- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
-
rankesz
veterán
válasz
betyarr #5255 üzenetére
Árulták még november végén is, elég kedvező ára volt bf-kor ha jól emlékszem
Mod: meg is van
-
-
devil8012
csendes tag
válasz
betyarr #4501 üzenetére
Akkor ok nem foglalkozom vele tovább majd javítják.
Viszont aki emulátort akar használni annak tudom ajánlani a ClassicBoy-t. Hibátlanul megy és jól kezeli a DS4-et is. Azért írom mert az elején kiírja hogy korábbi Android verzióhoz készült és lehetnek hibák. Idáig nem tapasztaltam semmit. Kontroller kiosztásokat is jól lehet állítani. -
betyarr
veterán
válasz
betyarr #4430 üzenetére
hát,ott is megjelenik ez a hiba viszont megoldást nem írnak rá.
barcaforca és fant0mi: szoktátok használni a telót navigálásra?még ezt is ki kellene próbálni,hogy ott is okoz-e vajon problémát ez a gyenge gps jel.ma hazafelé én is kipróbálom,ha nem felejtem el.bár nem túl sokat megyek (4km).
-
barcaforca
tag
válasz
betyarr #4426 üzenetére
Nekem is van ez. Én is szívesen kikapcsolnám,már érdeklődtem itt a fórumon is,de nem lett rá megoldás(egyelőre).
A másik ami zavar,az a teljes képernyő üzenet videó kinagyításánál. Mondjuk egy foci videó 10 másodperc,de a felirat a képernyőn ott van vagy 3 másodpercig. Minek? Pont n látom a cselt, beadást. Mondjuk ez androidhoz köthető,nem a telefonhoz.
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #4388 üzenetére
Biztonságosabb mivel amit a telefon megjelenít QR kódot az minden megjelenítéssel változik. Azaz ha az egyik kódot lefotózod majd bezárod a kódot, már nem tudsz a fotózott kóddal fizetni.
pl Kínában teljesen kimaradt a kártyás fizetés. Készpénzről rögtön a QR kódot mobil fizetésre álltak át.
Amúgy a Simple is tud QR kódos fizetést. Gyakorlatilag majdnem ugyan az! Jövőre kezdik bevezetni itthon is. Kártyacégektől független ez a megoldás.
Amúgy itt van 2 videó ahol bemutatják hogyan is működik:
[link] és [link]_______
HyperCam appal kipróbáltam a 4K60-at. HEVC kódolással gimballal.
[link]
Nem sokat használtam még a gimbalt így még meg kell tanulnom hogyan stabilizál a legjobban. Illetve még bugos a fw is. -
tomp
félisten
válasz
betyarr #4386 üzenetére
Kártyamentes fizetési megoldás! Nem kell hozzá a fizikai kártyát digitalizálni(GPay, Simple, stb) hanem a kasszánál a telefonon megjelenő egyedileg generélt QR kódot olvassák be és már fizetve is van. Vagy a kasszánál kihelyezett QR kódot kell neked beolvasnod és jóváhagynod a fizetést.
Ferihegyen már elérhető az AliPay. Kínában nem nagyon ismerik a bankkártyát! Aki kínában kártyázik az turista. -
tomp
félisten
válasz
betyarr #3804 üzenetére
Ha bugmentes 10-et szeretnél akkor a stabil 10.0.1-et rakd fel. Semmi bug nincs. Max 1-2 app nem teljesen érti milyen rendszeren van de ez nem OOS hiba.
Utána jártam a kiadásoknak és az OB3 azért bugos még mert az alapja OB1!!
OxygenOS 10.0.1 teljesen rendben van. Ajánlott! -
allein
addikt
válasz
betyarr #3049 üzenetére
Egy év garancia van rá. Készülék, nebula kék, 256GB/12GB. Gyönyörű ez a szín egyébként.
XS Max vs OnePlus, videó1, videó2. Héten fogok készíteni pár fotót, videót és majd megmutatom.
Videók sötétben készültek, az egyiken van hang, másik videón nincs hang.
Az biztos, hogy az XS Maxot nem veri meg kamera minőségben. Ujjlenyomatolvasó hihetlenül gyors, nagyon jól működik. Egész rendszer gyors, nagyon pöpec.
Egyelőre viszont nem győzött meg
Adok még egy kis időt magamnak.
Airpods sokkal szebben szól a OnePlus-on, bexarás.
-
betyarr
veterán
válasz
betyarr #1928 üzenetére
fasza.a héten megint előjött ez a hiba.egymást követő két nap.érdekes,hogy mindig akkor történik,amikor a zsebemben van a teló.igaz himbálózik benne (rövidnadrág oldalzsebe egy kicsit bő neki),de azért nem annyira vészes,hogy bármi kár érhetné,főleg,hogy még tokban is van.melege nincsen.mi a frász lehet ez?
-
Jakesz
addikt
válasz
betyarr #2689 üzenetére
Szerintem ezeket csak a 8-ban fogják megvalósítani, mert a főverziókra hagyják általában a nagy fejlesztéseket. A 7 Pro már így is nagyot durrant a 6T-hez képest. Most inkább a sima 7T-re kell rágyúrni, mivel a 7 nem volt nagy eresztés. A 7T Pro, ha kapni fog 4300-4500 mah akkut, meg egy kis fejlesztést a kameraszoftveren, és nem lesz áremelkedés a 7 Prohoz képest, akkor nem fogok panaszkodni.
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #2315 üzenetére
Én ha jó LTE lefedettségi területen vagyok LTE Only módban használnám. Már csak azért is, hogy ne keressen a telefon 3G cellát. Mert minek ha van VoLTE.
Telenornál azért nem engedélyezett LTE Only módban a VoLTE, mivel VoLTE-n nem hívható az ügyfélszolgálat. Ilyenkor a telefon levált 3G-re.
Telekom, Vodafone és Digi esetében engedélyezett mivel ott minden telefonszám hívható VoLTE-n. -
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #2196 üzenetére
Ha nem vagy repülőben és eltűnik a VoWiFi ikon akkor visszavált VoLTE-re, ezt jelzi is a telefon. Akkor 4G-n megy az sms de nem a "hagyományos" módon(NAS CS Fallback interfészen a bázisállomás és a telefon között) hanem ugyan úgy IP-n megy mivel a telefon IP SMS képes és a hálózat is.
Wifin az IP SMS is ugyan úgy fizetős mint a VoWiFi hívás. Csak nem a Digi hálózatán megy el a Core-ig hanem egy idegen internet szolgáltatón keresztül. -
tomp
félisten
válasz
betyarr #2184 üzenetére
Én ezt tudom elképzelni. A magyar cég felkereste hivatalos kapcsolaton keresztül a Digi Kft. miszerint szeretnék tesztelni a VoLTE/VoWiFi szolgáltatást, hogy hibamentesen működjön. Ehhez pedig szeretnének kérni egy SIM kártyát.
Na de! Zargasd, hogy Telenor+Digi VoLTE/VoWiFi-t kérünk MOST! -
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #2120 üzenetére
Saját routered van vagy adta a Digi?
Nem gondolnám, hogy a Digi korlátozná a saját hálózatán a saját rendszerének az elérését. Inkább eszköz probléma lehet. Routeren belüli prioritás/erőforrás nem megfelelő kezelése.
pl nálam csak akkor dobja a VoWiFi-t a upc csoda modeme ha erőforrás igényes munkát végez. pl otthoni hálózaton filmet nézek vagy online zenét streamelek a Chromecast Audiora. -
tomp
félisten
válasz
betyarr #2083 üzenetére
Biztos lett valami javítva ha most már nem jelentkezik a dolog.
Ha a Telekom/Vodafone összejött nekik a VoLTE vonalon akkor a Telenor/Digi sem nehéz.
Ha nem tudják eldönteni, hogy melyik profilhoz társítsák a magyar kártyákat akkor én szívesen megmondom nekik. ROW profil azt' csá.
A ROW a VoLTE/VoWiFi profilok között az agyaúristen. -
tomp
félisten
válasz
betyarr #2002 üzenetére
Nem kell parázni. Nagyobb a füstje mint a lángja...
Ez akkor lehet csak gond szerintem ha fizikailag megszerzik a telefont. Azaz ha szimplán egy app akarná ezt elérni, nem tudja.
Ez a megoldás akár még az xda-s dolgokra is lehetett volna használni. Azaz aki csak szimpla rootot szeretne annak ne keljen BL-t nyitni...
Amúgy szinte az összes gyártó blokkolja a Qualcomm teszt módot. Azaz ha az ember a PDC-t szeretné használni, csak root után megy.
Pixelen is csak root után lehet bekapcsolni adb-n a modem diag módot amivel megy a PDC. -
LógaGéza
veterán
válasz
betyarr #1948 üzenetére
Végülis egy nem teljesen hivatalos megoldással (kvázi hackeléssel) aktiváltok egy nem biztos hogy pont erre való profilt.
Elképzelhető, de nem állnék addig féllábon, ameddig bebizonyítódik.Szerk.: Megpróbáltam kibogarászni a képet, sajnos a modemnek zárt a forráskódja, így pontosan nem tudok beleolvasni, hogy az adott sorok mit jelenthetnek. Az RFLM egy RF modul power limiter lehet, annak az ellenőrzése során kaphatott rossz értéket?
De ez tényleg csak erős találgatás, ehhez kéne látni alapból a képet teljesen olvasható módon, és a modem forrását is. -
HateEternal
tag
válasz
betyarr #1880 üzenetére
Nem, nincs pixelhiba, se semmi, nem látszódik a képen, ez fizikális "lyuknak" tűnik. Mintha az alsó panelen lenne. De képen sehogy nem tudom előidézni, hogy látszódjon mert tényleg pici így meg nehezen tudnám visszaküldeni.
Pixo
Hát nem tudom. Nálad akkor lehet, vagy lehet neked is hasonló csak máshol. -
tomp
félisten
válasz
betyarr #1870 üzenetére
Na akkor hátha te magad felgyorsítod a VoLTE profil támogatást.
Valamilyen szinten tisztában lehetnek a Digivel. SIM kártyát berakva van automatikusan apn vagy magadnak kell beírni? Ha van akkor az már eleve benne van a rendszerben amit a Digitől kaptak meg. Sőt magát a szolgáltatói nevet is a rendszer tartalmazza. A nélkül csak annyit írna ki, hogy "216-03". Igaz van arra mód, hogy a SIM kártyán lévő operátor név adatbázist frissítsék de inkább telefon op rendszer szintjén szokták letudni.
OnePlus fb csoportba is írd be. Lesz meglepetés ott! -
tomp
félisten
válasz
betyarr #1868 üzenetére
Budapesten OnePlus iroda? Hol merre azt nem mondta el?
Reméljük akkor hamarosan sikerül megkapniuk a szolgáltatói profilokat.
Lehet a OnePlus 8-at már akár a közeli MM-ból is meg tudjuk venni?
Na végül is te is mutattál neki új dolgot. Hogyan kell a telefonon nem hivatalosan bekapcsolni a VoLTE/VoWiFi szolgáltatást. Láthatta, hogy nekünk ezeken végig kell mennünk a szolgáltatásért. Ezért is fontos, hogy benne legyen hivatalosan is. -
kelna91
senior tag
válasz
betyarr #1827 üzenetére
1. Hát ez tényleg nem hangzik olyan jól. Honnan érdemes rendelni a OP7 Prot? Csak magyar forgalmazó jöhet szóba sajnos számla miatt.
2. Valahol Pesten meg lehet nézegetni vásárlás előtt?
3. Mi ez a fólia, amiről beszélgettek? Kell ez? Nekem soha egyik telómon sem volt még fólia, és tokot is csak az idő 1-2%-ában használtam, szóval nem vagyok meggyőzve, hogy szükség van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Villanyszerelés
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest