- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
*Mukeey*
addikt
-
k5.20
senior tag
válasz
ghiottone #1496 üzenetére
Nem vitát gerjeszteni akarok, de:
ahogyan az a képen is látszik, nem is magától pattant el...
Azon a szélső ponton, ahonnan a törési ívek indulnak, egészen biztosan kapott egy határozott impulzust...
Lehet, hogy nem emlékszik, vagy inkább nem tartotta akkor az esetet annyira vészesnek, de ilyen törés magától nem keletkezik.
Sajnos a lényegen nem változtat, akárhogyan is történt... -
*Mukeey*
addikt
válasz
ghiottone #1299 üzenetére
Gyári kamera az gyengébb, mint a p2xl. Ahogy fentebb írták, van gcam. Üzemidő sokkal jobb, töltés szenzációs.
Kijelzője nekem sokkal jobban tetszik, még a kisebb felbontás se gond. LG amoledje nekem nem tetszett, egyik fő ok volt a cserére. Az a legkisebb szög váltásra elkezdett kékülni enyémen, nagyon zavart. Meg valahogy az egész telefon jobb érzet, mint a p2xl.
Az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alatt viszont sajna tényleg 1.gen, 10/5 a találat. -
betyarr
veterán
válasz
ghiottone #1083 üzenetére
wazzzz.ezt nem hiszem el!így is az op6-hoz visz és nem az op6T-hez.pedig ott van hogy op6T-hez jár a kedvezmény.beszéltem chaten az op supporttal,de összevissza beszélt a csávó.először azt mondta hogy nincs készlet,utána meg hogy lépjek be az emailembe és ellenőrizzem.persze semmi...
-
csipuka
senior tag
válasz
ghiottone #883 üzenetére
Egyelore aktivaltam a Youtube-ot, es meglepoen jol elvan ugy tunik a Vanced-al, pedig regen ugy emlexem csak az egyik lehetett aktiv. Szoval amikor cast-olni akarok akkor majd hasznalom a gyarit, amugy a Vanced-et. Olvastam anno a hackrol, lehet telleg van koze hozza.
Megneztem, hogy 01.02-en kezdtek panaszkodni ra, es mily veletlen a PewDiePie hack-et is aznap reportaltak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest