- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
válasz
DamianB #1854 üzenetére
Nem, egy 4 eves zte-t. Csak még nem döntöttem, így itt is olvasgatok, aztán gondoltam, szólok az ED-s lehetőségről.
Engem főleg az nfc és a galileo gps húz a mi 8 felé. Az amoled nem mozgat meg, igaz, még nem is láttam. Talán támogatás terén is előnyben lesz a mi 8, mint egyik csúcs telefon.
De, mint írtam, még nem végleges. Ha mi 8 akcióra várva beesik valami igazi combos ajánlat Poco-ra, lehet, inkább ez lesz.
-
F-ECT$
titán
válasz
DamianB #1680 üzenetére
Én is 6T és F1 között örlődök, jelenleg egy S7-esem, van, és az utódért semmi kedvem 330e Ft-ot (Note 9, Mate 20 Pro), de még csak 220e Ft-ot (P20 Pro, S9+) se adni (csak "normális" helyről veszek telefont).
Mondjuk még az is lehet, hogy megvárom mindenből a következő generációt, mert még épp elég az S7, de azért már érzem a határait...
-
tihibaby
senior tag
válasz
DamianB #1661 üzenetére
Meg is van!
Asszonypajti kapta el,szereti nagyon,tényleg jó teló,csak a frissítésekkel ne állnának ennyire hadilábon a Lenovonál.
De a Pocok is tudja nagyjából azt az üzemidőt,úgyhogy nekem sem kellett csalódnom,minden másban meg egyértelműen jobb a Poco mint a Lenovo P2.
Úgyhogy nem véletlen lett ez a telefon a következő. -
csobi1
tag
válasz
DamianB #1645 üzenetére
Gondolt át mi neked a fontos és az alapján dönts. Kell az NFC? Ha igen,akkor nem a Poco a te mobilod.
Az amoled nem jobb annyival,ha jóféle az IPS. Noccsot megszokod idővel. Ha nagyok az igényeid a fotók minőségére,fotózz MILC vagy DSLR gépekkel. Hétköznapi felhasználásra a Poco kamerája bőven elég lehet.
Azon a 80 ezren vehetsz valami mást karácsonyra. -
bajusz15
senior tag
válasz
DamianB #1651 üzenetére
Van sok videó, van ahol gyönyörű a Poco kijelzője, de azért vannak ilyenek is, ahol valamiért más. Igazából tényleg élőben érdemes megnézni, mégis csak az az igazi, az ilyen videók úgy sem adják vissza teljesen a valóságot, de legalább adnak valami fogalmat arról, hogy is nézhet ki a telefon, - vagy jelen esetben a kijelző. A 3 telefon közül egyébként a bal felső Iphone XR, a jobb felső a Poco, az alsó pedig OnePlus 6t.
-
tomboy0013
veterán
válasz
DamianB #1648 üzenetére
Az infrás feloldás tökéletes, full sötétben is a másodperc tört része alatt old fel. Én 2 év garival vettem az Alzától.
#1649) bajusz15: Hát én MI8 és Note 9 mellé tettem de nekem a Poco jobban tetszett. Az OLED fehérje nekem zavaróan sárgás.
A videós kijelző összehasonlítókat meg a videós kamera összehasonlítókhoz tudom hasonlítani, értelmetlen. Kicsit jobbra rakja az egyik telót a kamerához képest és máris nem a realitást látod. -
tomboy0013
veterán
válasz
DamianB #1645 üzenetére
Szerintem ez egyéni ízlés kérdése így nem hiszem, hogy érdemi választ fogsz kapni. Ebben neked kell dönteni mi a fontos.
Nálam pl az NFC lényegtelen mert alapjáraton kerülöm a bankokat, más haszna meg nem nagyon van.
Az OLED nálam a kontra részre megy mert sokat navizok és az garancia a beégésre, plusz bármelyik OLED teló mellé rakom egyszerűen tetszetősebb a szememnek a színe (nem sárga a fehér).
A MIUI 10-zel nulla problémám van, kellően testre szabható, stabil és veszett gyors. Buggal csak a Poco launcher-ben találkoztam (egyedi ikon pakk esetén 1-2 ikon visszaáll a gyárira csak úgy, de itt vége is az általam felfedezett bugoknak).
A "kulturálatlanabb" noccsban meg van egy roppant hasznos funkció: infrás arcfelismerő.
A kamerával sincs semmi gond, nappali viszonyok között simán felső kategória, éjjel meg az összes mobil gyenge (vannak fokozatok, de ha érdemben akar valaki sötétben fotózni ahhoz úgyis normális fényképező kell).
Az akku meg valóban király.
Meg ott a polikarbonát hátlap ami igazi felüdülés mostanában. (Plusz a jack csati).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest