Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boli77
tag
Szép napot ! Létezhet olyan ,hogy az új lenyomat olvasó tönkre ment ??? El romolhat ez ?Tegnap óta nem képes fel oldani így a készüléket .😥😥😥. Töröltem azt mondom újra fel veszem de semmi 😥.
-
horesz91
csendes tag
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni abban, hogy kezdetektol fogva. (Másfél éve). Van, hogy reggelente nem ébreszt a készülék. Sajnos egyre gyakrabban. Kapok értesítést, hogy elmulasztott ébresztés.(Ma csak újrainditás után kaptam meg azt is) Erre valakinek ötlet? FR volt. Wipe chace volt. Már mindent próbáltam amit tudtam. Előre is köszi.
-
-
Tekmen
aktív tag
válasz
akosxyz
üzenetére
Akkuidővel nincs bajom, a hálózat ingadozással (gondolom deepsleep optimalizálatlanság) viszont annál inkább..
Kegyetlenül idegesítő, mikor órákig nem nyúlok a telefonhoz, aztán feloldom, és beesik az összes üzenet egyesével, amit messengeren beszéltem amíg nem telefonoztam.
-
akosxyz
senior tag
Igazából egy karc sincs a kijelzőn azóta se. Jó azt hozzá kell tenni, hogy nagyon vigyázok rá. Az olvasó meg hol jól érzékel, hol nem. Ezért használom az arcfelismerést is, igaz azt meg bátyám is feloldja, pedig annyira nem nagy a hasonlóság
Eleve a 4a-val is totál el vannak késve, ha még az 5-t is halogatják, akkor nem fognak bankot robbantani.
Meg most már nem ártana egy minőségi cuccot a piacra dobni, főleg ilyen áron. A 4-nél megint jöttek hírek, hogy némelyiknek leválik a hátulja
Most vagy az van, hogy az internet kapja fel túlságosan, ha egy-egy pixellel történik valami, vagy tényleg bőven akad gond velük. -
Tekmen
aktív tag
válasz
akosxyz
üzenetére
Nekem sincs rajta semmi. Se fólia, se üveg (elvileg azért van a Gorilla Glass, hogy bírja nem?
).
Kijelzőbe épített ujjelnyomat olvasót amúgy nem tudom miért fikázzák sokan. Nekem 10ből 9szer hibátlan, szeretem is.(#3173) Insult:
Bízom benne, hogy javítják a 4-es hibáit. Most két lehetőség van, vagy bemutatják augusztus elején az 5-öt is a 4a-val együtt, vagy eltolják decemberig. Tekintve hogy nincs semmi leak (nem úgy mint tavaly a 4-ről), szerintem az évvégi, vagy 2021Q1-es launch a valószínűbb. -
akosxyz
senior tag
válasz
Zsozsimozsi
üzenetére
Ezt a képernyő laggolásra írod? Mert én fólia nélkül használom a telót és úgy is produkálja
-
Zsozsimozsi
friss újonc
Nekem is régóta megvolt ez összetört az üvegfóliát és ledobtam róla és azóta nem csinálja most visszaraktam rá egyet és hogyha nedves a kezem vagy ha izzadt vagyok ugyanúgy csinálja úgyhogy ledobtam és vettem rá egy sima lágy fóliát azzal jó,
és érzékenyebb az ujjlenyomat olvasó is. -
Tekmen
aktív tag
Havernak lett megoldás, egy iPhone XS Max

Én várok a Pixel 5-re aztán eladom a 6t-t. Szerettem a OnePlust (volt OP5-öm, azt a mai napig megelégedéssel használja az asszony
), de nagyon elfordultak arról az útról ami nekem is feküdt volna. 
Azért bízom benne, hogy a jövőbeni frissítések valamelyike megoldja ezt a random lag-ot.

Apropó frissítés, nem illene lassan gurítani valamit a 6T-re? Elég rég jött bármi, a security patch is több hónapos..
-
Tekmen
aktív tag
Valami félrecsúszott a szoftverben.. Nálam és ismerőseminél is ezt csinálja.. Factory reset, beta software se segít.. Próbáltam a support chat-et, ők tagadják, hogy ez a bug létezik. Küldtem nekik log-ot, videót, de csak a szokásos bullsh*t-et nyomják, hogy factory reseteljek
-
Vitee
aktív tag
válasz
akosxyz
üzenetére
Balzak83:
10.3.4 az Oxygen verzio. Volt factory reset azóta már, de természetesen nem oldotta meg...Insult
Detto, ugyan ez a probléma, én már sokszor kivagyok tőle, az 5 soha nem csinált ilyet, így amikor ezt csinálja, olyan mintha egy 20ezer forintos telefon lenne...
Ezért gondolkodom, hogy egy főzött, custom romot rárakva esetleg megszűnne-e a dolog
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom valaki tapasztalt e már hasonlót, vagy hallott-e róla, de lenne egy nagy problémám ezzel a szeretett telefonnal.
Előtte is OP telefonom volt, az 5, azt is szerettem, de ezt a 6T-t még jobban.
Ősszel lesz 2 éves. Több mint fél éve jöhetett egy frissítés ami hazavágta a telefont.Nem tudom normálisan elmagyarázni, de random "belaggol" a telefon.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy böngészek, görgetek le, vagy csak facebookot nézek, vagy galériát, majd mintha a telefon képfrissítési frekvenciája a 60hz-ről leugrana 15hz-re, ilyen choppy, rettentő darabos, utánhúzásos lesz a kezelése, és minden a képernyőn rettentő lassan történik.
Lecsukom a kijelzőt, majd visszanyitom megjavul, de van, hogy pár másodperc és újra csinálja, van, hogy csak az app lerakása is megoldja, de néha képernyő többszöri lezárására javul csak meg.
Borzasztóan idegesítő, megöli a telefonozás élményét.
Van, hogy alig csinálja, de vannak napok amikor nagyon sokszor.
Régen villámgyors volt a telefon, imádtam ezért, de most agyalok emiatt a cserén, pedig nem szívesen.
Ha ez nem lenne, nem lenne vele gondom. Egy custom szoftver megoldhatná ezt? Nem hiszem, hogy másfél év alatt ennyire el kellett volna avulnia...
Valaki tapasztalt hasonlót?Előre is Köszönöm!
-
Dolphine
addikt
válasz
Balzak83
üzenetére
Kicsit utána olvastam és úgy tűnik Google bug.
Ha aktív bármilyen biztonsági beállítás (ujjlenyomat, arcfelismerés, PIN stb.), akkor nem működik.
Két módszer van, ha igaz:
1. Kikapcsolod a biztonsági részt - valakinél működik, de ha visszakapcsolod, akkor megint nem biztos, hogy jó lesz
2. ADB parancssoros megoldás
+1. Valakinek az jött be, hogy egy újabb gmail accountot társított hozzá a telefonhoz és ment is a backup -
Stard72
tag
Sziasztok!
Nálam az semmiképp nem akar a Simple érintéses fizetés működni. nagyjából már mindent elkövettem, de ha valakinek van ötlete , azt megköszönöm. A jelenség az ,hogy nagyjából semmit nem reagál, amikor fizetni akarok vele, mintha be se lenne az NFC kapcsolva. De be van ,és másra lehet is használni.
-
Dolphine
addikt
Apropó 10 alatt használja valaki a CIB appot? Ma akartam friss telepítés miatt újra aktiválni, de nem ment. Bootloader nyitva!
-
Dolphine
addikt
A képernyővédőt próbálta már valaki? Hogy kellene ennek működnie? Elvileg beállítottam, de semmi nem történt, vagy valamit rosszul csináltam?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Gyors segítség kell!
Újraindítottam a telefont recovery módban, viszont a helyes kód beírása után sem enged be a telefon a recoverybe! Mit csináljak?
A Bootloader nyitva van.
Ha nem muszáj nem nagyon szeretném elveszíteni az adatokat illetve a beállítást, ami a telefonon van!
-
csipuka
senior tag
Energy Notch, ha valaki esetleg gerjed az ilyenre.
-
csipuka
senior tag
válasz
akosxyz
üzenetére
Rakd be a zenelejatszot a gamespace-ba, es akkor tan a notification nem jatszik. Semmire ha jol emlexem.
Esetleg taskerrel lehet meg jatszani, vagy az Autonotification app-al. Vagy DND-be teszed a telot amig zenet hallgatol.
Minden notificationt akarsz tiltani, vagy csak a messenger csippanasa idegesit? -
akosxyz
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet úgy beállítani a facebook messengert, hogy felugro ablak legyen, de hangot ne játszon le? Beállításokban az "egyik sem" hanggal működött. Jött egy frissítés és azóta folyamat visszaállítja a szokásos csippanását ami az agyam legmélyéig hatol
-
Régebbi frissítés után, nekem például a tárcsázó nem működött. Akkor a wipe data cash törlést javasolták, ami megoldotta a problémát. Itt is lehet, hogy segítene. Adatokat nem töröl, csak a felesleges casht.
-
G_krisz
tag
10.3.4 a verzió amit használok. Nem vártam meg az OTA frissítést mert eddig nem volt gond Oxygen Update-rrel.
Az előző a 10.3.3 nem csinált ilyen bugot. Sőt a Chrome is 2 hetente max 1xer fagyott.
Érdekes. Mindig olvastam hasonló szoftver problémákról itt, de sose "léptem bele" eddig
-
dl650
tag
Én is a 10.3.4-en vagyok és eddig semmi probléma vele. Mindig megvárom a hivatalos frissítést mert az Oxygen Updater által feldobott frissítéssel már volt probléma. AZ OP után Kb. Egy-két hétre jön meg az OTA. Én tudok ennyit várni.
Viszont a Chrome már régóta fagyogat! Nem csak a One Plus-on hanem a feleségem Huawei P 9-én is. -
-
G_krisz
tag
válasz
hardline
üzenetére
Nekem is többet fagy a Chrome a kelleténél...
További érdekesség nálam, ha bármilyen appból kilépek, pár másodperc múlva ismét visszatölti ha akartad ha nem...
Viszont ha ismét kilépek, akkor megint az ikon eltünős játékot játsza a teló... Nagyon várom az új update-et, mert ez eddig ...
-
Fél évente újra szoktam rakni a telefont sok mindent megszokott oldani . A onelus atkapcsolassal szoktam menteni . De most mikor vissza állítanám vele a dolgokat nem áll vissza semmi miközben kiírja hogy sikeres volt a vissza állítás van ötletek?
-
akosxyz
senior tag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Köszi
, szedtem is le egyet. Eddig elég jól szuperál, bár még sok időm nem volt fotózgatni
-
válasz
bozarjoska
üzenetére
Köszi a linket, ez nekem is aktuális kérdés lett volna.
-
akosxyz
senior tag
Melyik GCam-et ajánljátok? A 6.1.021 volt nekem fent eddig. De portré módban konkrétan befagyasztotta az egész appot
-
hardline
senior tag
Mai érdekességek:
Továbbra is fagy a Chrome.
Délután bent hagytam az asztalon, míg levágtam a füvet, mikor bejöttem folyamatosan mutatta az órát és az ujjlenyomat olvasó helyét. Nem aludt el a kijelző. Megnyomtam a bekapcs gombot, akkor magához tért, és egyszerre jött egy halom értesítés.
Appokból kilépve még mindig problémás. -
kesz_
csendes tag
Ilyen nálam is van, de annyival kiegészíteném, hogy random időközönként magához tér és akkor egyben, ömlesztve megérkezik minden értesítés. 10.3.3-on vagyok, de már korábbi verziókban is tapasztaltam. Viszont azt nem tudom, hogy wifi esetén is csinálja vagy csak mobilnettel
-
Tekmen
aktív tag
Csak én tapasztalom mostanában, hogy ha nem nyúlok a telefonhoz 5-10 percig, akkor totál elmegy deepsleep-be, nem jönnek értesítések, lecsatlakozik a mobilnet és csak akkor tér magához ha hozzányúlok, vagy ha hívnak? Elég idegesítő ...
-
Boli77
tag
Egy kis infó . 10.3.4 -ről.Nekem per pillanat pozitív a véleményem több részről .
Mobil fizetés most hibátlanul megy. Csak a készülék lett frissitve nem az alkalmazás .
Újjlenyomat most mondanám kevesebb a hiba 10/8 jó idáig szinte 10/4. Talán üzem idő is jobb vagy csak placebó 😀 -
G_krisz
tag
Hmmm akkor ez verzió gázos... Mert reméltem, hogy vmelyik app az! Köszönöm srácok!
-
G_krisz
tag
Update 10.3.4 hibajelenség:
Nem mindig csinálja: random programból visszalépés a főoldalra akkor pár másodpercig semmit nem jelenít meg aztán 1xerre bejön az összes ikon.
Vki tapasztalt hasonlót?
Köszönöm előre is! -
Oké, köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby rádiós topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Esetleg elötte gyári visszaállítás, hátha csak valami szoftveres probléma van

), de nagyon elfordultak arról az útról ami nekem is feküdt volna.