- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiska007
senior tag
én mindkét dolog mellett el tudok menni szó nélkül.
Asphalt 9 működik, már írtam róla.
US hálózati támogatottság nem érint/nem érdekel...A telefon működik nekem teljesen megfelelően, engem egyetlen dolog dühít, hogy az Android auto nem megy, de tudnak róla, fogják javítani.
-
grosy
senior tag
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de azért egyre több olyan gyanús fejlemény van, ami mellett nehéz elmenni szó nélkül. Kezdjük a kisebbik, de minket is érintő dologgal. Pl. itt van az Asphalt 9, ami a Poco-m vásárlása pillanatában, a megjelenés első hetében, elérhető volt a Play store-ból. Le is töltöttem játszottam vele stb. Rá pár napra már nem volt tölthető annak ellenére sem, hogy se a Poco-ra nem jött frissítés, se az Asphalt nem frissült már vagy egy hónapja. Egyszerűen az egyik pillanatra a másikra nem lett kompatibilis a Poco-val.
A másik, már sokkal durvább dolog, hogy az amerikai bevezetés a napokban történik. Viszont annak ellenére, hogy technikailag minden hálózatot támogat, mégis korlátozva lett a szolgáltatókhoz való hozzáférés lehetősége:
[link]Nem lehet, hogy némi pénzmag ellenében a konkurencia érdeke érvényesül?
-
lazlora
tag
Sziasztok.
Használ valaki nova vagy más launchert? A zárolt háttér képet nem tudom módosítani. Azt írja hogy sikeres a beállítás de nem változik. -
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoztam én is a klubhoz.
6/128GB, Firstphone.
-
lacora5
tag
nezegettem a skin-eket, jol neznek ki, viszont ahhoz mindenkepp vennek egy gumis vagy szilikonos edge keretet, olyat esetleg talaltatok mar? rakerestem de eddig semmi.
-
tomboy0013
veterán
válasz
PowerBuldog #1089 üzenetére
Tudom, láttam, de még van 1-2 fajta autó fóliám amiből csináltam a régi LG G6-omra is a skin-t az meg ingyen van
Ezt a fehéret csak ismerőstől kaptam, de a vékonysága és a légcsatorna hiánya alkalmatlanná teszi a teló skin-hez.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
tomboy0013 #1088 üzenetére
Dbrand-nek van már. Úgyhogy az valszeg minőségibb
-
Norbi.
őstag
válasz
tomboy0013 #1085 üzenetére
matt fehérbe jobb lenne.
honnan a skin? -
gombasm
aktív tag
válasz
kicsako #1071 üzenetére
Bocsánat, azt nem írtad milyen rom -ról van szó, gyanítom a stabil.
Nálam a global dev (kínai fejlesztői) és az eu -s rom is tartalmazza ezt a lehetőséget.
Mindkettő MIUI 10 -es, a telefonnal kapott global stable romot (MIUI 9) azonnal cseréltem a fejlesztőire utána pedig (bootloader nyitás után) jött az eus rom. (https://xiaomi.eu/community/threads/8-10-11.46933/)Sok minden más és ez is gyári stabil rendszer lecserélése mellet szól, valamint a bootloader nyitás jogosságát támasztja alá. A fejlesztői romokkal amúgy semmi gond nincsen, gyakran frissülnek és legalább annyira stabilak, mint a gyárilag stabilnak mondott verziók - mellette pedig rengeteg hasznos apróságot is tartalmaznak.
-
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #1083 üzenetére
No problem
A tok viszont nagyon jó, nagyon exkluzív külsőt ad a telónak. -
-
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #1081 üzenetére
Egy bőr TOK-ról volt szó, nem fóliáról
-
-
válasz
Viktor0610 #1078 üzenetére
Sajnos ki... Valamiért nem tudtak ott lekaparni egy kis festéket....
-
grosy
senior tag
válasz
Viktor0610 #1078 üzenetére
Csak egy kicsit kell visszaolvasnod, hogy megértsd, hogy most miért nevetek
-
-
grosy
senior tag
válasz
solyomferi #1076 üzenetére
Természetesen kitakarja, akkor nem tudná teljesen védeni.
-
voncci
aktív tag
Az új frissítés azért láthatóan javított a kamera minőségén
-
gombasm
aktív tag
válasz
solyomferi #1065 üzenetére
Ha beállítod, hogy százalékos legyen a kijelzés, akkor látszik állandóan az akku jelzés belsejében.
Beállítások -> Értesítések és állapotsor -> Akkumulátor jelzés stílusa -> SzázalékosTöltés közben sajnos nem látszik, ha erre gondoltál, akkor arra csak az állapotsor lehúzása a megoldás egyelőre illetve a záróképernyőn továbbra is megjelenik a százalék is - csak arra kell vigyázni, hogy a face unlock meg ne lásson, mert akkor azonnal felold és nem látsz belőle semmit
.
-
grosy
senior tag
Megérkezett ez a Nillkin tok ( [link] ) az Aliról. Szeptember 20-án rendeltem, ma jött meg a legegyszerűbb szállítással, így összesen 2.700 Ft-ba került. Nagyon jól passzol, és ami nekem a lényeg, hogy okos tok, bár ezt nem írja a hivatalos oldal sem.
-
atiska007
senior tag
Csak elfelejtették feltölteni az official miui fórumba?
Author: MIUI Official TeamVersion: V9.6.24.0.OEJMIFD (MIUI9) Size: 1.7G
Szerk.: megtaláltam, de azért amit idetoltál, jó kis félinformáció...
A New Global Beta Stable 9.6.25.0.OEJMIFD for POCO F1 is currently being pushed to random users. -
Bagoly01
senior tag
Mennyire lehet gyakori ez a bevilágítás?
-
solyomferi
tag
válasz
tomboy0013 #1064 üzenetére
Én néztem de nem láttam a telómon.
nem tudtok valami progit az aksi százalékos kijelzésére,
mert csak ha lehuzom az értesítéseket akkor jelenik meg. -
tomboy0013
veterán
válasz
solyomferi #1063 üzenetére
Neked van alul bevilagitás?
-
solyomferi
tag
Sziasztok nekem is megjött a teló 128as DigiPartner.hu rendeltem. pénteken rendeltem hétfőn megkaptam.
Eu gyors töltő. -
Norbi.
őstag
Kint a V9.6.25.0
-
Bagoly01
senior tag
Engem pl nem érdekel a Bl nyitás. Annál jobban az említet bolt megbízhatósága, ill a garanciáztatás. Bár lehet hogy innen senki nem rendelt poco-t.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #1054 üzenetére
De ő elégedett a MIUI-val így másnak se lehet jobbra igénye most miért szólsz bele. Gondolom rengeteg tapasztalata van a legfrissebb EU dev. ROM-mal kapcsolatban így objektíven mérlegelte a dolgot mielőtt beírt a topikba.
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
PowerBuldog #1052 üzenetére
Most erre olyan egyszerűen tudnék válaszolni... De nem kell nekem megint a személyeskedős hiszti.
Felőlem úgy Qrod el a dolgaid ahogy akarod !
-
KFORboy
senior tag
Aztán minek BL nyitás?
Semmivel nem lesz olyan jó/jobb mint az eredeti MIUI... -
Pocokk
tag
válasz
PowerBuldog #1048 üzenetére
Mondjuk az kicsit necces, mert sehol máshol nem ugrik a gari egy BL nyitás miatt Xiaomi telefonoknál. Ennek megpróbálok utánanézni.
-
Saccco
nagyúr
válasz
PowerBuldog #1048 üzenetére
Nem tudom, mindenesetre a tényen nem változtat, hogy megbízhatóak.
-
Pocokk
tag
Én meg a Turbado-ról érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata? Nézegettem ott egy 128GB-os Pocokot, de korábban sose rendeltem még ebből a boltból.
-
Bagoly01
senior tag
Likestore.hu-ról rendelnék, egy 64gb-os verziót. Kérdés az lenne, érdemes innen rendelni, vagy nem?
Esetleg személyes tapasztalat? -
grosy
senior tag
válasz
tomboy0013 #1042 üzenetére
Mert sokan a kilépő képernyőt veszik alapul a szivárgásnál, ahol a háttér kihatással lehet ennek a megítésére.
-
grosy
senior tag
válasz
tomboy0013 #1040 üzenetére
Amikor bekapcsolod, akkor is van? A Pocophone feliratnál?
-
tomboy0013
veterán
Na meguntam a MI Store-ra való várakozást így beruháztam egy 64GB-os verzióra. Hát az enyémek a kijelző alja kicsit világosabb mint máshol ha fekete háttérnél nézem sajnos. Szóval megvan itt is némi bevilagitás de távolról sem zavaró, valószínűleg fel se tűnt volna ha nem keresem direkt.
Egyébként nagyon egyben van a teló és villámgyors. Nekem kifejezetten tetszik a kijelző is, szépek a színek és fényerőt sem látom gyengének. Holnap nekiállok a kamera tesztelésének. -
hajbel
addikt
A haveromnak ajánlottam a pocophone f1-et megvételre. Angliában rendesen teszi a dolgát, de roamingban, olaszországban, nemhogy nete, de még hálózata sem volt. A térerőt mutatta, de hívást nem lehetett vele kezdeményezni. Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lehet a gond? Securityben engedélyeztem minden appot, a data roamingot is a beállításokban.
-
gombasm
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1035 üzenetére
Az EU romban a Poco -nál nincsen különbség az alap témában, ugyanaz a gyári Poco launcher kinézet (is) választható, mint a gyári romban. Nekem speciel tetszik
.
-
-
Norbi.
őstag
Azért nincs olyan szinten (volt Mi8-am is.) de sokat javult, számomra elfogadható.
Más:
Használ valaki ikonpackot? Én akármelyiket beraktam eddig (3-at próbáltam) beállítom és random idő (általában pár óta) után 1-2 ikon az "asztalon" visszaugrik az eredetire.
Egy darabig az Eredmények és a Messenger is kör alakú, majd visszavált ilyenre.Gyári launcher, Miui 9 és most 10 alatt is ezt csinálja.
-
natë
nagyúr
Nagyon felkeltette az érdeklődésem a Pocophone. Ahogy olvasgatok teszteket, a kamerát már Mi 8 szintűnek írják a frissítések után. (Nem vagyok amoled fan, ezért is adtam el a 8-at.)
Igaz ez? Mennyire jellemző a sarkok elmosódása? -
válasz
tomboy0013 #1030 üzenetére
Nincs, nem nagyon
-
gombasm
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1028 üzenetére
xiaomishop.hu
Nem egészen két nap alatt megjött. Gyári bontatlan doboz, GLOBAL verzió feirattal, EU töltővel.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Viktor0610 #1027 üzenetére
Az jó mert az Alzánál nézegettem a 64GB-os verziót.
-
válasz
tomboy0013 #1026 üzenetére
Ha hivatalos helyről veszed, (Mi Store, EUstock, Alza, Mall.hu, iPon, stb.) akkor normál töltőt kapsz hozzá, ha szürkeimportos helyről veszed, akkor nem biztos.
-
tomboy0013
veterán
Azokat kérdezném akik mostanság vették a telót hogy honnan vásárolták és hogy európai töltő fej volt hozzá vagy kínai?
-
tihibaby
senior tag
Eustock-nál sincs,pedig ők is kb. akkorra ígérték mint a Xiaomishop.
-
WolfLenny
senior tag
válasz
BladePocok #1023 üzenetére
Ezért lehet más márkát választ az ember..
-
grosy
senior tag
válasz
tomboy0013 #1011 üzenetére
Ez nem annyira biztató neki
-
válasz
tomboy0013 #1018 üzenetére
Ez hosszú leírni. Ha érdekel privátban leirom
-
atiska007
senior tag
Múltkor már említettem itt, hogy bevillant egy pocolauncher frissítés a google play-emben, majd eltűnt.
akkor valaki lehurrogott, hogy az system app, és azon a menün keresztül fog frissülni.
Tegnap ismét megjelent a pocolauncher frissítés, de most le is tudtam tölteni és frissíteni.
Nem találtam infót, de akkor ez a "system app" mostantól pl így fog frissülni?Gondolom igen, mert talán előlépett a launcher valami public verzióba, de csak találgatok...
-
válasz
Ez inkább a gyártó sara... Ezt még tanulniuk kell, hogy a partnereket megfelelő készlettel illik ellátni...
-
Aky
tag
Sziasztok. Ha felrakom a miui 10 global betat akkor ha lesz belőle stable akkor azt simán telepíthetem majd?
-
WolfLenny
senior tag
válasz
Tökéletes marketing, hogy ne náluk vásárolják meg...
-
tomboy0013
veterán
-
atiska007
senior tag
Stable lineage rom video
-
grosy
senior tag
Egy kollégám is szeretne venni egy Poco-t, elsősorban a Lurdy-ból. Aki kérdezte mostanában, mondtak valami konkrétumot? Egy hét-két hét, valami?
-
lacora5
tag
semmit
de komolyan, ket mondat szol a valtozasokrol:
"improved system stability"
"optimized system performance". Szoval valamennyivel smoothabb az elozo dev-hez kepest, de inkabb akkor azt mondom, ugyanolyan hibatlan, mint az elozo, de ha mar teheted, frissitsd. Ja es OTA-n tenyleg csak 200 mega vegul en is onnan updateltem. -
retesz147
addikt
Tulajok, ahhoz, hogy a face id működjön a telót elég felemelni, vagy meg kell nyomni a bekapcs gombot, hogy ébredjen fel, majd utánna érzékel csak az infra?
Duplakoppos ébresztés van?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest