Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven88
tag
válasz
somasz #17148 üzenetére
Hello
Nekem ugyan ezt csinálta a telefon, mindig felhívott valakit. Egy kicsit megizzad a képernyő és fel is oldódik a súrlódástól, és akit elsőnek elkap hívja is, vagy egy szép számsorozatot tárcsáz be. Ezért kapcsoltam ki a dupla koppintásos felébresztést. Egy teljesen zárt flip tokkal már nincs ilyen gond.
-
Steven88
tag
Sziasztok
Üveg fóliát honnan tudnék rendelni?
Előre is köszönöm. -
Steven88
tag
Sziasztok
Valaki használ ilyen tokot? Itt meglepően olcsó, érdemes lenne innen rendelni? -
Steven88
tag
Sziasztok újra.
A dupla kattintás a képernyő feloldásnál egyszer csak nem megy. Tudom hol kell visszakapcsolni de már ki/be kapcsoltam és semmi. Újra indítás is volt de nem reagál rá. Valami ötlet rá valakinek?
Meg volt egy kijelző vibrálás egy kb 1 cm-es vízszintes csíkban kamera előhozatalnál de az eltűnt szerencsére újraindítással. -
Steven88
tag
Köszönöm.
Egy külön letöltött képpel megy eddig. -
Steven88
tag
Sziasztok
Ma érkezett meg a telefon és hát én gondoltam lefrissítem amit felajánlott. Nos elsőnek alapból kiírta, hogy "CM képernyőzár működése leállt" és semmit se engedett telón belül csinálni. Csináltam egy factory reset utána ment. Miután leszedtem Play-ről egy HD kép app-t a kép beállítása után szintén előjön a hiba. Valaki tudna egy segítséget mutatni.
Előre is köszönöm. -
Steven88
tag
Sziasztok
Erősen gondolkodom egy ilyen teló vételén, a 64gb-s verzión.
Azt kérdezném hogy KB mennyibe jönni ki a végösszeg? Beleértem a vám, posta költséget meg mást is ha van.
A másik, hogy előreutalással vagy utánvétellel is lehet fizetni? Még sose rendeltem külföldről, ezért nemigazán tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest