- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Ki mire váltana erről a telóról ha most kelleni neki hirtelen?!
-
dime27
őstag
válasz
*Mukeey* #1959 üzenetére
Nekem 14h használat mellett két simmel folyamatos 4g-vel auto fényerőn reggelre 5h 30 min.jött ki úgy hogy még volt az akkuban 21-23%-ék ráadásul olyan melóhelyen dolgozom aminek óriási fémteteje van tehát tutti h keresgéli feszt a teló az adótornyokat amíg melóhelyen vagyok vagyis baromira rossz a lefedettsége.Sztem.ez nem.rossz teljesítmény tőle...jah ezt már a legújabb frissítéssel tudja!
-
dime27
őstag
6t-ről ki mire váltana ha legalább ilyen vagy ettől jobb kijelzőidő lenne a fontos valamint a kamera legalább ezt tudná mint a 6t kamerái?!
-
dime27
őstag
válasz
Lipigab #1831 üzenetére
Szia!
Vmi beragadt sztem vmelyik alkalmazás!Csinálj egy wipe cache-t az megoldja majd!
Ill tárcsázóba üsd be hogy *#*#4636#*#* utána telefon adatai és ott a preferált hálózattípus beállítása: LTE/WCDMA legyen nálam ez vállt be akku szempontjából a legjobban!
Jah amugy a legfrisebb rom van rajta neked?!Tehát a 9.0.13?!Nálam auto fényerőn 31 órája lett lehuzva töltőről azóta kibirt egy 14 órás használatot állandó 4g ill BT kapcsolattal két simkarival aztán tegnap este 20h-kor tettem repülőre ma reggel bekapcsoltam és akkor volt 62%-on az akku azóta wifin használom most vagyok 3h 30 perc kijelzőidőnél és még van az akkuban 49%-ék!Ma reggel csak BT fülessel hallgatok róla NAS-ról wifin keresztül FLAC zenéket.Szóval sztem elég keményen hajtottam most az elmúl egy napban és így bírja...egy ekkora collméretű ill ilyen erős hardverű telónál sztem ez kimondottan jo érték 3700-es akkuval!
-
dime27
őstag
válasz
-=Vacsek=- #1644 üzenetére
Factory reset volt már?!
-
dime27
őstag
Nagy P20 Pro-s ill Ájfonos munkatársaim sírva panaszkodtak ma délután hogy nem működik nekik a facebook+messenger+Instagram trió 😂
Nos nálam a 6t-n meg minden ment ugyanúgy ahogy szokott és büszkén mutogattam nekik hogy gyerekek ez telefon! -
dime27
őstag
-
dime27
őstag
No de minden nap beragad?!
Ez nem egyszeri.jelenség volt...rendre ez a három legnagyobb fogyasztóm de ezeket is használom a legtöbbet ez igaz! Csak azt nem.értem h százalékosan ilyen 15%-ra jön ki az akkustatisztika szerint a nap végére a használatuk míg más telóimon ez jóval 10 alatt szokott lenni egy nap használat után...
-
dime27
őstag
Az a fene fura dolog ezek használatában hogy a Mi Max 2-es készülékemen amit csak wifin használok idehaza azon nem produkálnak ekkora fogyasztást ezek az alkalmazások, sőtt ismerőseim akik sokkal jobban nyomják ezeket.pl Huawei készülékeken náluk sincs ezeknek ekkora fogyasztása pedig ők aztán tényleg feszt rá vannak kattanva messengerre meg facera...nem értem én ezt...próbáltam megszokni két napig a light verziókat de számomra túl puritánok ill az üzenetek se mindíg jönnek meg rajtuk...meg végülis van egy 8giga rammal rendelkező csudagyors telóm nehogymár akkor az alkalmazásokból feszt light verziókat használjak csak azért mert sokat zabálják kimondottan ennél a telónál az akkut sztem itt vmi más lehet a probléma...remélem vagy a kövi oprendszerfrissítés vagy ezen alkalmazások kövi frissítése megoldja majd ezt a problémát mert nekem mobilnettel két simmel.illetve autofényerővel max 5h SOT-ok jönnek ki rendre...
-
dime27
őstag
Nekem.két simmel átlagosan csak 5h SOT-ok jöttek ki a héten persze mondjuk 12 óra alatt amíg naponta melóba voltam vagy összesen úgy 8-9 órát a teló üresjáratban volt de figyelgettem és volt olyan is h egy óra alatt 5%-ot merült pedig nem.is használtam....a legnagyobb fogyasztók rendre a facebook, messenger, chrome voltak.15%-kokkal! Ennek a háromnak a fogyasztását nem lehetne vhogy csökkenteni h ne zabáljanak ennyit?!
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a gyors válaszokat!
Telenornál azt mondták h kb 4 nap lenne egy szaros számhordozás...a nagyon régi kártyás telekomos számomat vittem volna hozzájuk de akkor sztem hanyagolni fogom ezt a műveletet annyit nem ér az egész hat óra sot sztem elégnel kell lennie napi szinten főleg h meló mellett nagyon ritka h ki tudom nyomni mondjuk akár 50 százalékig az akksit a 12 óra alatt! Inkább akkor csak élvezem a telót.én is nekem is nagyon bejövős! -
dime27
őstag
Tudnátok please belinkelni screenshotokat egy sim karival ill két simkarival elért max SOT időkről?!
Kíváncsi lennék mekkora különbség van ha a kettő helyett csak egy karival használnám a telót!
Lehetőleg olyanok küldjenek már képeket akik nem játszanak a telón hanem csak messenger facebook insta, youtube és böngészést használnak legfőképp 4g mobilnettel és BT okosórával!
Előre is köszöntem a segítséget! -
dime27
őstag
Vmi olyan képszerkesztőt tudna vki ajánlani amivel képeket lehet megvágni ill kiradírozni róluk dolgokat?!
Köszi előre is!
-
dime27
őstag
válasz
Braddock #1542 üzenetére
Igen ezt tudom meg be is lőtte magától a program ahogy nézem...azt vettem észre hogyha a tartózkodási hely be van kapcsolva akkor sem müxik az időkép de vmi rettenetesen elkezdi enni a telefon akksiját...tehát ilyen óránként úgy h nem is nyúlok a telefonhoz leesik mobilnettel az akkuból vagy öt százalék!!! Más is tapasztalja ezt vagy ez vmi bug lehet vagy micsoda ez???
-
dime27
őstag
Időképhez mit kéne nyomjak h rendesen mutassa a tartózkodási helyemet?! Telepítés óta Budapestet ír ki....
Beállításokban bekapcsoltam a tartózkodási helyet de itt nem találok olyan menüpontot mint más androidos telóimnál h be lehetett állítani h mobilnetről és wifiről vagy nagyon pontos üzemmóddal vagyis csak gps-el tájékozódjon az időkép...
Másnál működik tökéletesen és ha igen akkor hogy állította be?! -
dime27
őstag
Más..xiaomi mi 8-on sokat hozott kijelzőidőben az ha tárcsázóba beütöttem, hogy *#*#4636#*#* ezekután telefon adatainál a hálózatoknál kiválasztani ezt : LTE/ UMTS auto (PRL)
Így csak az eu-s lte hálózatokon keresgél a mobil kevésbé meríti az akkut de ha pl mélygarázsban vagy akkor levált 2g-re!
Újraindítás után is ígymarad a teló teszteltem az előbb! -
dime27
őstag
válasz
Rókabajusz #1519 üzenetére
Nekem egy Audio Technica BT fejessel semmi gond egy órája! Viszont ezt jó lenne ha megírnád hogy még mindíg csinálja e.mert.füllhallgatóból pont ezt a JBL Freet néztem illetve ajánlották nekem is és nagy csalódás lenne ha nem működne rendesen a telóval! Jah teló...hát gyerekek egy szóval tudnám eddig jellemezni BESZARÁS!!! Remélem ez elég jó vélemény róla!
-
dime27
őstag
4 nap meló után csak ki kéne már csomagolni a telót a dobozából...
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Ha minden jól megy holnapi napon kapom kézhez a telót!
Mire kell odafigyelni esetleg első telepítésnél?! -
dime27
őstag
Akkor ezeket a béta frissítéseket ( gondolom ota-n jönnek) érdemes kihagyni és jönnek a telóra stabil frissítések is?!
Hétfőn ha minden jól megy csatlakozom a forumhoz és érdeklődnék h akkor hanyas verziószámú frissítésig lenne célszerű felrakni h az akkuidőm még ne csökkenjen nagyon!Már csak azért is mert két simmel használom majd a telót! -
dime27
őstag
No kéremszépen reggel felkeltem és elgurult a pirula rendeltem egy ilyen telót kipróbálásra matt fekete színben... remélem meglepetést fog okozni a mi8 után jó értelemben természetesen!
-
dime27
őstag
Szia!
Sztetek érdemes lecserélni egy Xiaomi Mi 8-at egy OnePlus 6t-re?!
Ill ez az alkalmazás jelez értesítési ledként is vagy csak az AOD kijelzőt helyettesíti vhogyan?!
Köszi a válaszokat!
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Always On Display-nél működik esetleg alapból ennél a telónál a messenger, facebook, gmail üzik kijelzése?!
Azt tudom h értesítő led nincs a telóba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest