- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
farena
tag
Az ország neve nem számít, az egész a profilban tárolt aktuális konfigurációs beállításokról szól.
Telekomos vagyok én is.https://android-hubo.de/thread/8203-anleitung-oneplus-5-5t-dual-volte-vilte-vowifi-freischalten-de-ohne-root
Itt van videó anyag is.
Sorry de telefonról csak így tudok linket beilleszteni -
tibcsi0407
félisten
Most erre mit mondjak? Biztos megy Pixel-en is, vagy Sony-n.
De tudtommal ez Oneplus topik és bizony az OOS elég agresszíven zárogatja be az alkalmazásokat a sok memória ellenére is. Csak, hogy értsd: [link], [link]
Ha bezárod a recents screen-en, akkor egy idő után a memóriából is kiüti. De nincs kedvem tovább ragozni. Tanácsot kértél, én válaszoltam, innentől kezdve eldöntöd, hogy élsz-e vele, vagy nem.Egyébként én többek között ezért is darálom le az OOS-t első körben a telefonról, ha megérkeznek a jó custom ROM-ok. 6T-n ez probléma az ujjlenyomat olvasó miatt.
-
rodman73
aktív tag
Nekem volt mindkettő, igaz a mate 20 pro csak pár napig.
A pro is nagyon jó teló, de engem nagyon zavart a lekerekítésben látható kékes-zöld foltok, pedig elvileg boe kijelzős volt. A notch is nagyobb ott, mint a 6T-n. Meg a huawei-n nagyon azt éreztem hogy iphone akar lenni, ez lehet csak nekem szúrt szemet. 6T-nek is van 1-2 negatívuma, bár ezek apróságok szerintem. Én nem bántam meg hogy a 6T mellett döntöttem.
-
marcarc
senior tag
oneplus.com ról rendelve garancia alatt futár viszi, hozza. Volt 6 osom és 6T-m is egyikkel sem volt bajom. Érdemes a oneplus-tól venni, pont a garancia miatt. A kijelzővel nincs baj, nagyon nem hallottam tömeges típus hibáról. Az egyetlen körülöttem előforduló OP garanciáztatás egy kis szösz miatt volt ami valahogy bekerült a kamera üvege alá.
-
*Mukeey*
addikt
Inkább azt írom, hogy biztosan az emui a legrosszabb. A Samsung one ui ízlés kérdése, tele van rengeteg jó funkcióval, cserébe lassan frissítik és a főverzió ugrások nem szoktak túl jól sikerülni. Miui is jó rendszer, nekem a kinézete nem tetszik, viszont jól szokták optimalizálni és sokáig frissítik(főverzió általában marad, csak a miui verzió ugrik).
Oxigen pedig szinte stock droid, gyors és hosszú frissítések, közösség által kért funkciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest