- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Kijott a 11.1.2.2. Most update-elek.
Par napja volt ujrainditas, azota jottek a levelek a gmail-ben idoben. -
csipuka
senior tag
válasz
csipuka #3481 üzenetére
A gmail ertesites hektikus lett. Vagyis nem kapok ertesitest, csak ha elinditom a gmail-t. Valszeg akkor veszi eszre es tolti le a leveleket. Most kivettem, hogy ne optimalizalja az appot a rendszer, esetleg meg be tudom lokkolni a memoriaba. Van mas javaslat, hogy a levelet megkapjam azonnal?
-
csipuka
senior tag
Mivel hivatalosan meg nem erkezett meg a sajat telomra felraktam az updater-el. Az elso tapasztalatok pozitivak, kcsit furi a piros szin (tudom lehet customizalni, de meghagytam). Eddig jol muzsikal es a nyomkodas ellenere az akksi ido is rendben van, minden mukodik. Holnap tesztelem az AA-val.
asszony telojan marad a 10-es, vele nem szoktam kiserletezni. Magas a hisztifaktor
Asszem en nem csinaltam anno a 10-esre valtaskor factory resetet (sot, miota megvan a elo lassan 3 eve), igy is elsore ok. Koszi az infot. -
csipuka
senior tag
Nna kiderult, hogy az elso beta a 11-re az augusztusban varhato. Nem kapkodjak el a beta-t.
-
csipuka
senior tag
-
csipuka
senior tag
válasz
akosxyz #3214 üzenetére
Kijott az uj rom, en meg feltettem. Hiba volt.
A kocsi BT-at folyton eldobja, nem tudok beszelni a kocsiban, ha meg lehuzom az usb-rol az AA-t, akkor a fokepernyon nem tudok lapozni, appot inditani. Novat hasznalok.
Egyelore meg nem akarok FR-t, mert nem mindennapos a kocsi hasznalotom, de erik. -
csipuka
senior tag
válasz
BassboyKGy #3200 üzenetére
Megjelenese napjan vettem, 91%os az akksi.
-
csipuka
senior tag
Energy Notch, ha valaki esetleg gerjed az ilyenre.
-
csipuka
senior tag
válasz
akosxyz #3136 üzenetére
Rakd be a zenelejatszot a gamespace-ba, es akkor tan a notification nem jatszik. Semmire ha jol emlexem.
Esetleg taskerrel lehet meg jatszani, vagy az Autonotification app-al. Vagy DND-be teszed a telot amig zenet hallgatol.
Minden notificationt akarsz tiltani, vagy csak a messenger csippanasa idegesit? -
csipuka
senior tag
válasz
Zozo0525 #3062 üzenetére
Koszi, ez az!
Eddig csak azt olvastam, hogy a kovetkezo nagy release-en megy a beta feketeben, de akkor az 10-esen is muxik, lehet raprobalok.
Az Oxygen update-rtol nem kell felni, en mindig frissitek vele. Nalam mar a 10.3.3 van, de asszonynak nem erkezett meg. A sajat telommal hajlamosabb vagyok elviselni a gyors frissites esetleges galibait, de asszonyet csak akkor frissitem ha hivatalosan megerkezik az overe -
csipuka
senior tag
válasz
bozarjoska #3051 üzenetére
Ez kozponti beallitas.
Anno szeptember kornyeken nalam engelyeztek hogy beallitsam, par napig, de utana megszunt.
Kapja be a gugli, hogy ennyit faszol ezzel a dologgal. -
csipuka
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #3027 üzenetére
Ja, gyari. Ez akkor latszodik ha a power gombbal ebresztem fel a telot.
Amirol beszelsz az egymas alatti akkor van ha felemelem a telot. -
csipuka
senior tag
Elvileg kijott a 10.3.3 bar nekem meg az oxigen updater aszondja nem.
Megneztem az uptime-om: 950 ora. Nem rossz. -
csipuka
senior tag
válasz
bozarjoska #2965 üzenetére
Kozpontilag kapcsoljak be. Valamikor osszel megvolt, aztan egyik naprol a masikra eltunt.
-
csipuka
senior tag
Kijott a 10.3.1. Elvileg javitottak a problemam a wifivel, nna majd ma tesztelem.
-
csipuka
senior tag
válasz
Dolphine #2803 üzenetére
Mindig lesz mit javitani, ezert nem erdemes lemaradni. Napi hasznalatra alkalmas. Asszony legalabbis nem panaszkodik, pedig nala FR se volt
Nekem az ujjlenyomat olvaso nem rosszabb mint elotte, de en nem hasznalok face recognitiont.
Nalam inkabb a ceges wifire valo csatlakozas/ujracsatlakozas nyogvenyelosebb. -
csipuka
senior tag
Ha a DNDre ranyomok, egybol bekapcsol. A 9esen feldobott egy kis ablakor es orankent lehetett novelni meddig tartson. Ez elo lehet csalogatni valahogy?
Nalam nincs osszeomlas, minden app megy. SOTban sem latok valtozast, de csak par napja van fenn.FR volt. -
csipuka
senior tag
Valaki megkapta mar hivatalosan is a 10.0.1--et? Vagy csak oxygen update-errel jon egyelore?
eddig nem olvastam rola, hogy visszavontak volna a frissitest, de 2 het alatt csak ideerhetett volna. -
csipuka
senior tag
válasz
*Mukeey* #2707 üzenetére
Igy van, ez csak a kocsival valo kommunikacioert felelos.
@Boli77: Ha megnezed a telon levo appokat, ott is sokkal tobb van, mint ami megjelenik az app drawer-ben, Ecceruen attettek rendszer app-nak.
Regen volt egy egyszerusitett nezete a telon, de az mostmar egy masik app: AA for phone screens -
csipuka
senior tag
Porog a topic
Ippeg most kaptam levelet az OP-tol, hogy meghekkeltek oket. Nev, cim, e-mail cim kikerulhetett, de egre foldre eskusznek, hogy a szamlazasi rendszer, es bankartyaszam az nem szivargott ki. Ha az o nevukben keresnek es tovabbi adatokat akarnak kiszedni toletek, akkor legyetek ovatosak. -
csipuka
senior tag
Nna itt a nvem hivatalos info arrol, hogy csinalnak uj buildet a 10-eshez.
-
csipuka
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
csipuka
senior tag
válasz
*Mukeey* #2378 üzenetére
Legyetek turelemmel.
-
csipuka
senior tag
válasz
Dolphine #2368 üzenetére
Annyit meg hozza, ha asszony kocsijaban beulok es radugom az AA miatt a sajat telomat, akkor a fejegyseg szol, hogy at akarok-e kapcsolni az en BT-mre, mert kulonben galiba van. Valszeg nem tud/szeret 2 BT-re kapcsolodni.
Nem lenne egyszerubb 1 teloval?
Nekem a kocsi hattertarjara fel lehet masolni a zenet, a masiknal meg bedugtam egy mini usb stick-et a zenehez. A telorol meg megy a navi. Csak 1 otlet. -
csipuka
senior tag
válasz
South Velen #2259 üzenetére
Nekem igazabol nem hianyzik, hogy folyton menjen/fogyasszon. Bar van okos oram oda jon az ertesites.
-
csipuka
senior tag
válasz
South Velen #2257 üzenetére
Nem tom pontosan mit keresel, de ha olyan, hogy ertesiteskor felvillan a kepernyo par mp-ig es latod mi jott, akkor van ilyen. A kepernyo nem aktiv folyton (tudtommal nincs AOD a gyari szoftban), de ha pl felemelem a telot egybol bekapcsol a kepernyo es latom milyen notification van.
-
csipuka
senior tag
Mostanaban feltunt, hogy a fel eve itt ajanlott gcam sargas fotokat csinal. Asszem elotte korrekt volt. Ha manualban beallitom a sunny profilet akkor ok, de edig automatice jo volt. Van uj ajanlott gcam verzio?
-
csipuka
senior tag
A teloban most DIGI+Voda kartya van.
A PDC tool-tal beallitottam a Telefonica_UK_commercial-t a DIGIhez, mig a Voda-hoz az India-VoLTE-Vodafone profilt.
A Vodanal fel is jon a VoLTE2, de a DIGI-hez nem. Valamit elszurtam? -
csipuka
senior tag
-
csipuka
senior tag
válasz
goldister #1955 üzenetére
En pont most vettem a repuloutra is BT transmittert, amit otthon is hasznalok, mert a tv nem ismeri a BT-t.
-
csipuka
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest