- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
nincs valakinek fölösbe egy jack adapter?
-
*Mukeey*
addikt
Használtam most 2 napot a baratnőm p2xl-jét, és rájöttem, hogy az aod nagyon jó dolog és hiányzik a 6t-n. Nincs valami megoldás?
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
G_krisz
tag
válasz MarciKING24 #2195 üzenetére
Sikerült?
OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
*Mukeey*
addikt
válasz MarciKING24 #2194 üzenetére
Fixen meg fogja oldani a problémádat a FR!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
dl650
tag
válasz MarciKING24 #2195 üzenetére
Nálam volt hogy 40 %-ot merült! Most 3-at!
-
MarciKING24
tag
-
dl650
tag
válasz MarciKING24 #2191 üzenetére
Neked is csak azt tudom javasolni, hogy egy kicsit olvass vissza. Én is így jártam mint te. Próbáltam minden félét, de nekem csak az FR oldotta meg a merülési problémát. Most ismét tökéletes a teló. Egy töltéssel 2-3 napot simán bír. Remélem nálad más lesz a helyzet és nem kell factoryt nyomni .
-
G_krisz
tag
válasz MarciKING24 #2191 üzenetére
A legfrissebb update van rajta? Annyit én is telefonálok naponta röhögve. Bírnia kellene. Akkumulátor optimalizálás aktív? Vagy ez a kímélő mód?
Próbáltad már kikapcsolva tölteni a telót? Egy próbát megérne!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
MarciKING24
tag
Sziasztok! Eddig minden oké volt a telefonommal (2018.11. havi 8/126), erre az akksi most elkezdett rakoncátlankodni. Viszonylag sokat telefonálok naponta: 60-90percet , viszont alig csinálok mást, kis fb, viber, msngr.... játék évek óta nem volt telefonon. Na a lényeg, eddig 100on elmentem reggel melóba, estére maradt 40 körül.
1 hete viszont konkrétan ömlik az akksi lefelé! Ma 90 körül indultam melóba, konkrétan 4%-on értem haza, tehát DURVÁN merül.
Vajon mi okozhatja? Előre közlöm, hogy az elmúlt 1 hétben SEMMI, de semmi nem történt a telóval, semmilyen + appot nem tettem fel, tehát tényleg abszolút hozzá nem értem és csak úgy használtam mint eddig.
Valaki vmi megoldást a factory reseten kívül?Straight outta Compton
-
logaritmus
tag
Köszi mindenkinek a választ. Akkor ezek szerint ez új feature mindenhol
-
*Mukeey*
addikt
válasz logaritmus #2182 üzenetére
Nálam is előfordul többször hetente. Ez Pie bug sztem, Nokia7plus is csinálja.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
G_krisz
tag
Ilyen nekem is volt. Dettó azonos hiba. Hiába koppintok nyomkodom ki-be kapcsolom a on/off gombbal... Semmi.
Aztán gondol egyet és mintha mi sem történt volna. De ez maximum pár másodperc az egész.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
laskr99
addikt
Ez nekem is van. Ha a hangerő kapcsolót le fel tologatom a teló rezeg is mellé, de az álltást nem mutatja kikapcsolt kijelzővel, de utána a megfelelő állásban van.
-
logaritmus
tag
Sziasztok!
Másnál nem szokott az előfordulni, hogy bizonyos időközönként - teszem azt heti kétszer - hiába akarom feléleszteni a kijelzőt, nem reagál rá vagy 5-6 secig, akár ha megnyomom az oldalán a gombot vagy koppintással? Már amióta megvan a telefon tapasztalom, szóval se nem frissítés hozta ezt be sem lehet probléma, hogy ne lett volna már gyári beállítás visszaállítás. Együtt lehet ezzel élni csak furcsa számomra és hátha valaki talált erre már megoldást.
-
G_krisz
tag
Szevasztok! Jártatok már úgy, h a napi kijelző idő 2h 10p körül volt 100% ról! Aztán egy újraindítás és pár program törlése és teljes feltöltés után ismét minimum 5h 30p kijelző időt kapok... Why?
Vmi beragadt? Vagy csak durva volt a napi használatom?OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz ghiottone #2172 üzenetére
Ezek elég ritka hibák, nálam a fél év alatt semmi ilyesmi nem volt. Egyszererült gyorsan, egy új verzió flashelése után, de egy fr megoldotta. Azóta hibátlanul használom.
De persze, tudom milyen ez, mikor elsőre nem klappol és mennie kell egy telónak🤗iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
ghiottone
nagyúr
válasz *Mukeey* #2170 üzenetére
Sajna tényleg gyors volt. Átsiklottam az usb sebességén. Elég sokszor másolok telefonról letöltött cuccokat pendrivera és csiga lassú volt a korábbi 3.1-es type-c sebessége után. + tegnap csinált egy érdekes merülést napközben és 4g alatti forrósodást, amit az első napokban nem. Ismerős szerint a 2 kártya egyszerre 4g módban és az egyiken adat aktív is lehetett a ludas, de én nem kísérletezgetek, megvárom az őszi felhozatalt Google-nél, Motorolánál.
-=Vacsek=- Oneplustól mindent, hardverapron kint vannak a hirdetéseimnél.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #2168 üzenetére
Gyárit, de a tartozékok már hardveraprón mert a telefont küldöm vissza.
-
-
Migee
tag
Szép estét. Speedtest-el mérem a wifi sebességet, és csak 40Mbit, amit mutat, letöltésre, feltöltésre valamelyest többet. 250/100Mbit a netem.
Mi lehet a problem? -
G_krisz
tag
válasz ßrainiac #2158 üzenetére
Néztem én is. Nos a legtöbb ugyanolyan áron van sajnos. Op7 pro-hoz rendeltem Ali-ról, gyári, a feléért... De végül Op6t lett. Biztos, h megéri az árát, mert akinek eladtam is írta, h brutál jó a minősége. De úgy néz ki egy fórum tag meghallotta imáimat!
-
*Mukeey*
addikt
válasz rodman73 #2154 üzenetére
Hát én olyan 120-130 környékére saccolom.
A sima 7 549€ ~ 175ezer. Viszont az csak 6gb ram-os. A 8g-s viszont már 256gb tárhelyes 599€ért ~ 190ezer, nehéz összehasonlítani.
Szerintem 120ért azonnal eladod, de várhatsz 130-135re is, ha nem sürgős.Én anno akcióban 469€-ért vettem a saját 8/128ast, az kerek 150K.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Januárban vettem egy fekete 8/128 gb-os masinát és most gondolkodom hogy eladnám. Van hozzá két gyári tok pluszban és egy üvegfólia is azt hiszem. Mennyit ér szerintetek? És a garanciát hogy tudom megnézni hogy meddig érvényes?
Előre is köszi!
-
ghiottone
nagyúr
Szerintem nem sok. Egyszer volt nálam egy Mi 8 amin hasonló mágneses tok volt, de ha az leesik szétpattanhat és kieshet belőle a telefon, így a védelem az kb. jelképes. A másik meg nagyon vékony - arra jó kb., hogy a hátlap ne legyen karcos. Én a gyári bumpereket és a dobozban lévő sötétített tpu-s tokot a minimumnak tartom amellett meg egy Spigen, vagy egy erősebb védelmet nyújtó Tudia Merge, amit tuti be fogok szerezni. Korábban főleg ezeket használtam és ugyan jó a gyári bumper, de a hátlapot annyira nem védi szerintem.
-
ßrainiac
addikt
válasz moordavid #2145 üzenetére
En tettem egy kiterot egy hasznalt Note 9-cel, de a samu nem az en vilagom, most uton van egy OP7, de banggoodrol, eleg kedvezmenyes aron (ami 195 a hivatalos oldalon az ott 145 volt biztositott csomaggal es vammentes szallitassal), egyebkent egyik uj modellt nem vennem meg annyiert amennyibe kerulnek (ezert is tettem egy probat a samuval).
Ha a penz nem szamit, sztem a 7 pro lenne a megfelelo utod 6T utan.
-
hardline
senior tag
válasz *Mukeey* #2146 üzenetére
Hasonló véleményen vagyok. De a 7T-re még biztos nem váltok majd, legyen akár milyen újítás is benne.
Az OP átáll évi 4 modellre a 2 helyett? Én a 2-t is sokalltam, de ez a sima meg pro páros ha kijön T-be is, az már tényleg fejvakarós kérdőjeles. A sima 7 helyett inkább nem vezettem volna ki a 6T-t, hanem meghagytam volna a pro mellett a palettán. -
ghiottone
nagyúr
válasz *Mukeey* #2142 üzenetére
Nem igazán tudok belekötni. 2 apróság van, ami fura számomra - a gyári kamerát nem értem miért kapcsolja le a vakut újabb elindításkor - bár ott lehet a bekapcsolt hdr miatt. + jó lenne, ha a lezárt képernyőnél a bekapcs gomb kétszeri megnyomására a gyári kamerán kívül más kamera app is indítható lenne.
-
G_krisz
tag
Ezek bumperes tokok?
-
ghiottone
nagyúr
Megjött a telóm - elsőre tetszik. fa tokot: [kép] rögtön rápattintottam.
-
mókuska
tag
Azt kérdezted mire váltanánk. Nem azt, hogy mire érdemes?
Amúgy tényleg nem sok különbség van. De én más telefont egyelőre nem vennék. Samsungot nem szeretem. A Nexus-t amit idáig használtam a Pixel-ekkel számomra elkaszálták. A Pixel 2 xl még tetszett volna, de a 3 botrány lett. Így én maradok egyelőre az Op vonalon -
dime27
őstag
Ki mire váltana erről a telóról ha most kelleni neki hirtelen?!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
*Mukeey*
addikt
Még mindig jó ám az üzemidő szerintem, más mobilokkal összehasonlítva. Ha az árkategóriáját nézzük, hogy használtban pl mik vannak ennyiért, akkor mindenképp jó a helyzet. Egy s9 vagy pixel2xl lényegesen gyengébb. S9 konkrétan 4óra sot-ot tud.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Bly
tag
Nalam is az előző telepítékor ugyan ez ment végbe ... 2-3 óra képernyő idő jött csak össze ... Csináltam egy Factory resetet ... Most a tegnapi biztonsági frissítésnek viszont csak egy gyorsitótár törlést csináltam ... Ha okosan használja az ember, akkor kihozható belőle a 10 óra SOT is ... Nem amitás, én is kihoztam 100%-2% között folyamatos használattal. Ha átlagosan használom akkor 3 naponta töltöm ... És 6 illetve 8 óra képernyő idő jön össze. Nekem ez a samsunghoz képest álom.
tehát a 2 óra az akkukapacitas 1/5-öde ... Könnyű kiszámolni ... Ilyen használat mellett kijön a matek.[ Szerkesztve ]
-
dl650
tag
válasz G_krisz #2126 üzenetére
Az utolsó töltés óta kb 60 órája megy. Most van 20%-on. Sot 5 óra 45 perc. Éjjel kb 2-3 %-ot merül 7-8 óra alatt. Facebook nincs. Kb 60 fotót is csináltam. Nappal mobilnet, estétől reggelig wifi. Játék :0. Böngészés, Viber, kevés telefonálás. Most újra meg vagyok vele elégedve. Nem tudom, hogy mi volt beragadva, de nagyon merült.
-
*Mukeey*
addikt
Egyébként szerintetek mennyire van szükség cache wipera? Nem nagyon szoktam egyik telómon se, inkább fr, ha valami nem tetszik...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Help!!!!!
Nem reagál semmire a telom, megprobáltam a wipe cache-hez belépni, azota full fekete a kijelzö. Mit lehet tenni ilyenkor?iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
hajbel
addikt
Ez szerintem eddig messze a legjobb notification led helyettesítő app és root sem kell hozzá.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
mókuska
tag
Esetleg ezt próbáljátok meg High Brigthness
-
G_krisz
tag
-
G_krisz
tag
Szevasztok! Kb. 1 hete vagyok elégedett 6T tulajdonos és egy 7 Pro-t engedtem el miatta . Minden szuper kivéve a napfényben tapasztalható fényerő hiány. Nektek is hasonló a "meglátás"?
Dobok egy SOT időt. Nagyon korrekt sztem.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
Bly
tag
válasz *Mukeey* #2107 üzenetére
Nekem a 6 óra SOT tökéletesen megfelel ... De az én használhatom mellett valamikor összejön a 8 vagy akár a 10 óra is ... Kép is van lentebb ... Fr-t én azért csináltam mert nem hogy 6 ... De még 3 óra képernyő használaton se volt meg ... Most ha használom 3-4 napig , akkor olyan 5 és 6 óra között van a SOT ... Ha 2 nap alatt lemeritem akkor 8 órám van ... Ha aznap kinyomom a belét is akkor össze tudom hozni a 10 órát ... Ha okosan használom ... Mégpedig elküldöm repcsi mórba vagy estére kikapcsolom akkor további 3%-ot nyerek. És az 3 nap alatt 10%! Az egy óra használat pluszban.
Most ment fel a friss júniusi patch ... Nyomtam neki egy gyorsitótár törlést is kapásból. Holnap napközben feltöltöm és lepóbálom ismét a SOT-ot de úgy nézem hogy nem változott. Negyed órája nyomkodom azóta a telefont ... 62%-al kapcsoltam be ... Most is annyit mutat ... 64-el álltam neki a frissítésnek ... Elmolyolt letöltött telepített újraindított pepecselt újraindítottam... wipe ... Aztán bekapcs ... Kivi vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
válasz joekajoeka #2104 üzenetére
Novemberben vettem, szóval 8 hónapja.
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
Nekem is sokkal rosszabb lett a SOT mint az elején volt.
Volt, hogy 10 órát is elértem, de a 8 alap volt... Most 2 teljes FR után ugyan olyan silány mint előtte...
Alig van rajta app pedig. Nagyon szomorú, imádtam, hogy ennyire bírja az akku, de nálam nem oldotta meg a FR... Szépen lassan egyre-egyre kesevebbet bír. 2 nap, az-az 48 óra 8 óra SoT körül simán megvolt. Most jó ha 6-ot elérek."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Bly
tag
válasz *Mukeey* #2098 üzenetére
Nekem is feldobta ... Kell az FR utánna? vagy a wipe? meg őszintén, valahogy tetszik ez a 10 óra SOT ami most van FR után ... könnyen számolok merülést 5% fél óra képernyő idő kb ... tehát nem lenne gond ha maradna így az akku használata frissítés után addig nem merek rányomni xD
-
-=Vacsek=-
senior tag
honnan tudnék gyári kijelző fóliát szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Kutya topik
- Politika
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest