- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
-=Vacsek=- #3509 üzenetére
Általában pár nap.
Én is küldtem már szervízbe, én a kijelzőt törtem be anno. -
farena
tag
válasz
-=Vacsek=- #3449 üzenetére
Szia!
Esetleg próbáld meg rágóval (a már ízetlen jó lesz). Én így szoktam tisztítani, töltő nyílást is. -
válasz
-=Vacsek=- #3346 üzenetére
A 9 Pro-ban a tesztek alapján valószínűleg kevesebb SoT van mint a mostani gyenge akkus 6T-dben.
Számomra megrekedt amúgy a mobilpiac, mióta nálam van a 6t. Egyszerűen mindenre jó és elégséges - gondolom mert nem játszom mobilon.
4G mindenre elég (kivéve netes játékra a tömegközlekedésen, arra talán kell az 5G), FullHD+ kijelzőnél se kell jobb, így marad a bébi lépésekben fejlődő SoC/kamera/akku, ellenében pedig megy az akku zabáló kijelző frissítés növelési "igény".Az elején kicsit szomorú voltam, megszoktam én is hogy évente vár valami új amire érdemes váltani, de az árakat elnézve én ezt a telefont még sokáig fogom nyúzni.
-
Bly
tag
válasz
-=Vacsek=- #3339 üzenetére
Nekem 85% de a mai napig megdöbbentő tud lenni akku időben ... Minap rendeltem hozzá hátlapot meg akkut ... Ha megpurnyadna kicserélem ... Más fél évet nálam meg ki fog bírni szerintem, a plusz akkuval. Akkor lesz 5 éves. Addig valami telefonnak nagyon nagyot kell durrannia, hogy lecseréljem ezt ... Magasra van téve a léc ... Meg mostanában az árazások is ... 200.000 felett én nem vagyok hajlandó telefont venni ...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #3339 üzenetére
Ha meg akarod még tartani, akkor gyári akku csere nem vészes, érdemes egyet beledobatni.
Én 7pro-t akarom majd a nyáron valamikor elküldeni nekik, és utána megint olyan lesz, mint új korában. -
kesz_
csendes tag
válasz
-=Vacsek=- #3327 üzenetére
85 volt jó pár hónapja amikor neztem, csak közben muszáj volt lecserélnem a telefont. Eladni nem tudtam, ezért új akksival tovább ajándékozom a családnak.
-
bozarjoska
őstag
válasz
-=Vacsek=- #3258 üzenetére
Beállítások - Biztonsági és zárolási képernyő - alul rányomsz a Speciális-ra, majd SIM-kártya zárolása
-
csipuka
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #3027 üzenetére
Ja, gyari. Ez akkor latszodik ha a power gombbal ebresztem fel a telot.
Amirol beszelsz az egymas alatti akkor van ha felemelem a telot. -
válasz
-=Vacsek=- #2753 üzenetére
Sajnos vagy sem, de pár dolgon változtattak.
Például a rendszerhangok is mások lettek. -
válasz
-=Vacsek=- #2751 üzenetére
Beállítások - Testreszabás
Digitális választható, de egymás melletti számokkal ha jól látom, nem.
-
ßrainiac
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2642 üzenetére
Milyen hetesem, ez hetes.
Vagy vmit felreertettem
Mukeey: szazszor inkabb a 7T
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2644 üzenetére
Meg nagyon rebesgetik, hogy lyukas lesz a kijelző, mint a Samsung S10 szériánál. Na az az igazi taszító nekem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2642 üzenetére
Sima 7re semmi értelme.
Csak a pro mozgat meg a kijelzője miatt. -
ßrainiac
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2632 üzenetére
+1
Hatalmas vetel, lehet hogy alkudhato is(KOSZI
)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2632 üzenetére
Ha váltanék, akkor 7t pro. A kijelző miatt, sebességgel itt sincs gond, villám minden még a 6t-n is. De az, hogy a duplájába kerül, mint ez, hát nem tudom, h megéri-e...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2629 üzenetére
Közben nézegettem mindenhol, 120ér hirdetnek többet is, de annyiba sztem már nem megy el. Inkább a 100 a reális sajnos.
Hát nem tudom, annyiért sztem megéri inkább megtartani, mert brutál jó még mindig. -
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2575 üzenetére
+1
-
válasz
-=Vacsek=- #2442 üzenetére
Köszi, jónak néz ki! Fizu után rendelek is kettőt.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2420 üzenetére
Sztem Nov-Dec valamikor. De ez csak tipp. Elötte kizárt, openbeta legalább 2 hònapig szokott menni...
-
moordavid
aktív tag
válasz
-=Vacsek=- #2399 üzenetére
És tényleg
Most lesz egy éve, hogy berendeltem a telefont... azóta sem volt olyan nap, hogy töltőt kelljen keresnem
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2202 üzenetére
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2200 üzenetére
Sztem netröl gyorsabban rendelsz. Filléres dolog, én egyböl 3at hozattam alirol.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #2168 üzenetére
Gyárit, de a tartozékok már hardveraprón mert a telefont küldöm vissza.
-
dl650
tag
válasz
-=Vacsek=- #2072 üzenetére
Ez most valami más nálam. Négyszer gyorsabban merül. Valami nagyon beakadt nálam. Hiába jött új frissítés, nem oldotta meg a problémát. Ha lesz egy kis időm a hétvégén akkor csinálok egy FR-t. Ma reggel 100 %-ról estig lemerült. Csak 1 óra SOT volt! Nem tudom, hogy mi a baja. Így még soha nem jártam. Android rendszer 22, Android OS 17,képernyő 8 % fő fogyasztó! Ja,és már nappal is nagyon merül. Eddig csak este volt gond. Amúgy szuper teló!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #2003 üzenetére
Sztem csak root után. Ez a gyári switch egy rakás f.sssss! Semmit nem rakott vissza, még a beállitásokat se. Órákig tökölhettem vele, ráadásul a fele app crash-elt, rakhattam ujra egyesével.
-
Dolphine
addikt
válasz
-=Vacsek=- #1656 üzenetére
Örülök, hogyha segíthettem!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #1653 üzenetére
Az akkor most teljesen okés.
-
Dolphine
addikt
válasz
-=Vacsek=- #1653 üzenetére
Nézd meg az applikációkat, hogy van-e olyan, amelyik GPS engedélyt kapott. Nem egyszer előfordult nálam, hogy egy frissítés után egy-egy program GPS-t akart használni, pedig nem kéne neki!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #1646 üzenetére
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
*battery resetet. gondoltam 25%ról lemeritem teljesen 10% on van jelenleg. ma 1.5 volt eddig a SOT, 15%alatt produkált még egyszer ennyit.. fck logik
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
most meg nem tudom lemeríteni se max kijelzőn nyomkodom megy a tv 2órája azt írja 0:45 perc van még hátra..
-
dime27
őstag
válasz
-=Vacsek=- #1644 üzenetére
Factory reset volt már?!
-
csenor
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #1415 üzenetére
A gyorshívóból szokott válogatni
-
válasz
-=Vacsek=- #1377 üzenetére
Én a telóval a gyártó oldaláról. Nem kicsit drága de ezek passzentosak.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
-=Vacsek=- #1233 üzenetére
Nem mellesleg atom hitec-ül néz ki. Nincs ennél menőbb gyári tok szvsz...
-
csipuka
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #1220 üzenetére
Nagyon szep, de kocsiban miert nem toltod a telot?
-
csipuka
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #1060 üzenetére
Koszi, mar kaptam, es meg is rendeltem.
-
Dolphine
addikt
válasz
-=Vacsek=- #1048 üzenetére
A szervízt én inkább a OnePlusra bíznám.
Viszont az ÁFA ügyben igazad kell adjak Neked! -
Dolphine
addikt
válasz
-=Vacsek=- #1046 üzenetére
Nem biztos, hogy ilyen sufni gsm boltot érdemes javasolni!
-
hajbel
addikt
válasz
-=Vacsek=- #1028 üzenetére
Egyetértek az előző hozzászólásokkal. Kamera összehasonlító videó. Az IPS-nek nem csak az a hátránya, hogy fakóbb képet ad, hanem az akksit is zabálja.
-
Snell
csendes tag
válasz
-=Vacsek=- #1028 üzenetére
Igen ez a frissítés dolog engem is zavar.Honor 8on szeptemberi biztonsági csomag van.8as droidot is ígérgették aztán semmi,nem ám 9es.
Az ár most elhanyagolható mert a v20 569€ a 6T meg 549€. Nem volt még amoled kijelzős mobilom,szívesen váltanék rá.Meg a képernyőbe épített olvasó is vonzó,pedig a H8on imádom az okosgombot is hátul.A notch is bejön,de érdekes a kameralyuk is a v20on.
Nehéz döntés,mint mondottam -
Dolphine
addikt
válasz
-=Vacsek=- #970 üzenetére
És tényleg!
Köszi! -
csenor
senior tag
válasz
-=Vacsek=- #929 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Medence topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest