Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Nekem is mellzsebből csúszott ki ez van tört is de csak a felső része az maga a kijelzőt nem érte el a repedés ezt viszont a GG és a telefon javára írom úgy hogy használom tovább mert el is utazok és nem akartam addig vissza küldetni gyári tok volt rajta amiben kicsit csalódtam de előlappal esett egyenetlen betonra úgy hogy ez se feltétlen a tok hibája . De van rajta biztosítás sokba került de ismertem magamat ugy hogy kellett nekem annyira bejön a teló hogy sztem 3 év múlva is ezt használom amik most jönnek fejlesztések nagyon nem érdekelnek . ( egy aksis tokért ölni tudnék
)Valaki gondolkozik gyári bőrtokon ? Nagyon szemezek vele .
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Samsung Galaxy S23
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)