- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Az előjelzéssel nem foglalkozom, a képernyőidő teljesen azonos a gyárival, a programok akkufogyasztását máshogy listázza, mert a gyárinál sokkal részletesebb (néhány adbparancsot követően). Lényeg: korrekt fogyasztási adatokkal szolgál, évek óta ezt használom, minden ezt megelőző telefonommal.
Ha kell, tudok felrakni összehasonlításra alkalmas képernyőképeket ezzel, és a gyárival is. -
zolka95
őstag
Választható felbontás? Ezt ígérték?
Ilyenről még nem hallottam semelyik telefonnál sem.Elvileg a nagyobb felbontás jobban fogyasztja az akksit, nem?
Nem értem miért nem állítható minden telefonon. Számítógépen simán állítható a felbontás, telefonokon mért nem??
Ha lehetne én a legkisebb felbontáson használnám, amin még nem szembetűnő a minőségromlás. Sosem értettem ilyen kis kijelzőkre minek ekkora felbontás.
Lehet a 720p is bőven elég lenne? És akkor egy csomót lehetne spórolni a fogyasztással?Oneplus 7-re várok. Számomra a Pro tök fölösleges. 90Hz, magas felbontás nekem nem számít. Főleg úgy hogy még többet is fogyaszt.
Már csak a kamera maradt, ami jobb. De nekem Nexus 5 után a sima 7-es kamerája is bőven jó lesz. -
*Mukeey*
addikt
Igen, engem is elriaszt a 4óra sot. Marques azt mondja, hogy majdnem a felére visszaesett, mert a 90hz kijelző zabálja az akkut. Kamera meg szokásosan közepes csak. A legfőbb dolog,amit szeretek a telómban😵
Viszont a 8gb verzió 100$al több csak mint a 6t, cserébe az már alapból 256gb. Ár az még mindig bomba, a teló is atom lett amúgy... -
dime27
őstag
Akkor ezeket a béta frissítéseket ( gondolom ota-n jönnek) érdemes kihagyni és jönnek a telóra stabil frissítések is?!
Hétfőn ha minden jól megy csatlakozom a forumhoz és érdeklődnék h akkor hanyas verziószámú frissítésig lenne célszerű felrakni h az akkuidőm még ne csökkenjen nagyon!Már csak azért is mert két simmel használom majd a telót! -
-
xenom0rph
őstag
-
tibcsi0407
félisten
-
adamsauvage
aktív tag
egyetertek veled, sot meg annyival kiegeszitenem hogy miota elindult a pixel sorozat azota a telefon megjeleneset kovetoen elojonnek olyan marginalis hibak amit kifejezetten rontonak az erteken, szoftveresen tenyleg verhetetlen de hat hazon belul keszul szoval ez az alap.
Gcam port (szerintem) teljesen jol mukodik es xda-n van final verzio is.
Osszeszerelesben az OPvel sincs semmi gond, a vezeteknelkuli toltes meg (szerintem) felesleges addig amig publicban sincs kiepitve (repter, etterem asztala stb stb)
UI: talan regen a mekiben volt olyan asztal amiben volt ilyen port meg a nokiakhoz ha jol emlekszem de az is kihalt -
peti123
csendes tag
Mindent újra tenni ? Hát ha ilyen típusú gond adódik hogy adat vesztés akkor ott már a fólia se véd meg ha még beázik és azért veszítesz akkor megintcsak nem véd meg! Ha leesik és betörik a kijelző akkor általában sérül a keret is a fólia itt se jó! Erre még lehet mondani hogy ott a tök de akkor minek ilyen szép telefon ha mindent rárakok és semmit nem mutat?! Nem jobb minden nélkül biztonságban ?
Ennyit megér hogy várjak 1 hetet ha esetleg történne valami cserébe amíg használom nincs rajta semmi gumi vagy műanyag ezért választottam a lilát mert ritka és mutatós
-
Köszi! Nálam működik rendesen, nem volt fent korábban gcam.
Ebben a szürkés időben elég szép képeket lő az automata HDR, de szerintem kicsit túltolja a színhőmérsékletet. Én szabad szemmel nem látom ezeket a színeket, amiket a kamera megörökít, a képek alapján alap kamera és a Gcam közötti lenne valahol a valóság.
-
babosmiki
addikt
Te miről beszélsz?
Az S8 is úgy pörög még mint az elején, az S9 is már fél éves múlt és semmi lassulás. Kicsit el vagy tévedve szerintem, amúgy meg januárban az S8-ra is jön a droid 9.
#87: persze semmi gond
van: vízállóság, vezeték nélküli töltés, jack, zoom kamera, rendes AOD, értesítési led, sztereó hangszóró stb..
-
gombasm
aktív tag
Soha nem használtam még NFC -t, akkor sem, amikor volt a telefonomban.
Nem igazán értem, hogy miért akkora hiányosság, ha nincsen?
Kinek egyszerűbb elővenni a telefont fizetéshez mint egy bankkártyát?
170 gramm vs. 5 gramm, 175 x 70 x 8 mm vs. 86 x 54 x 0,5 mm
Ráadásul Magyarországon. Vidéken élek, valószínűleg ezért (?) életemben nem láttam még mobillal fizető élő embert a valóságban csak tévében, demó felvételeken.
-
tomboy0013
veterán
"A kamera tényleg jó árához képes és dícséretes, hogy van már GCam port is night sighttal, bár az éjaszakai képek így is messze elmaradnak a OP6-tól és videofelvételben nincs 4K60 fps"
Olyan messze azért nem maradhat el hisz a jó szenzor és Google algoritmusa itt is adott, na nem mintha éjszaka lenne értelme mobillal bohockodni...
4k60Fps pedig hamarosan frissítés formájában bekerül a gyári szoftverbe. -
opr
nagyúr
Tudom en azt, csak nem erdekel, hogy ki van mogotte, amig teljesen kulon markakent van kezelve. Es ez most nem az egyik tipikus "Ertem en, hogy gozmozdony, de mi hajtja?!" pillanatok egyike.
Oka van annak, ha valaki kulon markat csinal ugy, hogy csak nevleg van kulon a marka. Termeszetesen, amikor ezt nyilvanossagra hozzak, akkor mondanak valamit, hogy hivatalosan miert lett kulon marka, de az netto manager-bullshit, kb annyi ertelme van alapozni ra, mint 250el elutott szunyog hullaja alapjan jovoheti lottoszam-joslast tartani.
Majd ha par eve piacon vannak, kiderul, hogy van-e toke a menyasszonynak, addig szamomra erdektelen a dolog.Es ennek semmi koze magahoz a termek jelenkori minosegehez es/vagy ar-ertek aranyahoz amugy, tehat ez a velemeny tok fuggetlen attol, hogy maga a kiadott telefon perpill mennyire jo vagy nem jo.
-
Banggoodtól reggel kaptam az emailt .
Herrelose ennyi megszületett neked F1 kell sokkal jobban fogsz járni.Én F1 ,Mate 10 pro és OP6T között agyaltam.
Ha rövid időn belül tudtam volna szerezni Mate 20x et az lett volna . De nem tudtam meg vettem a 6T és nagyon meg vagyok elégedve . -
Az,hogy valami szebb,vagy csúnyább,szubjektív.
A gsm árak összehasonlítása meg sohasem fog lejárni,mert szerintem még mindig vannak és lesznek,akiknek a legolcsóbb hely számít és ott veszi meg a kiszemelt telefont.
De még mindig mondom,hogy az árazása miatt nem tetszik. Szerintem vastagon fogott a cerka csak nem tudom mire fel.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest