- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardline
senior tag
-
mókuska
tag
Azt kérdezted mire váltanánk. Nem azt, hogy mire érdemes?
Amúgy tényleg nem sok különbség van. De én más telefont egyelőre nem vennék. Samsungot nem szeretem. A Nexus-t amit idáig használtam a Pixel-ekkel számomra elkaszálták. A Pixel 2 xl még tetszett volna, de a 3 botrány lett. Így én maradok egyelőre az Op vonalon -
Bly
tag
Nekem csak egy Telekom van benne, viszont a vastag falak tegnap eléggé megbolonditották. Hívott 3x a feleségem, kaptam is 3 sms-t, hogy volt nem fogadott hivasom. Nála pedig rendre mondta hogy a hívott szám nem elérhető. Így most visszatértem a gyárira. Ellenben jobban is merül a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
-
ghiottone
nagyúr
Nem teló függő, ahogy kollega is írja. Nálam Pixelen, Z2 Force-on se megy - nálad is csak a korábban betöltött cuccok vannak meg, új tartalom nem igazán még pár óráig.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Bly
tag
Én nem szoktam variálni... Minden nagyobb frissítéskor megcsinalok egy gyári beállítások - factory reset - gyári beállítások triót feltöltött állapotban... Úgy tuti az akku log is... Samsungnál is mindig ez volt a folyamat főleg az odinos agyonflashelős időszakokban ... Ne ragadjon be semmi sem... [link] recovery menu elérése
-
Mert a Xiaomi meg Huawei tipikusan tilt minden folyamatot a háttérben, meg kilő mindent a memóriából. Olyan is előfordult nálam Xiaomi telefonnal, hogy zenét hallgattam, és közben kilőtte a zenelejátszót a memóriából.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
hardline
senior tag
A jelenlegi rom verzióval nekem jóval kevesebb a sot (7 óra), mint az azt megelőző rommal volt, ahol lazán 8,5-9 óra sot volt a jellemző.
Nem játszok a telefonon, nagyjából az általad írt felhasználásnak megfelelek, mi band 2-vel van 0-24-ben összekötve, csak az egész napos wifi hálózatra fel-le ugrálást is vegyük hozzá, meg a szar vidéki lefedettséget és a sok, rövid hívást.
Akkuban IS a legjobbak között van a 6T. -
dl650
tag
Xiaomi telóm még nem volt, így nem tudom, hogy neked negéri-e a váltás. Nem ledként villog hanem pl a Viber parancsikonja villan fel az általad beállított másodpercenként. Nem tökéletes alkalmazás, de teszi a dolgát. A YouTube-on van róla video. Nézd meg. Szerintem van hasonló app is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Vallás
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest