- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bly
tag
válasz
ßrainiac #2033 üzenetére
-Kinek mit jelent a generáció váltás
szerintem ezen ne vitázzunk
-Az UFS 3.0-át azért nem említettem mert arra ott vannak a specifikációs összehasonlítások, illetve tesztek. Én nem azt szerettem volna írni
pedig "terjedelmében" majdnem sikerült
-Amíg ekkora árrés a két telefon között, addig semmi nem indokolja a cserét számomra. Ebben kiegyezhetünk. Ez egy szubjektív vélemény volt
Sokan a pár hónapos telefonjukat szokták cserélgetni, mert jaj de Fluid, jaj mert csilliónyi megapixellel több van benne és hhuuu mert szintetikus tesztekben bő 80.000 pontal többet kap ... közben ki sem használja ... én ha veszek valamit, azt előtte jól megrágom, és ha azt mondom, hogy ok, a kasszánál találkozunk, akkor utánna nem fogom eljátszani 3-4 hónap elteltével
Isten ments hogy bárkit is meg szeretnék ezzel bántani, akinek ez a hobbija, vagy munkája, hogy cserélgeti a telefonjait pár havonta, ám legyen
nem az én pénztárcám bánja. Én csak azt mondom, hogy számomra árban, tudásban a 6T még évekig el fog menni.
Nem akarok vészjosló lenni, és elég sok OnePlus topic illetve hozzászólás taglalta, ha neked számít a garancia, hogy honnan veszed a telefonod, akkor pár alternatíva közül választhatsz. Ott meg rendre tartotta és tartja idővel is az összes OP telefon az árát. A hivatalos oldalon futtatták még a soma 6-ost ... 20.000Ft külömbözettel mint a 6T-t ... és nem azért csak ennyi volt a külömbség, mert a 6-nak le ment volna az ára, hanem a T-t így árazták be.
A Flagship telefonoknak a bődületes 300-400.000Ft-os ára szokott esni, mivel azon kategóriát a legkönnyebb lecserélni valami szebbre újabbra, jobbra, drágábbra stb. szűrreális áron, mikor annyiért más autót vesz. a Flagship killer telefonok feleannyi pénzért "tudják" ugyan azt, pont ezért killerek, mert igaz kopromisszumok kötésével, de fele annyiért megveszed a teljesítményt. Ha nem akar az ember kopromisszumot kötni, hát akkor a zsebével se alkudozzon
Én kötöttem, és cseppet sem bántam meg, sem a zsebem ( annyira ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest