtti telefonom. Tudom hogy elvileg volt ilyen gond amit a bétában már orvosoltak, de nekem előtte se volt semmi kijelző érzékelési probléma, szóval valószínűleg ez sem érint minden példányt.
-
-
lócitrom
őstag
válasz
Csápájev #1834 üzenetére
na ez a bajom nekem is, hogy nekem alapesetben nem kell root. nagyon jól ismerem meg tudom mi hogyan mire jó, de kb. gyári állapotban használom az EU kiadást pár apró TWRP-n keresztüli módosítással.
(#1825) tomboy0013
a nincs értesítési ikon, mert minek? című dilemma. ennyire értelmetlenül még gyártó szerintem nem hagyta kihasználatlanul ezt a területet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest