- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infó:
Tavaly januárban vettem, most látom hogy vannak beégések a kijelzőn.
Alsó 3 navigációs gombok helye látszik, Waze grafika is.Nyilván sokat vannak képernyőn, de csak most vettem észre őket.
Mindig max fényerőn használom.[ Szerkesztve ]
-
Boli77
tag
Jött egy frissités 10.3.4 . Másnak is ?
-
Stard72
tag
Én is a legújabb szoftvert használom,de itt vannak gondok a vpn-nel. Konkrétan nem csatlakozik egyikhez sem. Másnál működik rendesen?
-
Dolphine
addikt
válasz
csipuka #3086 üzenetére
Nem vagyok update ellenes, de a 10-el kapcsolatban elég vegyesek voltak a visszajelzések, ezért várok még vele.
Ha több időm lesz (nyár) akkor lehet, hogy én is nekiugrok. Addig jól elvagyok az utolsó 9-en.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Bly
tag
Kinek hogy vált be az 10.3.3?
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok
Azt hogy piros legyen az idő kijelzes azt hogy allitom? Neha piros. Neha nem. Nem tudok sajnoa rájönni 😏 -
Hozzám is megjött a frissítés végre 😀
Felrakom és gyári állapotba rakom vissza a telót rá fér ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
csipuka
senior tag
válasz
Zozo0525 #3062 üzenetére
Koszi, ez az!
Eddig csak azt olvastam, hogy a kovetkezo nagy release-en megy a beta feketeben, de akkor az 10-esen is muxik, lehet raprobalok.
Az Oxygen update-rtol nem kell felni, en mindig frissitek vele. Nalam mar a 10.3.3 van, de asszonynak nem erkezett meg. A sajat telommal hajlamosabb vagyok elviselni a gyors frissites esetleges galibait, de asszonyet csak akkor frissitem ha hivatalosan megerkezik az overe -
Zozo0525
őstag
Kőszönöm szépen👌
-
dl650
tag
válasz
Zozo0525 #3062 üzenetére
Én használtam, de már nem. Nem volt vele gondom. Csak azért nem használom már, mert volt amikor olyan frissítést is kiadtak ami kicsit problémás volt. Ezért én inkább megvárom az OTÁt. Amúgy nincs vele gond. Ha azzal frissítesz, későbbiekben még ugyanúgy megjön majd az OTA is.
-
Még mindig nem.jott ki OTA imádom hogy nekem jön meg a leglassabban meg . Hétfőn megyek be be állítani a telót addigra jó lenne ha megjönne .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Stard72
tag
Sziasztok!
felraktam a legutolsó frissítést, és azóta ha visszalépek a gesztusvezérléssel mindig rezeg egy kicsit a teló. Ki lehet ezt valahol kapcsolni?
-
Zozo0525
őstag
válasz
bozarjoska #3051 üzenetére
Ja az is sötét
Beta tesztre kell jelentkezned itt https://support.google.com/websearch/answer/6307673?hl=en# -
csipuka
senior tag
válasz
bozarjoska #3051 üzenetére
Ez kozponti beallitas.
Anno szeptember kornyeken nalam engelyeztek hogy beallitsam, par napig, de utana megszunt.
Kapja be a gugli, hogy ennyit faszol ezzel a dologgal. -
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
Nincs valakinek eladó tokja és fólia a telefonhoz? -
Boli77
tag
Meg is jött a 10.3.3. Jelzett a készülék de most ki várok egy kicsit.
-
Én pl ma hoztam össze vele 6és fél órás SOT ot imádom pedig én nyúzom. Terveztem Hogy ezt is 2 évesen cserélem mint a 3T annak kellett de ebben biztos vagyok hogy ki fogja húzni a 3 év szolgálati időt.
Jó árban fogj ki egyet biztos nem csalódsz .
Vannak hülyeségei néha felbosszant nálam van hogy kifagy de ezzel egyet tudok élni és nagyon ritka ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
csipuka
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #3027 üzenetére
Ja, gyari. Ez akkor latszodik ha a power gombbal ebresztem fel a telot.
Amirol beszelsz az egymas alatti akkor van ha felemelem a telot. -
bozarjoska
őstag
1. Működik. Itt a telegram csoport, minden infot, linket megtalálsz.
2. Szerintem nincs gond vele. Nekem megfelel, nem akadozik. Mondjuk én RenderZenith kernellel használom. Itt a telegram linkje.
3. Rezeg rendesen, hangos, érzékeny. Minden ok vele.
4. Android 10 már van rajta és 11-et is nagy valószínűséggel megkapja. Kérdés csak, hogy mikor.
[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásán. Az álom telefon a Oneplus 7t, de nem szeretnék 150-200.000-et rá szánni, remélem 100 alatt használtan jó vétel a 6t. Van pár kérdésem:
1) Milyen a kamera? Működik sima APK telepítéssel a GCAM?
2) Még mindig smooth? Remélem az UFS tárhely, a 6/8GB RAM és a Stock közeli droid annyira folyamatos, amennyire csak 60hz-en lehet.
3) Van valami idegesítő (Xiaomis) hibája? Milyen a rezgőmotor? Elég hangos hívás közben fülhöz tartva? Elég érzékeny érintésre a kijelző?
4) Ha jól látom, Android 9-cel jött ki, így Android 10 biztosan jön rá. Mi a helyzet a 11-gyel? A OnePlus 5t 3 főverziót kap (megkapja a 10-et), így remélem ez is számíthat 3 frissítésre. Milyen gyakran jönnek security patchek?
Nagyon köszi!
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
csipuka
senior tag
Elvileg kijott a 10.3.3 bar nekem meg az oxigen updater aszondja nem.
Megneztem az uptime-om: 950 ora. Nem rossz. -
G_krisz
tag
válasz
BassboyKGy #3016 üzenetére
Biztos Google services tett be. Én már raktam fel egy újabbat. Most nincs gondom.
OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
Dolphine
addikt
válasz
BassboyKGy #3016 üzenetére
Én az utolsó 9-en vagyok, de nekem is 7%-ot esett az esti 3-4 helyett! Valószínűleg ugyanaz lehet akkor a ludas. Nem lehet, hogy a Google rontott el valamit? Napokban mintha lett volna Google frissítés! Illetve meg kell néznünk, hogy milyen appokat használunk és mik frissültek a napokban!
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
válasz
*Mukeey* #3014 üzenetére
Ahogy olvastam vissza felé látam gartula.
Én még használt telót nem vettem laptopot veszek használtan 3x annyiért de telót nem
Lehet a következő telóm így lesz . Vannak jó ajánlatok."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
válasz
*Mukeey* #3009 üzenetére
Én várok még egy évet akkor újra tábla . Egyre jobban azt látom 100-150 nél többet nem akarok költeni telefonra akkor is megkapok elég dolgot . Nagyon jó telok jönnek ki ebben az áraketegoriában .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
válasz
metal01 #3006 üzenetére
Nagyon jól sikerült így leirás szerint de erős lett az ára . kíváncsi leszek ebben a helyzetben hogy fognak mennni.
-
xenom0rph
őstag
Rosszkor jött ez a 8 Pro. Nagyon tetszik... De ebben a helyzetben nem hiszem, hogy új telefont fogok vásárolni.
halahala
-
G_krisz
tag
válasz
BassboyKGy #3001 üzenetére
Gyári legújabbat. Bullets wireless 2-est. Nekem eddig teljesen megfelelő! Sennheiser-t is próbáltam. Az is jó nagyon, talán picit a mélyebb tónusosabb volt.
Csúszás egyiknél sem fordult elő.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
válasz
akosxyz #3000 üzenetére
Másfél éves a teló sütés van még rá gari ? Amúgy ez jó ötlet kipróbálom máshol is elofurdnak ezek a hibák .
Bly nem akarod eladni az átalakítót ha úgy van[ Szerkesztve ]
-
BassboyKGy
csendes újonc
Milyen bluetooth fulest hasznaltok, hogy ne kessen a hang pl. youtube videoknal, jatekoknal? Evettem egy Skullcandy Indy-t, de kesik a hang...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Gumi és felni topik
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest