- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
G_krisz
tag
válasz hardline #3544 üzenetére
Nekem anno (4hónaposan vettem) tudott erős használat mellett 6 órát, de egy full átlagos nap ( nagyon sokat nyomkodom és telefonálok ) 7-8 óra SOT volt nekem. Ma már ez 73%-os akku mellett 3-4 óra. De inkább 3. És sokszor előfordul, hogy ez a 3 már csak 2-2 és fél. Még jó, hogy sokat utazom és állandóan tölthetem a telefont.
De, ha marad akkor nekem is akku csere azonnal 2-3 hónapon belül.
Remélem tudtam segíteni.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
-
G_krisz
tag
válasz Dolphine #3502 üzenetére
Szuper! Örülök neki ! Viszont ha megölnek se jöttem volna rá, hogy ott keressem
Pedig kerestem nem is keveset neked
Még így sok eltelt egy jó pár perc mire rájöttem, hogy hol kell keresni[ Szerkesztve ]
OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz Aljasvip #3492 üzenetére
https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-diagnostic/
Ezzel a progival. A may 4.-ei verzió van fent nekem.
8-9 euró körül van a csere, plusz a munkadíj és a szállítási díj. Én is fogom küldeni, csak előtte beruházok egy 8 Pro-ra. Nekem munkaeszköz a teló és kevés a 128gb tárhely.
Ezt rendbe rakatom és marad a családban. Mivel még mindig igen fürge és gyors a teló. A fotós képességei is teljesen elég egy gcam appal!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz Aljasvip #3490 üzenetére
Nekem 75%-os az akkumulátor állapota. Szóval nem jó. Sokszor 3-4 órás képernyő idő jön össze. De ha vigyázok akkor 5-6. Még rossz akksival is. Viszont ez a ritkább.
Nálam minden megy, ha kell ha nem.
Vannak továbbra is bugok a 11-ben, de nem lett olyan rossz. Sztem.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
8 pro lenne a választásom, ha 200e lenne a keret. Most újonnan 750 euro körül van.. fülessel együtt. De csakis a 256gb verzió. Munka miatt és amúgy is kell a tárhely. Egyszerűen kevés a 128. Sose gondoltam volna.
-
G_krisz
tag
válasz Dolphine #3462 üzenetére
Ez egy jó ötlet! Inkább várj, mert tényleg kellett ez az update, de pl. az automata fényerő éjszaka még mindig kuka, de nem a fényerő a gond, hanem láthatóan villódzik a kép egy sötét és egy kevésbé sötét árnyalat között! de nem vészes annyira, de én látom (vagy már megszoktam)
Viszont az ujjlenyomat olvasó határozottan fejlődött a 9es óta. Ez tuti. Nekem állandóan probléma volt vele, hiába vittem fel egy ujjlenyomatot többször is... De itt semmi gond. Teszi a dolgát ahogy kell nekiOnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz Dolphine #3458 üzenetére
Igen már a 11. Jó, de meg mindig jobban optimalizált a 10es véleményem szerint . Persze ez is szép, klassz meg minden. De okozott néha kellemetlenséget, de mára már okés. Durván egy hónap után. Nem OTA-n jött, hanem oxygen updater-rel. Early bird voltam, de nem volt vészes.
-
G_krisz
tag
Követem! Nekem is aktuális lenne. 75%-os az akksi. Nem bír csak max, ha nem használom sokat 4h30p SOT-ot. De ha használom rendesen akkor ez inkább már csak max 3h50p .
Jah és jött új Update. Meglátjuk milyen lesz egy kis bug fix.
[ Szerkesztve ]
-
G_krisz
tag
Ezt nem tapasztaltam! Inkább erősebben hagyja a fényerőt, mint sötéten.
Mondjuk most napsütésben például nem húzta fel azonnal a fényerőt... Tuti még tanulja a szofter a user szokásokat. De kipróbálom ezt is és ha gáz írok!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Szóval itt vagyok!
Ami szokatlan:
A nagyobb betűk a legkisebb módban is. Az animációk, a hangok, a színek (persze ezt tudod állítani), új design szinte mindenben. Itt a Chrome is más. Furi, de nem rossz. Gboard billentyűzet magasabb lett mind1. Ezt is szokni kell. Gyorsabb boot
Ami pozitív:
Annak ellenére hogy magasabb lett a Gboard billentyűzet reszponzívabb lett. tényleg mintha smooth-abb lenne az egész. Pedig semmilyen factory vagy bármilyen resetet csináltam volna . Tetszik a horizont light értesítési LED, de csak egy pillanatra tűnik fel pedig állat!
Nagyon klassz az always on display, bár nem használom a szar akksim miatt (76%). Nem merül jobban amúgy! Sőt lehet kicsit jobban bánik az akksival. Jobb lett az ujjlenyomat olvasó animációja, viszont a McLaren-t nem übereli. És gyorsabban old fel
Jobb lett a tárcsázó app, van shelf, másabb a számológép stb. Stb. Összességében a rossz dolgok ellenére is nem bántam meg a váltást. Mert van fekete leves ami inkább bug
Ami rossz:
Nem tudtam (még) aktiválni a VoLTE-t. Ezzel kapcsolatban még kérem Tomp segítségét. Mintha lassabban tölti be wifin a weblapokat. De ellenben az egész töltődik egyszerre.
Furán villog szemkímélő módban éjszaka amikor tök sötét minden akkor villog a billentyűzet feketéje és talán az oldalak feketéje is. Inkább árnyalat váltás mint villogás amikor leütöd a billentyűket.
A Gmail-el még nem vagyunk barátok. Van amikor megkapom az értesítést van amikor nem. Most igen. De tegnap nem csak ha beléptem és frissítettem... várok egy frissítést.
Hát röviden ennyi kb. Ha lesz még vmi írok![ Szerkesztve ]
-
G_krisz
tag
Tegnap este óta hajtom a 11est. 3-4 nap és összegzem a tapasztalataimat. Vannak jók és szokatlanok és esetleges hibák is
-
G_krisz
tag
válasz moordavid #3429 üzenetére
Tapasztalatok az új 11essel kapcsolatban? Azt látom, h írtad, h neked ez a B készülék, de akkuidő, h alakul? Nagyobb rendszerhiba vagy akadások, bug-ok vannak e!?
De ha más is feltolta az Android 11et akkor a ne tartsa magában írjon már egy pár sort róla! Köszönöm
-
G_krisz
tag
válasz csipuka #3428 üzenetére
Ugyanezt akartam kérdezni én is !
Várjuk a tapasztalatokat! Mondjuk nekem a Sot nem lesz hosszabb, kemény 76% akkumulátorral .
De ha sűrűn van használva akkor napi 2 töltés... hát ez ilyen.
(Minden be van kapcsolva, napi szinten navi, zoom, Messenger meetingek, youtube, játék, NFC fizetés stb.)OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Én is frissítettem, de nincs gond. Viszont, néha belassul a rendszer! újraindítás segít. Lehet törölni kellene egy sor alkalmazást amit nem használok...
-
G_krisz
tag
Én is maradok még a 6T-vel. De ha kiadja a matek, akkor váltok felfelé, mindegy melyik, csak előrelépés lesz sztem, bár a 256gb nem adom alább.
-
G_krisz
tag
válasz *Mukeey* #3349 üzenetére
Így van. Mindig csak egy picivel jobbak az előzőnél... Egyetértek!
Hardline:
Igen, teljesen egyetértek! Ha ezt anno tudom 256gb-at választok. És a széleslátó... Nah ha az lenne benne akkor no problem...
Sztem Mukeey is ezért is válthatott. A 7 pro kiküszöbölte a 6T apróbb hiányosságait.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Nekem is mióta megvan a 6T közel 2 éve teljesen kiszolgál engem is. Gyors, ami fontos, kamerában is azért ott van a szeren, persze ehhez kell egy jó GCam app, plusz ha nem elég van egy Milc fényképezőgép is a táskámban...
Egyedül a háttértár ami 128gb kevés, de ez a munkám miatt van, plusz az akksi. Sokszor bírja 6-7 órát is egy nap, de ha játszom... Eddig sose játszottam telón... Nah akkor ennek a fele az üzemidő.
Ez új frissítés is rendben van. Az új 11 Android nem sok érdemi változást hozhat nekünk.
OnePlus 9 Pro az korrekt darab(a kezdeti szoftveres Bugok ellenére is, de ez később úgyis javítva lesz). Váltanék, persze, de egyenlőre az ár nem ok. 8 Pro lehet erre a megfelelő ár/érték arány.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Vkinek van vmi tapasztalata a Oneplus Buds-al? Nézegetem, mert elég viseltes a Bullets Wireless-em. Kiesik nem esik ki a fülből stb. Tudtok segíteni?
Csipuka: köszi az infót!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Srácok! Az normális, hogy hívás közben eltűnik a VoLTE logója? És rögtön h+ ra kapcsol a net...
Szóval nem kell diploma hozzá, hogy ez így szerintem vmi nem oké.
Vki tud vmilyen megoldást erre?
Persze a hívás során mutatja a kijelző a hívásidő mellett a HD logót...
Már nem értem mivan.
Köszi előre is a hozzászólást!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Megcsináltam a mentést. Aztán egy korábbról jelenlévő szoftveres hibáért legyalultam a rendszert vissza gyàrira. Milyen érdekes, h belakàs után ismét olyan, mint mikor megvettem a telót! Erre a kifejezés a ku...gyors Hibátlan még mindig. Már csak a gcam és volte beállítások hiányoznak.
Ezt mindenkinek ajánlom aki nem elégedett a telefonjàval!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Szevasztok!
Sms-eket, hogyan tudok menteni? Lehet láma a kérdés, de vissza akarom állítani alaphelyzetbe a telót és újra belakni. Jobb lesz ez így neki is és nekem is.
Plusz gyakorlom a 11es verzió előtti rendszertakarítást
Köszönöm előre is!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Sztem is csúszik a 11 jövő tavaszra. Ezt akár borítékolhatjuk is.
-
G_krisz
tag
válasz hardline #3199 üzenetére
A chrome eddig nem fagyott.
Nah a másik Bug ami mindig üres képernyőt dobott a program kilépés után az is van, de nagyon ritkán.. öö inkább ritkábban jelentkezik. Szóval hiába wipe cache és társai... Sztem újra kell rakni az Android-ot.
Ui.: Miközben írom a választ és másoltam szöveget, egy cseppet, nagyon belassultunk....
... Update és be sem fejeztem még ennek az üzenetnek az írását és be is fagyott a Chrome, de visszaváltva az appra újra jó lett...
Összesítve: még kell dolgozni a szoftveren.
(#3200) BassboyKGy
Nekem 83%. Még garanciás. Nem tudom lenne e értelme kicseréltetni. De aki már csinált ilyet remélem segít egy válasszal!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
10.3.4 a verzió amit használok. Nem vártam meg az OTA frissítést mert eddig nem volt gond Oxygen Update-rrel.
Az előző a 10.3.3 nem csinált ilyen bugot. Sőt a Chrome is 2 hetente max 1xer fagyott.
Érdekes. Mindig olvastam hasonló szoftver problémákról itt, de sose "léptem bele" eddigOnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz hardline #3115 üzenetére
Nekem is többet fagy a Chrome a kelleténél...
További érdekesség nálam, ha bármilyen appból kilépek, pár másodperc múlva ismét visszatölti ha akartad ha nem...
Viszont ha ismét kilépek, akkor megint az ikon eltünős játékot játsza a teló... Nagyon várom az új update-et, mert ez eddig ...OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Hmmm akkor ez verzió gázos... Mert reméltem, hogy vmelyik app az! Köszönöm srácok!
-
G_krisz
tag
Update 10.3.4 hibajelenség:
Nem mindig csinálja: random programból visszalépés a főoldalra akkor pár másodpercig semmit nem jelenít meg aztán 1xerre bejön az összes ikon.
Vki tapasztalt hasonlót?
Köszönöm előre is!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz BassboyKGy #3016 üzenetére
Biztos Google services tett be. Én már raktam fel egy újabbat. Most nincs gondom.
-
G_krisz
tag
válasz BassboyKGy #3001 üzenetére
Gyári legújabbat. Bullets wireless 2-est. Nekem eddig teljesen megfelelő! Sennheiser-t is próbáltam. Az is jó nagyon, talán picit a mélyebb tónusosabb volt.
Csúszás egyiknél sem fordult elő.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
-
G_krisz
tag
Nálam semmi gond nincs. Pedig semmi fr és cache törlés nem volt előtte.
Nekem egyedül a ROW profil kitörlése okoz fejtörést, mert így nem tudok VoLTE lenni! Vki megoldás?A hívás mindenhová elér hamar, viszont az sms küldés lassabban megy. Ennyi. De ez előtte is így volt. Első perctől kezdve!
-
G_krisz
tag
Már nem tudtam szerkezteni.
Szóval megvan a hiba, nincs ROW profil a választható listában... Valaki találkozott ilyennel? Megoldás van szerintetek?OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Egy kis help, ha tudtok.
VoLTE. Eddig jó volt, minden happy, de vmit a főverzió váltáskor nem úgy kapcsolhattam(pedig elvileg mindent úgy csináltam). Lényeg, h nem megy. Hiába nyomom a PDC-n hogy active... Semmi. Rakjam fel újra a 10es androidot? Mert jó munkás ember módjára ki is töröltem a PDC-nél az eredeti beállítástOnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz akosxyz #2924 üzenetére
Érdekes! Nekem sose volt képremegés feloldásnál. Inkább az ujjlenyomat olvasóval van gond, ha valamelyik programból kilépve majd visszalépés során az istennek nem oldotta, akármennyit nyomtam rá az ujjamat, cserébe nem is zárolta le a lehetőségek számát sem
Remélem ezt is megoldják.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Nillkin fóliát használok. Minőségi. Nem csalódtam mikor ezt rendeltem. Bár a gyári is jó, ha ez is jó!
Ujjlenyomat:
Na figyelj: mind a két kezemről felvittem az ujjlenyomatokat hüvelyk mutató ujjat. De mikor nem használom sokáig az egyiket...
Nah olyan mintha nem is lenne... Wtf mondom. A sokadikra sem . Szóval nekem hektikus. De amelyik ujjamat használom rendszeresen azzal bezzeg sosincs gond, csak elvétve . Nekem ilyen.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Nektek nincs olyan a 10es verzióval, h néha nem akar egy ujjlenyomatot sem felismerni? És nem is dobja be az arcfelismerést hanem marad zárva. Majd ha megnyomom a gombot akkor dobja csak fel, h arc alapú feloldás.
Továbbá: kezdőképernyő és amikor húzod a balra található menüt(lépés számláló, jegyzet, gyakran használt appok stb) ott semmire sem reagál. Még ha lefelé akarom görgetni arra sem. Majd egy reboot teljesen megoldja a bajt és minden működik. Gyári minden a telón.
Ötlet?OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz Matrixuser #2769 üzenetére
Ebben igazad lehet (van!). De köszönöm, hogy belinkelted!
Más:
Valaki tud lehetőséget arra, hogy a McLaren animációt, hogyan lehet visszaállítani? Elég "tré" a sima verzió.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz Matrixuser #2766 üzenetére
Nekem nem kellett hozzá. Hozzáteszem, nekem sem működött a régi módon. Viszont pc-vel összekapcsoltam, PDC betölt beállít a ROW és már ment is. Igaz nem volt full recovery a 9 és 10 között.
-
G_krisz
tag
Szevasztok!
Nekem is frissült a rendszer. Nem rossz, de a 9est már jól belaktam, így még sajnálom a régit.
McLaren ujjlenyomat animációt OS 10 alatt, hogy aktiváltátok, akinek van? A szokásos módon nem megy. KösziOnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Egy kis help pls!
Aki Vodafone-s, mit kapcsolt a VoLTE-hez?
Telekomról hordoztam a számom nincs pár napja, de semmivel nem tudom életre kelteni, pedig eddig mindig ment.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
válasz akosxyz #2385 üzenetére
Itt lesz! És a menüpontban ott van a zárolás duplakoppintásra
Kérdés: Nektek, h van beállítva a memória kezelés, mert próbaként játékokat telepítettem és nem tartja bent a memóriában (újratölti a cuccokat)... Pedig 8gb elégnek kellene lennie. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
G_krisz
tag
válasz akosxyz #2300 üzenetére
Sztem akkor is felfog ! Mivel nem tudja kezelni (még) osztottan a panelt. Azaz, h csak alul kap világítást és a felső rész nem. Mert ujjlenyomat olvasáskor ugyebár a képernyő fényerejét használja az azonosításhoz. Így sajnos ezen változtatni nem tudunk.
-
G_krisz
tag
válasz Sanyi.il #2268 üzenetére
Simple-t használok én is! Próbáld meg azt esetleg!
(#2267) moordavid
Az elején még én sem tapasztaltam, de vibrál... láthatóan. Remélem nem vmi kijelző probléma alacsonyabb fényerőnél. De ezt nem hiszem.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
G_krisz
tag
Nektek az új frissítés után ugye van Dc dimming. Na mármost nekem bekapcsolva volt idáig. Látom ahogyan vibrál a kép. Mondom Wtf? Eddig nem nagyon figyeltem meg de most már egyre zavarobb hogy ezt csinálja. Másnál is?
-
G_krisz
tag
válasz MarciKING24 #2195 üzenetére
Sikerült?
-
G_krisz
tag
válasz MarciKING24 #2191 üzenetére
A legfrissebb update van rajta? Annyit én is telefonálok naponta röhögve. Bírnia kellene. Akkumulátor optimalizálás aktív? Vagy ez a kímélő mód?
Próbáltad már kikapcsolva tölteni a telót? Egy próbát megérne!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest