- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boli77
tag
Mikor kapjuk meg az Android 11- et ? Valaki tud valamit ?
-
spm
tag
Sziasztok!
Van valakinek felesleges voucher-e gyári oldalra kiegészítőkre vagy szállításra? -
Majd légyszives írd meg mi lett végül mert ez így túl szép hogy igaz legyen 9 euróért az nem semmi nekem már elmúlt két éves a telefon .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
themegics
újonc
Sziasztok, mostanában nagyon nehezen veszi fel a töltést a telefonom, próbáltam másik kábellel, de nem segített, valószínűleg a csatlakozó "romlott" el. Van tapasztalat, hogy mennyire macerás a javítása? Már nem garanciális, ebben az esetben hol érdemes javítttatni?
Előre is köszi a válaszokat. -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Akksi cserével kapcsolatban van tapasztalatotok? Hol érdemes cseréltetni. 82%-on van és hiányzik a régi üzemidő.
-
Boli77
tag
Kell egy kis segítség . 10.3.6- on vagyok. Kerestem de nincs hol ott tudom ,hogy van mert megy is de ki szeretném kapcsolni. Hívás fogadás telefon felvétellel . Van hívás várakoztatásom és ha valakivel beszélek akkor hallom ,hogy hív valaki . Fülemtől el véve megnézem ki hív és mikor vissza rakom akkor fel veszi a másik felet de én nem ezt akarom. Hol kell ezt ki kapcsolni ???? Köszönöm ha tudsz segíteni .
-
válasz
Aljasvip #3282 üzenetére
Nemrég csináltam és most először nem sikerült teljesen vissza állítani az akkori dolgaimat nem akartam megint szenvedni vele .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
válasz
DamianB #3279 üzenetére
Nyomjatok egy factory reset-et, ha egy újraindítás nem oldja meg.
Nálam 7h 40m SoC jött össze tegnap 10%-nál. Javarészt Chrome (PH fórum) és Youtube megy rajta, Messenger Lite, Discord, és semmi egyéb akksi zabáló cucc. A legtöbb alkalmazásra be van kapcsolva az akksi optimalizálás (pl.: AliExpress, Gmail, BK, KFC, BKV menetrend app, stb)
(#3280) spm
Annyi pénzért szerintem egyik sem éri meg. Ha váltani terveznék, akkor inkább Xiaomi 10T Pro-t venném, vagy Alzánál van most 200k-ért OnePlus 7T Pro.[ Szerkesztve ]
-
spm
tag
Van más is gondban hogy a 6T-ről mire váltson? 8T vagy 8 pro? Jó lenne ha ki lehetne őket próbálni kézben egymás mellett.
-
válasz
akosxyz #3278 üzenetére
Mostanában nagyon merül nekem is
-
akosxyz
senior tag
Pár napja van problémám az energiafogyasztással. Konkrétan a galéria fogyasztja a legtöbbet, de brutál módon
-
G_krisz
tag
Sztem is csúszik a 11 jövő tavaszra. Ezt akár borítékolhatjuk is.
OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
-
farena
tag
válasz
csipuka #3273 üzenetére
Oxygen Updater hírek oldalán szerepel az alábbi szöveg:
"This article primarily concerns only 8-series devices, since these are the only devices that have received the first stable OxygenOS 11 update so far. Other devices will most likely get OOS11 soon, in the form of an Open Beta - likely in this order: 7T-series, 7-series, 6/6T. Nord devices will also get OOS11 but we're not sure when."
Szvsz a stabil OS11 év vége vagy inkább 2021 eleje lesz.
[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max + Amazfit Balance
-
hardline
senior tag
Droid 11 lesz nekünk idén? Nem nagyon követtem a dolgokat, de gondolom nem elsőként kapjuk.
-
Dolphine
addikt
Elérhető frissítés, próbálta már valaki?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Boli77
tag
https://www.origo.hu/techbazis/20200930-oneplus-innentol-evi-egy-csucsmobil.html
Úgy néz ki vissza tér a régi időkre.
-
hardline
senior tag
válasz
akosxyz #3260 üzenetére
Engem az idegesít inkább, hogy mikor süt a nap, hívnak, kiveszem a zsebemből, akkor lóf.szt se látni, mert 0 fényerőn megy a kijelző, nem látom ki hív.
Amúgy, ha napon vagyok és nyomkodom, nincs gond, feltolja agyig a fényt, éjszaka sincs gond, leveszi ahogy kell, de ez a napfényben hívnak dolog ez régi probléma. -
akosxyz
senior tag
Másnak is úgy működik a fényerő szabályozás, hogy hiába van automatán, ha egyszer belenyúlok, akkor azon a fényerőn ragad? Pedig bekapcsolva marad az automata üzemmód.
-
bozarjoska
őstag
válasz
-=Vacsek=- #3258 üzenetére
Beállítások - Biztonsági és zárolási képernyő - alul rányomsz a Speciális-ra, majd SIM-kártya zárolása
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. hol tudom megváltoztatni az egyik sim kártyám pin kódját?
-
saddybaddy
tag
Sziasztok.
Hogy tudok betarol visszamenni stabilra?
-
moordavid
aktív tag
válasz
Dolphine #3250 üzenetére
Szerintem teljesen normális. Nekem a megjelenés napján lett berendelve a telefon, és egészen idén tavaszig elsődleges telefonomként szolgált. Az első pár százalék mindig (Már az első használat idején is.) gyorsan elfogyott, utána lassult be számszerűsítve a merülés. Érdekesség, hogy az Iphone 8 amit most használok az meg pont fordítva, az első pár százalék marha lassan kopik el, utána indul el a lejtőn.
"Like tears in rain."
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok már olyat, hogy 100% feltöltés után alig pár perccel később az aksi állása leesik 97%-ra?
A merülés ezután teljesen normális (sőt, mintha a következő százaléknyi merülés kicsit később is következne be, mint várható), csak nem értem ezt a hirtelen 3 %-os esést!
-
akosxyz
senior tag
válasz
Aljasvip #3247 üzenetére
Nálam is vannak kisebb anomáliák, de összességében még mindig túl jól teljesít ahhoz, hogy nyugdíjjazzam. Épp most nyomkodtam meg egy 7t-t, és érezni a különbséget(egyedül a stereo hangszórót irigylem belőle
), de a felárat semmiképp nem éri meg. A 8-as szériáról nem is beszélve. 8t gondolom még drágább lesz, plusz méretben is csak növekednek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Aljasvip #3247 üzenetére
8 orás sot az igen . Csinálj egy full ujra rakást mikor kijön az új os csinálni fogok . Bár a legutobbi nem sikerült írtam is róla nem állt vissza hiába használtam a switchet ...
-
Nálam most azzal kezdett szórakozni a telefon, hogy ha sűrűn váltogatok alkalmazásokat között (pl térkép és naptár oda-vissza), akkor elkezd a képernyő ki-be kapcsolni, villódzna kontrollálhatatlanul. Az érintésekre csak akkor reagál ha épp be van kapcsolva...
Első alkalommal nagyon megijedtem, mert el-elfeketedett a képernyő amikor csinálni akartam valamit, nem tudtam feloldani sem. Végül nagy nehezen újraindítottam. Eddig kétszer fordult ez elő...
Gondolom szoftveres lesz a gond, mert újraindítás megoldja.Remélem nem döglik meg a telefon ebbe, mert egyébként még ma is benne van 8 óra SOT, ami egy csoda.
Az új OnePlus telefonokért meg nem vagyok hajlandó annyit fizetni amennyit kérnek érte. -
Bly
tag
válasz
DamianB #3244 üzenetére
Elméletben még idénre ígérik, most megy a nord+8 teszt ... Gondolom jövő hónapban megejtik a 7-es szériát aztán jövünk mi ... Persze ha a 11-es androidra gondolsz ... Én is már nagyon várom, van egy két jó gondolat benne, és ha a microlagg-okkal tudnának valamit esetleg kezdeni pluszban, no akkor boldog ember lennék telefon téren. Csak csinálják már a 6-osoknak is, mert a májusi frissítés óta még biztonságit sem kaptunk ... VÁRÓS!
[ Szerkesztve ]
-
Szerintetek mikor ér hozzánk a legujabb OOS ? Ha az jó lesz sztem 3 éves koráih kihúzom a kicsikével.
-
kutyuska
aktív tag
Köszi!
Nem igazán követem az androidos történéseket, csak egység sugarú user vagyok ezen a téren.
Van elég bajom más szoftverekkel." Babra munka, de megéri! "
-
kutyuska
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis kerülővel: Oneplus X -> Mi A2 -> 6T visszatértem a táborba.Mivel napi szinten használom a navigációt és most már van NFC-m is, gondoltam összerakok egy taks listát: GPS: ON; BT: ON; Waze: ON
Az NFC Tools Pro-t használom és kapok egy figyelmeztetést, hogy a GPS bekapcsoláshoz root kell. A tasklista ennek ellenére lefut, csak a GPS-t nem kapcsolja be.
Van root nélküli megoldás a GPS bekapcsolására?
A Waze-ban nem találtam ilyet.Előre is köszi.
" Babra munka, de megéri! "
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az Ambient Display nem úgy működik, hogy amikor felemelem a telefont, vagy koppintok rá, akkor megjellenek rajta az infók, de utána rövid idő múlva kikapcsol?
Nálam előfordul (főleg, hogyha sokáig nem nyúlok a telefonhoz), hogy az Ambient Displayen megjelennek az infók, de nem kapcsol ki!Nekem kell kézzel kikapcsolni. Ez miért lehet?
-
xenom0rph
őstag
Mostanában előjött egy számomra eddig ismeretlen de annál bosszantóbb bug. Ha bármilyen videót néznék, YouTubeon, vagy zenét hallgatnék hangszórón, akkor nem az alsó "rendes" hangszórón jön a hang, hanem a "telefonálós" felsőn. Egy újraindítás általában megoldja a problémát, de állandó jelleggel visszatér a jelenség. Valaki találkozott már ezzel?
halahala
-
Bly
tag
válasz
akosxyz #3233 üzenetére
[Elméletben így még lehet oldani] nekem ez a funkció nem hiányzik
-
akosxyz
senior tag
Sötét és világos témát lehet időzítővel beállítani?
-
dl650
tag
Felraktam a 10.3.5-öt OTA - án. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. Eddig csak 10 percet használtam a 7 órával ezelőtt letöltött frissítés óta, de csak 5%-ot merült! Nem csináltam gyári visszaállítást, csak egy újraindítást.
-
Bly
tag
Nálam 10.3.4-el is, és az 5-össel is eldobálja valamiért a wifit mostanában. Ezen kívül nincs semmi gondom. Ja de! Régi fennálló probléma, hogy a közelség érzékelő, mikor telefonálok nem mindig aktiválja a kijelzőt, ha elvesztem a fülemtől a telefont. Ezen kívül nálam semmi fennakadás, az üzemidő mai napig parádés ( 5-6 perc /1% ) igaz nálam minden szamályozva és kilőve ( lehet ezért is a wifi illetve a közelség szenzor "gond" )
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz
hardline #3226 üzenetére
Egy factory reset lehet, hogy akkor nem ártana.
Én nemrég tettem fel a 10-est, eddig nincs bajom vele, mondjuk tény, hogy nekem nyitott a bootloader, így teljes féjlt tölt le a rendszer nem csak a frissítést!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
hardline
senior tag
OTA frissítéssel is megjelent a 10.3.5
Update után fél órával és 2 újraindítással is még másodpercekre lefagy a telefon, aztán állandóan a Gmailt nyitja meg bármit is csináltam. Nagyon várom már a 11-es droidot, mert ez a 10 végig rettenetes kínlódós. -
stigma
addikt
Sziasztok.
Adott egy 6T telefon, melyen nem most volt bekapcsolva, mert OygenOS 9.0.12 van rajta, és szeretném frissíteni.
Hivatalos oldalon a 10.3.3-at ajánlja fel, amit fel szeretnék tenni, de hogy leg kézenfekvőbb?
Rendszerfrissítés és Oxygen Updater csak valami 9.0.17 vagy 22 ajánl fel, viszont nem teszek rosszat ha így frissítem hogy:
Rendszer \ rendszerfrissítések \ beállítás \ helyi frissítés : és itt a telóra átmásolt zip-et betallózom.Bootloader nincs nyitva az 100%, TWRP-t és custom romot nem akarok rátenni csak gyárit.
Ezzel a metódussak frissíthetem ugye?
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
akosxyz
senior tag
Én se érzem azt, hogy arra megérné váltani 6t-ről, de jó irányba indult végre a google. Egyszerű, jól összerakott mobil és ezen az áron elég jó ajánlat, főleg olyan országokban, ahol támogatott. Kíváncsi leszek a Pixel5-re
Bár nem tudom honnan érdemes a pixeleket beszerezni, ha valaki azt akar
-
Tekmen
aktív tag
válasz
akosxyz #3214 üzenetére
6t-nél nem jobb. Megvárom a Pixel5-t
Tény, hogy ha most kellene középkategóriás telefont vennem, nem kérdés, hogy az iPhone SE, OP Nord és a Pixel 4a közzül melyiket venném.
Én még mindig a legutolsó Beta build-en vagyok. Megoldották már a feloldás utáni laggolást? Nem tudom lenne-e értelme Stable branch-re váltani..
[ Szerkesztve ]
Tekmen
-
csipuka
senior tag
válasz
akosxyz #3214 üzenetére
Kijott az uj rom, en meg feltettem. Hiba volt.
A kocsi BT-at folyton eldobja, nem tudok beszelni a kocsiban, ha meg lehuzom az usb-rol az AA-t, akkor a fokepernyon nem tudok lapozni, appot inditani. Novat hasznalok.
Egyelore meg nem akarok FR-t, mert nem mindennapos a kocsi hasznalotom, de erik. -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Ugye jól tudom, hogy egy telefonnak egy MAC címe van.Ha igen, akkor az hogyan lehetséges, hogy az egyik hálózaton egy fajta MAC adress címe kommunikál a router felé, alhálózaton meg egy másikat!Úgy működik a hálózat itthon, hogy van egy fő Synology Router az intéz mindent. Ha közvetlenül ehhez csatlakozik a telefon, akkor egy bizonyos MAC adress címe va.Viszont, hogyha a szobában lévő Xiaomi routerhez csatlakozik WiFi-n (ami csak a Synologytól vezetéken kapott netet szórja szét a szobában) akkor más a MAC címe!Most nézem, hogy amikor nincs WiFi-n, akkor azt írja, hogy MAC cím generálás véletlenszerű!
Kiderült, hogy ez Android Q feature![ Szerkesztve ]
-
csipuka
senior tag
válasz
BassboyKGy #3200 üzenetére
Megjelenese napjan vettem, 91%os az akksi.
-
Boli77
tag
válasz
BassboyKGy #3208 üzenetére
Köszönöm . 86 %- os az aksim . Szerintem ha ez igaz akkor nekem meg felel . Közel 2 éves a készülék .
-
Boli77
tag
válasz
Ezt az aku dolgot hol találom ? Vagy le kell tölteni hozzá egy alkalmazást ?
-
dl650
tag
válasz
Nekem egy év nyolc hónapos a telóm és 85 %-os az akksi. Egészségesnek írja a program így nem hiszem, hogy cserélik garanciában. Persze ez csak az én véleményem. Próbáld ki.
-
Bly
tag
válasz
Nekem 1év 4 hónappal 89% ...
5 év alatt az azt jelenti, hogy ezzel a tendenciával 55-60% lesz ... 5 év múlva meg már nem hinném, hogy ezt a telefont fogjuk használni. De akkor is a 8-10 óra SOT lecsökken 4-5 órára? Akkor majd nem 3 naponta hanem minden este felteszem tölteni ... Na puff neki 😁 -
G_krisz
tag
válasz
hardline #3199 üzenetére
A chrome eddig nem fagyott.
Nah a másik Bug ami mindig üres képernyőt dobott a program kilépés után az is van, de nagyon ritkán.. öö inkább
ritkábban jelentkezik. Szóval hiába wipe cache és társai... Sztem újra kell rakni az Android-ot.
Ui.: Miközben írom a választ és másoltam szöveget, egy cseppet, nagyon belassultunk....
... Updateés be sem fejeztem még ennek az üzenetnek az írását és be is fagyott a Chrome, de visszaváltva az appra újra jó lett...
Összesítve: még kell dolgozni a szoftveren.
(#3200) BassboyKGy
Nekem 83%. Még garanciás. Nem tudom lenne e értelme kicseréltetni. De aki már csinált ilyet remélem segít egy válasszal!OnePlus 6T 8/128 - OnePlus Buds, Carbon Bumper tok - Samsung Tab S8+
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NBA és kosárlabda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Politika
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest