- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schnorkel
tag
Felpattintottam a legfrissebb LineageOS-t, és nagyon kellemes meglepetés volt a sebesség (meg a kinézet is). Egy picit utána kellett olvasni, mert Mac-en nem volt minden egyértelmű, de megérte...
Személyi edzőt keresel? tutitrener.hu
-
Dolphine
addikt
válasz trouble #3566 üzenetére
Szia!
A mostani LOS a legújabb Android 13-ra épül.
Igen, van OTA frissítés. Már a korábbi verzióknál is volt.
Na, ezt nem tudom, mivel végül maradtam a gyárin. Némelyik banki app érzékeny már a LOS elnevezésre is, ennek utána kell nézni. Van Magisk fórum, lehet, hogy ott jobb lenne szétnézni e tekintetben!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
-
Antosz
tag
Én leváltottam Almás 13 szériára. Am jó kis teló volt de az elavult biztonsági frissítés végett inkább cseréltem, meg meguntam a kis droid rendszert.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem van Hozzátok!
1. Használjátok még a telefont?
2. Oxygen OS (Android 11), vagy Custom ROM van rajta?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Deseami
csendes tag
Sziasztok! A legutolsó frissítés telepítése után ugyanúgy visszatehető a VoLTE és a VoWIFI a telefonra? Továbbra is működik a frissítéssel?
Köszönöm. -
Antosz
tag
válasz Dolphine #3554 üzenetére
Nem utángyártott. Teljesen eredeti 100%-ban. A shop garantálja. És igen teljesen úgy nézett ki mint a gyári amit kivettem. A OnePlus 6T is kínai telefon. Így nem nehéz kínából akkut, (eredeti akkut) venni hozzá. Mivel mindent leellenőriztem és rendben találtam, biztos nem utángyártott. Hőfok van, chip EEP-ROM-ba írt típusszám is van. Minden adatot ki tud olvasni a telefon, amit a gyári akkuból is kitudott.
-
Antosz
tag
válasz Atimester #3552 üzenetére
Én csináltam magam. Vettem hozzá ragasztót a hátlapnak. 100 fokon hőlégfúvóval és a szükséges szerszámokkal lejön a hátlap. 1db csavar rögzíti az akku csatlakozóját. Azt kivettem, akku ki, új akku be, hátlap lepucol, visszaragaszt, majd gumikkal és kábelkötegekővel 24-48 órán át rögzítettem. Patika. Gond nélkül 4 nap üzemidő is megvan. Itt az új akku teljesítménye. Akkut nyaliexpresszről vettem 17,14 juróért. Itthon nem veszek akkut, mert anno Xperia XA2-nél rábasztam egy 60%-ra leharcolt akkut kaptam boltból. De a kínai gyártási dátuma 2022.06.-havi. Szóval új.
[ Szerkesztve ]
-
Antosz
tag
Nekem megvolt az első akku cserém a 6T-ben. Visszatért a gyári üzemidő. A 2019-es akkuja már csak 3100mAh-t tudott a 3700 mAh helyett... Nagyon jó teló. Most így biztos pár évig még nem cserélem le...
-
azsoj
friss újonc
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban írok hogy van egy oneplus 6t telóm és frissült android 11re, azóta nem működik volte es wowifi sem illetve fent az ikon sem jelenik meg h aktív lenne, valaki tud abban segíteni hogy lehet beállítani?
Köszönöm a segítséget 😊
-
angyalpc2
aktív tag
Pont ezzel kapcsolatban nézelődök.
Elvileg ezek windows 10/11 arm verziók,
Elvileg nem fut rajtuk az x86-ra írt program
De a videóban is az van, hogy még játék is fut...Lenne egy windows-os PC programom, amit időnként jó lenne nem laptoppal vagy pc-vel használni. Értsd mobilon tök jó lenne...Youtubon vannak régebbi videók is, vagy is azt gyanítom ez a project nem egyedi...
Valamint ez mivel másabb, a korábbi emulált windows10-ektől? -
Atimester
aktív tag
Sziasztok!
Fél év után végre van egy kis időm a telefonnal foglalkozni. Megcsinálnám a rendszerfrissítést.(OnePlus 6T 10.3.12-ről 11.1.2.2-re)
Érdemes előtte gyári visszaállítást csinálni?
Ennek mi a protokollja?
Hogy tudom előtte lementeni a telefonon lévő adatokat?
(Biztonsági mentés, stb.)
Leírnátok részletesen a tapasztalatokat? -
Antosz
tag
Ááá szuper. Jó telefon ez. Nekem bevált. Újjlenyomat is tökéletesen működik. Csak normálisan kell be szkennelni. 1 napja használom. Eddig hibátlan. Mióta csak ismerem vagy 10-15 éve a mobilaréna teszteket, az alapján veszek telefont. Eddig mindig bejött.
-
Antosz
tag
Sziasztok! A telefon hangot videófelvételkor tényleg mono-ban rögzít? Nincs stereo?
-
G_krisz
tag
válasz hardline #3544 üzenetére
Nekem anno (4hónaposan vettem) tudott erős használat mellett 6 órát, de egy full átlagos nap ( nagyon sokat nyomkodom és telefonálok ) 7-8 óra SOT volt nekem. Ma már ez 73%-os akku mellett 3-4 óra. De inkább 3. És sokszor előfordul, hogy ez a 3 már csak 2-2 és fél. Még jó, hogy sokat utazom és állandóan tölthetem a telefont.
De, ha marad akkor nekem is akku csere azonnal 2-3 hónapon belül.
Remélem tudtam segíteni.OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
hardline
senior tag
Új akkuval mennyi a SOT? Gondolkodom a cserén, de csak ha számottevő a különbség.
-
PitLee
őstag
Érdekesség
https://youtu.be/D9FyoxTYGjk
WINDOWS FUT A TELEFONON!
"Egy OnePlus 6T-re telepítettünk Windows 10-et, illetve 11-et és megnéztük, hogy mit lehet kihozni egy 3 éves TELEFONBÓL " -
-=Vacsek=-
senior tag
hali. az mitől van hogyha a játékot háttérbe teszem kilép és újratölt ha visszalépek. Lol TFT a játék. eddig nem csinált ilyet, amióta elérhető telóra azóta játszok vele. ötlet?
-
Boli77
tag
Rég voltam erre mivel op9 prót használok. Viszont a párom használja az op6t és olyan probléma merült fel,hogy a wifit nagyon gyengén vagy egyáltalán nem fogja a készülék. 😭😭. Ilyenkor hardver vagy szoftver lehet a ludas ? Mobil net az szuper meg minden de a wifi az nem.
-
moordavid
aktív tag
válasz hardline #3535 üzenetére
Majd három éve, egy technikailag szuperul működő 6t-ről tértem az eredeti elképzelés szerint ideiglenesen almára (i8), mert egy frissítés több bonyodalmat okozott mint amit elviselek. Az a helyzet, hogy szuper volt használni a 6t-t, de végül maradtam az alma ökoszisztémánál.
"Like tears in rain."
-
dl650
tag
válasz Aljasvip #3532 üzenetére
Én is váltottam már. Most 9 Pro-m van. A feleségem használja tovább a három éves 6-t. Annak az aksija még most is simán bír annyit mint a 9Pro-é. Még most is azt mondom, hogy a 6 t egy szuperül összerakott teló. Csak azért váltottam mert az asszony régi telója kezdett behalni és ő nem hajlandó újat használni. A 6t-re is alig tudtam rábeszélni.
-
Dolphine
addikt
válasz Aljasvip #3532 üzenetére
Én is nagyon szeretem a telót mind a mai napig. Félreértés ne essék nem gond a hivatalos támogatás hiánya, ott vannak a különböző Custom ROM-ok.
Egyedül csak a Shelf hiányozna a Custom ROM használata közbenNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
senior tag
válasz Dolphine #3530 üzenetére
Kiváló ügynök volt, és azért ez a frissítés hiánya nem akkora érvágás.
Én váltottam 8T-re, de itt a 12-es Androidot a bugok javítása miatt várok már inkább, nem azért mert húde mennék már. A 6T-n jobb volt az Android 11, mert arra szerintem csak valami butított (funkciók, Google service szarok) 11 jött ki. Jobban is bánt az akkuval, a 8T-n lévő Androidban több is a szemét, és az akku kímélő funkció se lövi le a Google appokkat sajnos, amik vidáman újraindulnak a háttérben, így a telefon éjszaka ~1%/óra merül, míg a 6T beérte 9 óra alatt is 4%-al.
A feleségem egy akku csere után (47, 6€ volt összesen, 8 nap átfutással) fogja tovább használni a telefont, remélem újabb 3 évet leszolgál majd nála.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tudom, már nem mostani telefon, de észrevettem valamit.
Kikapcsolt kijelzőnél csatlakoztattam a töltést és felvillant egy animáció. Kör alakban, kiírta az akkuszázalékot, de amilyen gyorsan előjött, úgy el is tűnt. Ez csak nekem új? Lehet, ezt állandóra beállítani töltés közben?
Android 11 van rajta a legutolsó OS verzióval.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
-
Traianus
tag
ti le szoktátok törölni az adatokat a telefonról mielőtt elkülditek szervizbe?
-
dl650
tag
Nálam is megérkezett.
-
csipuka
senior tag
Kijott a 11.1.2.2. Most update-elek.
Par napja volt ujrainditas, azota jottek a levelek a gmail-ben idoben. -
dl650
tag
Nálam újabban jelez a Gmail 11.1.1.1 nél.
-
hardline
senior tag
Van már megoldás a Gmail értesítés hiányára? Meg igazából van még pár alkalmazás, ami hasonlóan nem jelez 11.1.1.1 alatt.
-
Atimester
aktív tag
Mindent el lehet adni korrekt áron. A hibásat is. Vagy megcsináltatod, és meghirdeted átlag piaci áron.
(Itt persze mérsékeltebbek az árak, mert a tagság többsége műszaki végzettségű, vagy műszaki beállítottságú. Akár végzettség nélkül is jártasok egy-egy eszközt illetően.) -
Hubzsi
tag
Sziasztok! Van egy nem használt 6T jelenleg a családban, annyi gondja van higy az USB csati "játszós" tehát elég laza szóval bizonytalan a töltése. Ilyen hibával érdemes feldobni eladásra? Egyébkén baja különösebben nincsen a feleségem használta egy ideje, de cseréltük az említett hiba miatt!
-
őstag
Nos tartaléktelefon álmaimnak vége szakadt a leejtettem és hiába volt rajta üvegfoila tok akkor is fekete képernyő és semmit nem érzékel de adatok meg rajta vannak . Tudtok valami megoldást ? Oneplus tudna ebben segíteni ? Egy megoldást hallottam eddig hogy egy másik OP6t donorként használva lementeni az adatokat.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Dolphine
addikt
válasz -=Vacsek=- #3509 üzenetére
Általában pár nap.
Én is küldtem már szervízbe, én a kijelzőt törtem be anno.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Oneplus 6 tulajként érdeklődnék , hogy hogyan müködik az akkumulátor cseréje ?
A teló már több mint 3éves és csak az üzemidővel van problémám, ezért ki szeretném cseréltetni az akksit. Valaki cseréltetett már akksit úgy , hogy már nem volt garanciás a teloja?
Mi a mente az ügyintézésnek?
Üdv. -
hardline
senior tag
Néhány napja én is frissitettem. Az üzemidővel nincs problémám. A hangerő állítás viszont nem mindig működik telefonálás közben. A csík mozog, a hangerő viszont nem változik.
Kicsit akadósabb lett a képernyő feloldása. Ennyi az észrevételem 5 nap után. -
G_krisz
tag
válasz Dolphine #3502 üzenetére
Szuper! Örülök neki ! Viszont ha megölnek se jöttem volna rá, hogy ott keressem
Pedig kerestem nem is keveset neked
Még így sok eltelt egy jó pár perc mire rájöttem, hogy hol kell keresni[ Szerkesztve ]
OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
Dolphine
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite Független 86% Akku
- OnePlus 10 Pro 12/256Gb fekete, teljes dobozával, hibátlan állapotban , 6 hónap garanciával eladó !
- iPhone 16 plus 128 gb Ultramarin
- S23 ultra új állapotban vihető Fóliás,dobozos és kiegészítőkkel
- Samsung S25+ 12/256gb., független, 3 év gari, csere iphone.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest