- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Yettel topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy ideje követem a topikot, de nem nagyon találok olyan infót, hogy Magyarországon hol érdemes megvenni most a Poco-t. A szín és a tárhely méret nem igazán fontos, lehetőleg a legjobb ajánlatot keresem. Azoktól szeretném kérdezni, akik már vettek, hogy hol és milyen garanciával vették.
Vagy a következők közül ajánlott-e valamelyik üzlet:http://firstphone.hu/hu-hu/category/product/290764020309402994/
http://gsmpalota.com/Xiaomi-Pocophone-F1-128GB-Dual-Sim
http://jemilagsm.hu/index.php?route=product/product&product_id=1303
https://likestore.hu/Xiaomi-Pocophone-F1-64GB-Szurke
http://www.digipartner.hu/xiaomi/2147-xiaomi-pocophone-f1-128gb-dual-fekete.html
https://www.onemobil.hu/product/xiaomi-pocophone-f1-64gb-dual
http://gsmotthon.hu/mobiltelefon/xiaomi-pocophone-f1-dual-sim-6gb-ram-64gb-global/grafit-feketeKöszönöm a segítséget.
-
joey04
titán
válasz
Corvin0716 #1193 üzenetére
-
válasz
Corvin0716 #1193 üzenetére
Igen, Mi Store-nál lesz, ezt nemrég egy facebookos csoportban láttam.
-
Corvin0716
tag
Ti tudtok arról valamit, hogy várható az armored edition megjelenése a magyar boltokban?
-
-
-
-
Csápájev
őstag
Kicsit offos,de itt sok xiaomi fan van (én is), úgyhogy gondoltam bedobom.
Ha csupán a fényképezés / videózás számít,akkor a középkategóriás xiaomik közül melyiket vennétek ?
Mondjuk eddig a 120 ezres árig bezárólag.
Note 5
Note 6
Pocophone F1
MI A2
MI MAX 3 ???
Esetleg régebbi vagy más márka is érdekel.
Imádom a xiaomit,egyedül a kamerájával nem vagyok elégedett , évek óta nem érzem a javulást ebben a kategóriában.. Most egy Note 3pro Se-t használok.
Ha valaki használt több felsoroltat és megosztaná a tapasztalatait, az nagy segítség lenne.
Kérem,hogy a "fotózni vegyél fényképezőgépet", a "telefon nem fotózásra való" és hasonló kommenteket most hagyjuk kiNagyon köszönöm!
-
lazlora
tag
Sajnos az ember nem az agyával hanem a szemével vásárol. Persze hogy sokkal szebb egy iPhone X de ki látja ha a zsebében van?
-
-
lazlora
tag
Sajnos az ember nem az atyával hanem a szemével vásárol. Persze hogy sokkal szebb egy iPhone X de ki látja ha a zsebében van?
-
-
Bagoly01
senior tag
válasz
tomboy0013 #1177 üzenetére
Őszintén engem is megfogott. Ezelőtt P20 volt.
-
tomboy0013
veterán
Szerintem a csúcskeszülékek vannak piedesztálra emelve kicsit. Elég szomorú hogy ma egy elől hátul üveg telefon jack csati nélkül erős használattól beégő OLED kijelzővel képviseli a felső kategóriát. Inkább villogásra jók sem mint erős használatra. Sebesség téren meg semmi különbség nincs egy note 9-hez képest sem, hála a 845-nek meg a ufs tárolónak. Kamera is eléggé jó. Kijelző egy kifejezetten szép IPS (persze a bevilágítás az nyilván nem jó), az infra kamera parádé meg szerintem a szoftver is a topon van, emellé a támogatás is példás.
Egy dolog hiányzik szerintem a poco-ból az pedig a vízállóság, (meg van akinek az NFC is jól jönne, de én alapvetően távol maradok a bankoktól szóval nálam nem probléma). -
joey04
titán
volt már köszi (nem egyszer), szerintem kiváló ár/érték aránya van és egy nagyon választás, egy korrekt készülék. Azért is követem a topikját, mert bár nem elsődleges kiszemelt, de még akár vásárló is lehetek, ha csak próbaképpen venném is. Viszont azon mindig megakad a szemem, amikor azt sugalló kommentet lárok, hogy ez tudja azt amit a többiek dupla-tripla áron adnak, vagy hogy amiben gyengébb, az annyira nem is fontos. Igenis érezni minden pillanatban, hogy ez egy középkategóriás készülék, erős vassal. Ami persze nem gond, csak kezeljük helyén.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Bagoly01 #1171 üzenetére
Nem hiszem, hogy mind problémás de a 0,3% valószínűleg egy nagyon-nagyon jóindulatú becslés. Mondjuk én ennek tudatában is inkább ezt választottam mint egy OLED kijelzős MI8-at. A beégés nálam sokkal zavaróbb dolog, és az én felhasználói szokásaim mellett 2-3 hónapon belül garantáltan beégne.
-
Bagoly01
senior tag
Akkor ezekszerint mindegyik hardver hibás? Csak némelyiknél kicsit látszik, valamelyiknél meg jobban, és több helyen. (Gondolom, mivel sokan észre sem veszik)
-
tomboy0013
veterán
Mindenhol látni kicsit. Nem szoftveres dolog, bármit is írtak közleményben.
Ezen a MIUI10 biztosan nem segít. Lehet hogy szoftveresen lehetne rajta javítani úgy, hogy a fényerőt visszaveszik a panel alsó részén, de van akinek oldalt is bevilagít van akinek meg sehol. Hogy érzékelné egy javítás, hogy kinek hol van a bevilágítás? Esélytelennek látom, hogy javuljon a helyzet. Majd az F2-nél remélhetőleg odafigyelnek erre a bakira. Amúgy lehet élni vele. -
Bagoly01
senior tag
Bekapcsolás után egy ideig tökéletes az ujjlenyomat olvasó. Majd egy idő után nem tudom feloldani vele a telefont egyáltalán. Érdekes.. lehet kellene egy gyári visszaállítás.
-
grosy
senior tag
válasz
tomboy0013 #1167 üzenetére
A bekapcsolásnál, amikor a fekete háttérnél csak a sárga Pocophone felirat van, akkor is látod?
-
tomboy0013
veterán
Nekem is ez a gyanúm amikor valaki azt írja, hogy neki jó
XDA-n is volt olyan aki lefotózta, feltöltötte és megkérdezte, hogy ez olyan-e, holott egyértelműen látszott hogy alul van némi bevilagitás. Én 2 ugyanolyan példányt kaptam. Biztos, hogy sokaknak fel sem tűnik egyébként. -
droti25
őstag
Infra van a telóban?
Jó dolog ha tudom a tv-t, klímát.. is kapcsolgatni vele.. -
tomboy0013
veterán
Akiesetleg nem tudta az infra kamerával is lehet fotózni este.
Töltsétek le a MIUI Hidden Setting nevű app-ot, azon belül Hardver test menüpont és kikeresitek az IR Camera test nevű opciót. Elég para szelfiket lehet vele összehozni -
lazlora
tag
Nem akarok senkit rábeszélni semmire de nekem volt iPhone X em, volt Samsung s9+om ez a telefon semmivel sem tud kevesebbet mert olyan funkciókat tudtak azok amire egyszerüen nem volt szükségem. Ezen is tudok videót nézni, telefonálni, üzenetet küldeni... és nem kerül 200-250.000-ft ba. Azt kell kitalálni vásárlás előtt hogy mire kell a telefon és ha ennél többre akkor azt meg kell fizetni...
-
kicsako
őstag
Én is láttam egy szavazást, ott jobbnak ítélték a Pocophone-t mint az új Iphone-t meg Samsung galaxy note 9-est. A másik szavazáson meg megnyerte az idei év legjobb mobilja címet.
-
cal84
tag
válasz
Viktor0610 #1154 üzenetére
Indítottak valami szavazást ott láttam. Valakinek nem csak az alján hibás hanem az egész bal vagy jobb oldala is. Sokan kérték vissza a pénzt ami szintén problámás volt mert a gyártó szerint nincs semmi baj
-
-
-
cal84
tag
Ma egy kicsit jobban utána néztem ennek a screen bleeding dolognak, hát nagyon elgondolkodom most, hogy tényleg ezt a mobilt akarom-e venni. Kb 50% esély van rá, hogy hibás lesz a kijelző, de ami a legszomorúbb, hogy hivatalosan szerintük ez csak 0,3%. Állítják, hogy ez az miui 9 szoftveres hibája és majd a 10-es megoldja. Hát nem tudom, hogy volt-e ember aki ezt a hazugságot elhitte nekik
-
lazlora
tag
Sziasztok,
A stable MIUI (Global 9.6) hoz képes ad valamit a developer verzió (10-es) ?
Érdemes felrakni?Köszi!
-
csoki98
tag
Hali!
Armored edition lehet valahol kapni? -
válasz
tomboy0013 #1144 üzenetére
Lehet Opera nem szereti , megnézem PC-n is.
Nos megnéztem, itt is ugyanaz: detailService.queryProductDetail error ezzel a képpel fogad...
szerk.: Cookie-kal volt baja, töröltm, aztán megnyitja
-
Norbi.
őstag
válasz
tomboy0013 #1144 üzenetére
Nekem is jó mindkét link.
-
válasz
tomboy0013 #1140 üzenetére
Nem jó ..
-
laciba77
tag
Új, fejlesztői update:
"This week's POCO feedback
Here are the issues we've been solving this week
1. Widevine L1 to support HD Netfilx
Still developing with Google and Qualcomm, will try to release the Beta within Q4 .2. Status bar - no notifications app icons display
Finished. Please try on the coming beta version ( MIUI 10 Global 8.10.17). You can turn on this feature like 'Settings-Notifications&Status bar-Show Icons for incoming notifications'The App icons will display in 2 scenarios: after you unlock the phone or receive the notifications.
3. Make all the 4 coners round like they are at the bottom after turn on Hide notch in settings
Will try.4. Allow 3-rd party apps to use the full screen dispaly more effcient, support to full fill the screen in some video apps or games
We are developing an option to let you full fill the screen for some apps which are not adjust to the 18:9 display. Will finish asap.5. Thanks for the camera feedbacks you offered last week, already shared with camera team
Updates on last week's feedback
1. Android Auto issues
Android Auto team is analyzing.2. Asphalt 8 and 9 are not compatible on Google Play
Already contacted with Gameloft team and hope this can be solve in the coming weeks. POCO\POCOPHONE F1 can support Asphalt 8 and 9 well.3. Status bar - no battery percentage display
Can try it on MIUI 10 Beta and : " Settings-Notifications&Status bar-Battery indicator-Percentage" (http://en.miui.com/thread-3852565-1-1.html)4. Support 4K 60fps on back camera
Thanks for ur feedback, our dev team is developing this feature and will release asap.5. "OK Google" is not working
After the beta testing, we are going to release it on the coming official version.6. Suggest to support customize app icon size and desktop grid on POCO Launcher
Developing.7. Touch delay or wrong input while fast typing on keyboard
Thanks for ur feedback you offered in the past few weeks, our dev team is analyzing and fixing And for the MIUI 10 Beta users , please help to check whether we had improved." -
-
tomboy0013
veterán
válasz
Graphics #1138 üzenetére
Így esetleg?
Most nézem, hogy van pár eszes negatív komment ismét: Nem ér ki a kijelző széléig ezért már nem is rá való
Komolyan nem vágom, hogy ezek az emberek eddig, hogy nem találkoztak meg 2,5D-s kijelzővel, már kb mindent azzal szerelnek évek óta... Látják, hogy ez nem a színezett keretes 3D üveg de azért odairják... A kivagast is írják rossznak, de amúgy full pontos nálam (vagyis csak volt mert azóta új telót kaptam, a régin maradt az üveg
)
-
Bagoly01
senior tag
Általánosan kinek hány százalékot fogyaszt a kijelző?
-
válasz
tomboy0013 #1137 üzenetére
Nekem nem oda nyitja webes böngészőben
-
cal84
tag
válasz
tomboy0013 #1122 üzenetére
Filmeknél vagy este gyenge fénynél mennyire feltűnő?
-
válasz
tomboy0013 #1134 üzenetére
Nem jó a link valamiért
-
tomboy0013
veterán
Én ezt a fóliát vettem. Nincs kihagyva notch-nál hanem minden szenzor meg kamera tökéletesen ki van vágva és letapadt mindenhol. Olcsó és jó.
-
-
droti25
őstag
válasz
tomboy0013 #1130 üzenetére
👍👍
-
Bagoly01
senior tag
Na most akkor kinek milyen tok, és fólia jött be igazán? Valami kéne rá mert ugye gyárilag nem raktak rá semmit. A Szilikon tok amit adtak hozzá meg nem nagyon nyerte el a tetszésemet.
-
droti25
őstag
Sziasztok,
A napokban tervezek venni magamnak egy ilyen telefont.
Érdekelnének a negatív tapasztalatok is, márha vannak.
Előre is köszi! -
tomboy0013
veterán
Na megjött az cserélt teló. Bevilágítás alul itt is pipa szóval levontam a következtetést a Poco kijelzőivel kapcsolatban. Így most már nyugodt vagyok.
-
Braille
csendes tag
válasz
tomboy0013 #1114 üzenetére
Úgy legyen
Az enyém, plussz az ismerősök körében aki még ezt a telefont használja nem volt ilyen gond szerencsére.
Reméljük egy másikkal már sikerrel jársz te is. -
Braille
csendes tag
válasz
tomboy0013 #1110 üzenetére
Nem, nem mind ilyen, sőt.
Ne aggódj nem vakok a többiek sem. -
lacora5
tag
válasz
tomboy0013 #1110 üzenetére
enyém is olyan, de észre sem vettem, míg nem olvastam róla
nem feltűnő, sőt
-
Saccco
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1107 üzenetére
Itt vannak a friss képek.
-
-
Csápájev
őstag
válasz
Viktor0610 #1104 üzenetére
ó,igaz,el is felejtettem ezt a totyikot.
-
Csápájev
őstag
Tennétek fel pár F1-el készült képet? megnézném mit tud fotózás terén.
-
lazlora
tag
Valami ilyesmi a probléma:
"A bigger issue is the cellular band support. This phone is intended for Asian markets, so your connectivity in the US will be mediocre. There's no CDMA for Sprint or Verizon, but that's no surprise; plenty of unlocked phones lack that. The 3G band support is only optimal for AT&T, but LTE is going to be a problem. The Pocophone F1 has band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 40(2300), 41(2500). Band 5 is the only one on that list active in the US, and it's just a supplementary band for AT&T and T-Mobile. You're going to have very poor connectivity with this phone in the US." -
Sólyom Fanni
újonc
Bárki tudja vörös színben mikor lesz végre kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest