- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G_krisz
tag
válasz
hardline #3544 üzenetére
Nekem anno (4hónaposan vettem) tudott erős használat mellett 6 órát, de egy full átlagos nap ( nagyon sokat nyomkodom és telefonálok ) 7-8 óra SOT volt nekem. Ma már ez 73%-os akku mellett 3-4 óra. De inkább 3. És sokszor előfordul, hogy ez a 3 már csak 2-2 és fél. Még jó, hogy sokat utazom és állandóan tölthetem a telefont.
De, ha marad akkor nekem is akku csere azonnal 2-3 hónapon belül.
Remélem tudtam segíteni. -
moordavid
aktív tag
válasz
hardline #3535 üzenetére
Majd három éve, egy technikailag szuperul működő 6t-ről tértem az eredeti elképzelés szerint ideiglenesen almára (i8), mert egy frissítés több bonyodalmat okozott mint amit elviselek. Az a helyzet, hogy szuper volt használni a 6t-t, de végül maradtam az alma ökoszisztémánál.
-
hardline
senior tag
válasz
hardline #3421 üzenetére
Nem jött be. Ugyan az van. Írja a 4G hálózatot, meg van mellette egy ' ! ' jel és nincs net. Repülőgép üzemmódba rakom, majd vissza és működik...
Az mondjuk mutatja, mennyire faszák a frissítések, hogy a Oneplus oldaláról még csak a 10.3.9 verzió a tölthető. (official build)
-
Bly
tag
válasz
hardline #3357 üzenetére
Igen, banggood ... Hát ezt mindenki döntse el maga ... Én úgy vagyok vele, hogy országon belül sem igen szeretnek garanciáztatni ... Szégyen és gyalázat ... Sok esetben webshop-ok is a cseregatanciát úgy "értelmezik", hogy Kínából beszerezni egy adott készletet, és ha van még készleten nagyduzzogva kicseréli, ha nincs, akkor szivat és húzza halasztja hónapokig, amíg megjön az új készlet ... csak egy fokkal jobb ez szerintem mint egy banggood vagy ali vagy bármi ...
-
Bly
tag
válasz
hardline #3306 üzenetére
Én is leszoktam már, csak OTA ... amit feltoltam az a 10.3.6 OTA-n keresztül ... Mégis a drasztikus Drain megvan mindig, amíg ki nem wipeolom a cash-t ... Na meg ha újraindítom a telefont, akkor is 2x kell megtennem, mivel lehet csak placebó, de jobban merül 1-es indítási ciklusban mint a másodikban
de ezen kívül nekem semmi gondom a telefonnal. Teszi még mindig a dolgát.
-
G_krisz
tag
válasz
hardline #3199 üzenetére
A chrome eddig nem fagyott.
Nah a másik Bug ami mindig üres képernyőt dobott a program kilépés után az is van, de nagyon ritkán.. öö inkább
ritkábban jelentkezik. Szóval hiába wipe cache és társai... Sztem újra kell rakni az Android-ot.
Ui.: Miközben írom a választ és másoltam szöveget, egy cseppet, nagyon belassultunk....
... Updateés be sem fejeztem még ennek az üzenetnek az írását és be is fagyott a Chrome, de visszaváltva az appra újra jó lett...
Összesítve: még kell dolgozni a szoftveren.
(#3200) BassboyKGy
Nekem 83%. Még garanciás. Nem tudom lenne e értelme kicseréltetni. De aki már csinált ilyet remélem segít egy válasszal! -
G_krisz
tag
válasz
hardline #3115 üzenetére
Nekem is többet fagy a Chrome a kelleténél...
További érdekesség nálam, ha bármilyen appból kilépek, pár másodperc múlva ismét visszatölti ha akartad ha nem...
Viszont ha ismét kilépek, akkor megint az ikon eltünős játékot játsza a teló... Nagyon várom az új update-et, mert ez eddig ... -
metal01
őstag
válasz
hardline #2812 üzenetére
+ (#2813) *Mukeey*
Azért érdemes megvárni, hogy mi lesz még az éven a fejlesztés a OP-nál. Ami eddig megjelent itt-ott az erősen csak találgatás. Az is lehet, hogy semmi alapja. Én úgy vagyok vele, ha érdemes lesz, akkor váltok. Addigra már két éves lesz ez a teló. Ha nem érdemes akkor még bőven elég a 6T
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
Boli77
tag
válasz
hardline #2487 üzenetére
Szia ! Ahogy én érzem nem lett ez rossz csak éppen furcsa . Nálam hamar fel állt a rendszer. Ujjlenyomat az pontos de talán lomha. Arc az még mindig nagyon gyors 😀. Hívás lista az előző nekem jobban be jött de ez is vállalható. Autómata fényérzékelés mintha nem tenné a dolgát jól. Lassú és lehetne erősebb. Play az nálam is hol sötét volt hol világos . Most sötét . Idáig a gyárban lévő wifire nem csatlakozott,most igen. ,😀
Hol van a lépés számláló? -
hardline
senior tag
válasz
hardline #2487 üzenetére
- Az ertesito savban torzulnak a szinek (sotet mod). Sarga helyett hol barna hol lila az ikon.
- A billentyűzet feljebb lett hozva, most van egy nagy ures sav alul...
- A szinek vilagos modban normalisak, vissza kellett valtanom erre... Mar 9 alatt is sotet volt, most epp ez nem jo...
- Az uzemido nagyon jo. Eddig.Hozza kell, hogy tegyem: en nem szoktam factory resetelni frissiteskor sem. Most sem tettem. Egyes hibak emiatt lehet csak nalam jelentkeznek.
-
válasz
hardline #2308 üzenetére
Nemrég csináltam FR-t, minden gyári beállításon van nálam.
Értem hogy mit írsz, de nálam nincs ez a jelenség. Próbáltam este, most nappal sötét szobában is, de nálam nincs különbség a dupla kopp és a gombos ébresztés között.
Viszont abban biztos vagyok, hogy a képernyő lezárás pillanatában éppen beállított fényerőn nyit minden képernyő ébresztéskor. Azt tudom javasolni, hogy elalvás előtt húzd le kézzel a fényerő csúszkát minimumra. -
csipuka
senior tag
válasz
hardline #356 üzenetére
Rakd fel nyugodtan a legutolsot, nem kell az elozore visszaterni, nalam is ki van love az autoupdate.
A 9.-0-an en nem latom, ha valami folyamatosan fut, de abbol lehet latni ha valami beragadt.
Szemelyes velemeny, ha a google app frissul, akkor neha beragad (vagy mas appra van hatasa), es nem megy alvasba. Altalaban egy restart megoldja. -
Oneil85
csendes tag
válasz
hardline #180 üzenetére
Párom amikor az egész ujjávval állította be az ujjlenyomat-olvasót akkor változó volt nála is és néha hiba. Az egész ujjat úgy értsétek h nem az ujja külső részét hanem egy kicsit hátrébb részével érzékeltette. Mert ugye többféle képpen lehet rátenni. Volt olyan is h 2. V 3. Ra jött be. Mert ugye úgy hogy ha azzal érzékelteted nemtudod mindig pont ugyanúgy rátenni. Mi kísérleteztünk ezzel, amikor átállította az érzékelót a köröm fele tehát kifele tolta az ujjlenyomat részt, és azóta azaz kb. 4 napja ugyanolyan gyorsan felold, és elsőre mindig.Lehet nemtudtam átadni h értem mert más ha élőbe megmutatnám.
-
hardline
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest